13 Nisan 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 8 44.4%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 3 16.7%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

• Eve Düşen Yıldırım (Show)

• Harry Potter ve Sırlar Odası (Star)

Oy: 5 27.8%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Acayip Hikayeler (Star)

Oy: 5 27.8%
  • Terra Nova (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 11.1%
  • TV İzlemedim

Oy: 1 5.6%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Acayip Hikayeler A/B dizisi olduğunu ilk bölümden gösterdi :) ama totalde bu kadar düşük olması şaşırttı ben daha yukarılarda bekliyordum, 2.bölümle biraz daha yükselecektir...

Yalan Dünya Özetini Kısarak iyi bi iş yaptı aslında biraz da yayın süresini kısarsa çok daha iyi olacaktır :)

Adını Feriha Koydum Tam Total Dizisi Olduğunu gösterdi Tek sahneyle işi bitirdi diyebiliriz :D

Hayat Devam Ediyor A/B de düştü artık zirve yarışı hiç kalmadı...

Acayip Hikayeler A/B dizisi olduğunu ilk bölümden gösterdi :) ama totalde bu kadar düşük olması şaşırttı ben daha yukarılarda bekliyordum, 2.bölümle biraz daha yükselecektir...

Yalan Dünya Özetini Kısarak iyi bi iş yaptı aslında biraz da yayın süresini kısarsa çok daha iyi olacaktır :)

Adını Feriha Koydum Tam Total Dizisi Olduğunu gösterdi Tek sahneyle işi bitirdi diyebiliriz :D

Hayat Devam Ediyor A/B de düştü artık zirve yarışı hiç kalmadı...

Adını Feriha Koydum aslında AB dizisi. Hep AB`de yüksek oranlar alıyordu. Ama Yalan Dünya başlayınca Total`e geçti. Çünki Yalan Dünya Ab`de çok güçlü

Bence Yalan Dünya yayın taktiğini buldu. 15 dakika özet + yeni bölüm + tekrar bölüm

Süreyi 50 dakika civarına kadar çekebilirler bu şekilde. :)

foxun dinle sevgili dizisi ab de

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]56[/TD]
[TD]DİNLE SEVGİLİ[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]20:40:56[/TD]
[TD]21:43:47[/TD]
[TD]00:49:47[/TD]
[TD]1,30[/TD]
[TD]3,40[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hemen gün saat bisi yapmasi lazım ab grubunu sevmeyen dizi çok uzun ömürlü olmuyor

…eve düşen yildirim izledim ……önce bizimkilerden bazilari hde izliyorlar yaa,e atv de uzatiyor maşaallah 23-20 lere kadar dizinin sonunu..çok saçma yaa..bende asil show tv den açamiyorum,baştaki 20 dakikasi falan kaçmiş oluyor yaa,mecburen showtürkten takip ediyorum,geç başlatiyo yaa..ama o da gece 1 lere kadar uzatiyo canm dizimi :) :) :)
dünkü bölüm süperdi yine...
Gizem karaca(muazzez):çok güzel ve çok saf..rolünüde süper yapiyor...
Murat han(namik):yakişikli ve karizmatik...
Mehmet mincinözlü(sait):aslinda çok sempatik ama bu sempatikliğini kullanamiyor..
(şaheste):tam bi kadin gibi kadin...ama oradaki emine teyze cadisina acayip gicik oldum haa walla,sizleri bilmiyorum..nefret eder oldum ondan=)
dizinin tekrari yarin 16-30 da show tv de varmiş..

arka siradakilerde acaba bu maskeli ve gizemli şahis cidden pelin akil(zehra) mi?
Merakla beklenen yepyeni bölümü ile yarin 20-00 de tnt de=😉
haydi galatasarayim
……yen bu kardeş takim bjk yi..
hii bi de bayan baskette yen şu fenerbahçeyi bgün..
çifte bayram yaşat bana

inaniyorum sizlere....

hayat devam ediyor yükselmiş zirveyi alması lazım artık dünki bölüm süperdi :D sosyetikler pek izlememiş ab yi takmıyorum zaten :D

Gerçekten Feriha çok büyük başarı elde etmiş. Tek sahneyle, az heyecanla sadece Emir ve Feriha`nın konuşması ile zirvede yer almış. Müthiş

