Oyunda ilk yenilgimi dandik sivasspor'a karşı almıştım full atak taktiğiyle
Niye dandik diyorsun ya ? Ona dandik dersen bana hayli hayli dandik dersin.
Niye dandik diyorsun ya ? Ona dandik dersen bana hayli hayli dandik dersin.
Bu arada gelecek maçlarda Mersin yine ev sahibi olacağı için Bursaspor ile berabere kalacaktır, Fenerbahçe ise farklı yenecektir rakibini.
Finalde Mersin yine ev sahibi olursa Fenerbahçe'yi devirebilir, olmazsa çok ağır bir yenilgi alır.
idda ediyorum ben bu oyunu bozarım arkadas. finalde fenerbahce ile karsılasıcam. o final benim. ahanda buraya yazıyorum
benim deplasman galibiyetlerim var senide rahat geçerim.eğer ankaragücü nü yenemezsem kadroyu değiştiririmFull atak demişken hangi taktikler işe yarıyor sizce ? Ne kullandığınızı ifşa etmek ister misiniz ? Ben kafama göre takılıyorum genelde, bir şey anladığım yok.
Sen beni yenersen istifa ederim, bu kadar net. Ev sahibi teorim çökmüş olur sen beni yenersen.
Kendi sahamda tüm oyuncularının kondisyonu "0" olan sivasspor gibi dandik bir takıma yenildim dedim
aga ben 24 hafta boyunca full atakla oynadım
Kendi sahamda tüm oyuncularının kondisyonu "0" olan sivasspor gibi dandik bir takıma yenildim dedim
benim deplasman galibiyetlerim var senide rahat geçerim.eğer ankaragücü nü yenemezsem kadroyu değiştiririm
Deplasmanda yendiğin maçlar oldu, fakat çok enteresan şekilde yenildiğim maçlarda oldu Yani çok dengesizlik var ayarlamalarda.
Ben İç Sahada hiç yenilmedimDeplasmanda 2 mağlubiyet var onlarda entresan takımlara karşı
ama senin takımda beşiktaş normal yani
Aga ben deplasmanda Fenerbahçe ve Trabzonu devirdim ligde
benim galip geldigim macta enteresan bir sekilde maglup oldugunu dusunmuyorum. 14 sutuma karsılık 7 sutla karsılık vermissin. benim 9 isabetli sutuma karsılıkta snein 4 isabetli sutun var. toplama oynama oranlarımızda esit. sut oranlarında da seni ikiye katlamısım. senin galip gelmen daha enteresan olurdu
ama senin takımda beşiktaş normal yani
aga gençlerbirliğispor ne ya
Lig 1'cisi FB bakalım İnönüde nasıl bir karşılık vericekBeşiktaş bir Gençlerbirliğispor değil
aga gençlerbirliğispor ne ya
şikespor yazıcaktımda elim kaymış
Şu an çok az oyuncusu kaldı o takımın, en iyiler hala duruyor tabi ama bence kırıldı gücü, ben birinci olacağından şüpheliyim.