13 Nisan 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 8 44.4%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 3 16.7%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

• Eve Düşen Yıldırım (Show)

• Harry Potter ve Sırlar Odası (Star)

Oy: 5 27.8%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

• Acayip Hikayeler (Star)

Oy: 5 27.8%
  • Terra Nova (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 11.1%
  • TV İzlemedim

Oy: 1 5.6%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
yalan dünya erken baslamının faydasını görmüş normalde kötü bir bulundu. totalde düşmeye devam ediyor. ferıha zaten kafayı sıyırmıs gidiyor :)))) cagtay ulusoy varken o dizi dusmez.. hde ise sacmalamaya devam ediyor sanırım totalde mecbur ikinci olurken ab de dağılmış gözüküyor. mahsun sadece film yapsin diziyi bıraksın diziyi surduremıyor maalesef
Hayat Devam Ediyor cok iyi a/b'de dagilmissa Totalde 2.sirada ve 8 reyting almis.Adini Feriha Koydum bittiginde zirveyi alir.

sosyetikler izlemesede olur önemli olan totaldir ve sadece 1 reyting farkla 2. :D

Takascıgım hde ye bakıyordum ama dizinin senaryo okadar sıradanlastıki hdenin bu kadar reyting kaybını açıklıyor. daha da düşeceği kesin mahsun bıtaksın diziyi. bu ab de uyduruk eve düşen yıldırıma geçilmiş daha ne diyeyim :)))))))

Not: hde asla seneye devam etmemeli tns gelince totalde de çok kötü olduğu anlaşılır. atv cumaya başka bişey düşünsün acil

Hayat d ediyor totelde iyi olmasına rağmen ab de vasat olmuş..oncedende dediğim gibi bazı hususların üstünde Asır'ı durdu, abarttı ve reytingi nerelere kadar getirdi.. Ama yinede güzel ve başarılı bı dizi..

hde bu kadar düşük olamaz afk sadece tek konu üzerinden giderken hde daha iyi senaryoya sahip

hayat devam ediyor bikaç hamleyle zirveyi alıbilir mesela abbas ın hayat ın rüyasına girmesi vs. :D

Abbas başka dizide artık ucuz rüya hılelerıyle bu diziye gelemez :))))) halk böyle ucuz rüyaları yemez bi oyun bir kez yenır :)))))))

dün adını feriha koydum en güzel bölümüyle ekrana geldi... bu bölümde emir feriha ikilisi hakkında tüm bilinmeyenler yada bilinen tüm gerçekler anlatıldı.. o kadar heyecanlı ve akıcıydı ki ben bile hala etkisindeyim..
adını feriha koydumdan hemen sonra eve düşen yıldırımı izledim... ona da her zamanki gbi diyecek hiç birşey bulamıyorum... pınara ve şayesteye üzülsem de muazzeze sinirlenemiyorum..
dün az da olsa merak ettiğimden acayip hikayelere baktım.. pek beğenmediğim için yeniden eve düşen yıldırıma baktım..

izlediğimiz diziler biza dünyanın en güzel dizisi gibi geliyor ama izlemeyen için bu anlattıklarının bir anlamı yok mesela emir feriha ikilisi hakkında tüm bilinmeyenler açıklandı diyorsun benim için bir anlam ifade etmiyor çünkü izlemediğim bir dizi eve düşen yıldırım konusunda sana katılıyorum...

Abbas başka dizide artık ucuz rüya hılelerıyle bu diziye gelemez :))))) halk böyle ucuz rüyaları yemez bi oyun bir kez yenır :)))))))

filmde herkes birbirine bağaıra çağıra konuşuyor biraz daha sakin olsalar daha iyi olacak abbaslı bölümleri renkliydi ama dediğine katılıyorum geri dönüşlerle verilen filmleri sevmiyorum..

TNS'ye son 17 Gün !

17 gün sonra ak koyun, kara koyun ortaya çıkacak. :D

sayısı önemli değil diye bu adama kaç kere diyeceğiz eşeğe anlatsam şimdiye reyting şirketi kurardı.

önemli olan iyi belirlenmesi seçim anketleride böyle yapılıyor ve %5 civarı hata payıyla tespit ediliyor.

sayısı önemli değil diye bu adama kaç kere diyeceğiz eşeğe anlatsam şimdiye reyting şirketi kurardı.

önemli olan iyi belirlenmesi seçim anketleride böyle yapılıyor ve %5 civarı hata payıyla tespit ediliyor.

la olm aynı şey değil diyorum 50 kere anlattım hala aynı hala aynı vay arkadaş

arkadaslar share de önemli ab grubuna göre dizi yapilmasini ister her yapımcı ab grubu zenginlere hitap eder hayat devam ediyor ab share olarak 10 share zor geçmis sharesi çok düsük yakında ilk 10 a ab grubunda giremez bence mahsum abbasi öldürmemeliydi dizi batırdı

Adini Feriha Koydum bittiginde rahat bir sekilde zirveyi alir Hayat Devam Ediyor bence.

AFK Total de zirvede AB de 2. sirada, böylece iki grubtada uzun süredir haftalik reytinglerde yaristigi KVP nin gerisinde kalmis oldu.

Yalan Dünya her zamanki gibi AB de acik ara zirvede ama Total de 3. sirada ve 6 Reytinge kadar düsmüs.

HDE da düsüs devam ediyor, dizi Total de 2. sirada olsada 8 Reytinge düsmüs AB de ise Eve düsen yildiriminda gerisinde kalarak 4 Reytingle 6. siraya kadar gerilemis.

Eve düsen Yildirim iki grubtada 6 Reytingle 4. sirayi kapmis bence AFK bittikten sonra bu dizi PT1 de onun yerini dolduracaktir.

Star Tv de ögleden sonra yayinlanan Beni Affet de 4 Reytingle yoluna iyi bir sekilde devam ediyor.