Dinle Sevgili Yalan Dünya Eve Düşen Yıldırım izledim.
yalan dünya 2 kez yayınlandı bide altında yeni bölüm yazdı ben birleşir sanmıştım ama ayrı ayrı çıkmış :D
Eve Düşen Yıldırıma gelince süper gitmiş tebrikler.
evim şahane şahane reyting ve share almış.
acayip hikayeler geç saatte olmasına rağmen iyi reyting almış :)
1e1k beyazın yokluğunda yükselmiş.
dinle sevgili perşembeye göre düşmüş ama iyi oranlar almış :) tekrarları 10 shareyi geçmiş :)

foxun dinle sevgili dizisi ab de

[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]56[/TD]
[TD]DİNLE SEVGİLİ[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]20:40:56[/TD]
[TD]21:43:47[/TD]
[TD]00:49:47[/TD]
[TD]1,30[/TD]
[TD]3,40[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hemen gün saat bisi yapmasi lazım ab grubunu sevmeyen dizi çok uzun ömürlü olmuyor
tekrarına bak kardeşim :
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]37[/TD]
[TD]DİNLE SEVGİLİ (TKR)[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]16:42:04[/TD]
[TD]17:24:23[/TD]
[TD]00:35:31[/TD]
[TD]1,79[/TD]
[TD]11,19[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yalan Dünya Totalde düşse de A/B'de oranlarını artırmayı başarmış. Yalan Dünya'nın tekrarı da çok iyi oranlar almış.

Adını Feriha Koydum Totalde yeniden 10 reytinge yaklaşmış.

Hayat Devam Ediyor Totalde yükselirken A/B'de düşmüş.

Acayip Hikayeler acayip reytinglerle yayın hayatına başlamış. Dizi Totalde 36. olurken A/B'de 9. olmuş. Dizi sosyal medyada da beğenilmiş. İlerleyen günlerde saati biraz geriye alınabilir.

FOX'daki Sevimli Kahramanlar filmi iyi oranlar almış.
inşallah alınır ben izleyemedim uyumuşum :(

Moderatörün son düzenlenenleri:
geçen haftayala aynı sonuçlar ..

hayat devam ediyor biraz artmış totalde.. ab de durumu kötü..

eve düşen yıldırım süper gidiyor her iki gruptada tebrik ediyorum.. gizem karacayı seyredenler çoğaldı:))

reytingler beklediğim gibi gelmiş hiç şaşırmadım :) birşey söyleyeceğim konuyla alakasız ama benim klavye kilitlendi ve nasıl açacağımı bilmiyorum bildiğiniz yollar varsa yazarmısınız şuan ekran klavyesini kullanıyorum ):

dün adını feriha koydum en güzel bölümüyle ekrana geldi... bu bölümde emir feriha ikilisi hakkında tüm bilinmeyenler yada bilinen tüm gerçekler anlatıldı.. o kadar heyecanlı ve akıcıydı ki ben bile hala etkisindeyim..
adını feriha koydumdan hemen sonra eve düşen yıldırımı izledim... ona da her zamanki gbi diyecek hiç birşey bulamıyorum... pınara ve şayesteye üzülsem de muazzeze sinirlenemiyorum..
dün az da olsa merak ettiğimden acayip hikayelere baktım.. pek beğenmediğim için yeniden eve düşen yıldırıma baktım..

yalan dünya erken baslamının faydasını görmüş normalde kötü bir bulundu. totalde düşmeye devam ediyor. ferıha zaten kafayı sıyırmıs gidiyor :)))) cagtay ulusoy varken o dizi dusmez.. hde ise sacmalamaya devam ediyor sanırım totalde mecbur ikinci olurken ab de dağılmış gözüküyor. mahsun sadece film yapsin diziyi bıraksın diziyi surduremıyor maalesef

yalan dünya erken baslamının faydasını görmüş normalde kötü bir bulundu. totalde düşmeye devam ediyor. ferıha zaten kafayı sıyırmıs gidiyor :)))) cagtay ulusoy varken o dizi dusmez.. hde ise sacmalamaya devam ediyor sanırım totalde mecbur ikinci olurken ab de dağılmış gözüküyor. mahsun sadece film yapsin diziyi bıraksın diziyi surduremıyor maalesef
izlemediğin şeye laf atma müthiş bi dizi hayat devam ediyor senaryo 10 numara oyuncular harika müzik olağanüstü çok beğeniyorum bu diziyi süper süper :D