Forumdan Gidiyorum\S.G.A.T.

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,926
Puanı
1,061
Vallahi de Billahi de reklam yapmiyorum.konuyu bilerekten en sevdigim bolume actim.Forumdan ayrilmamim en buyuk sebebi Forumda istedigim baasariyi yakalayamam ve 2haftadir hitler listesine konu sokamamam.gidiyorum cunku 2Aydir buradayim ve simdiye kadar desterden baska Bir Allah in kuluyla Arkadas olamadim(gercek arkadaslardan bahsediyorum).ha bu arada Bu konu niye hala tvanketlerde?

Son düzenleme:
Neden gidiyorsun. Ne başarısısen de. Foruma bilgi sahibi olmak ve haberleri paylaşmak için giriyorsun. Gerek yok başarıya

Forum için basarili bir üyeydin.. Anketlerin olsun, keyifli konularin olsun..

Bunu da unutma: Basari bir an da gelmez, çaba vererek gelir..

hitler listesine konu sokamadığın için gidiyosun he ilginç

S.G.A.T. yapma bu şakaları bir yere gidemezsin konularınla burdasın her zaman..

Hit yapmak için forumda duruyorsan bir dakika bile bekleme bence.

Bırak hitleri. 1. olsan ne olmasan ne :D

Sen foruma girerken severek giriyorsan hit listesine girmişsin ne girmememişsin ne :)

Ben hiç bir listede yokum, öyle bir derdim de yok. Ben de zaman zaman gitmek istiyorum ama daha mantıklı nedenlerim oluyor. Bence bu saydığın nedenlerin ehemmiyetini bir daha düşün !

endgame hakli bende hicbir listede yokum :( en basitinden en fazla mesaj yazan üyeler arasinda bile yokum :)

Bana bak mesela:)9.500 mesajımın olduğuna bakma bende şu sıralar hiçbir listeye giremiyorum:)Ama hemen bu yüzden çekip gitmiyorum:)

Bana bak mesela:)9.500 mesajımın olduğuna bakma bende şu sıralar hiçbir listeye giremiyorum:)Ama hemen bu yüzden çekip gitmiyorum:)

Sen gitsen iyiydi Burak. :D:D:D

burda hitlerde 1. olana felan bir ödülmü var ? :D

Ödül olsa çok kötü olurdu herhalde her şey, şu an bile rekabet nedeniyle bazen saçma sapan mesajlar yazıldığını görüyorum. :D Sözüm sana değil. :D

Ödül olsa çok kötü olurdu herhalde her şey, şu an bile rekabet nedeniyle bazen saçma sapan mesajlar yazıldığını görüyorum. :D Sözüm sana değil. :D

ödül olsa süper olurdu endgame mesela haftanın birincisi survivor a katılacak bir hafta :))