FF Futbu Ligi Türkiye Kupası Çeyrekı Final Sonucları

secquin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
205
Puanı
164
Mersin İY 1-1 Samsunspor
Bursaspor 0-0 Genclerbirligi
Fenerbahce 2-0 Kayserispor
Trabzonspor 0-0 Besiktas

Not: Turu Gecenler yesil, elenenler ise kırmızı renk ile belirtilmistir.

Yarı Final Eslesmeleri :

Mersin İY-Bursaspor
Fenerbahce-Trabzonspor

ozan admin herkesin kondisyonları 100 de 100 olmus. bizimkilerde niye gelisme yok ? kondisyonlar mactan once mi fulleniyor ?

Ev sahipleri hakkındaki düşünce kırılmadı halen galiba.. Deplasman takımları olarak 0-0da tutmuşuz fakat sonuçta deplasman.. Çıkan takımları kutluyorum.

Ev sahibi olayı çözülmedikçe takımın iyi olup-olmamasının pek önemi yok.

Ev sahipleri en kötü beraberlik alıyor çok güçlü rakipleri karşısında bile, nadiren yeniliyorlar.

Şu an en iyi takımlar, çok güçsüz Mersin'in, Ankaragücü'nün, Sivas'ın ev sahipliğinde çaresiz.

Bu arada gelecek maçlarda Mersin yine ev sahibi olacağı için Bursaspor ile berabere kalacaktır, Fenerbahçe ise farklı yenecektir rakibini.

Finalde Mersin yine ev sahibi olursa Fenerbahçe'yi devirebilir, olmazsa çok ağır bir yenilgi alır. :)

10 Kişi kaldığı halde rakibini ezmiş bir takım ve deplasman beraberliği:)

Deplasman konusuna el atılmalı biran önce, iç sahada 7 tane at burada yüksek istatistik farkı olduğu halde berabere kal sadece benim için değil 18 takımında deplasman maçları çok dengesiz, iç ve dış saha durumları biraz dengelenmeli..

10 Kişi kaldığı halde rakibini ezmiş bir takım ve deplasman beraberliği:)

Deplasman konusuna el atılmalı biran önce, iç sahada 7 tane at burada yüksek istatistik farkı olduğu halde berabere kal sadece benim için değil 18 takımında deplasman maçları çok dengesiz, iç ve dış saha durumları biraz dengelenmeli..

İç sahada kötü olsan da beraberlik alıyorsun en az, dış sahada ise çok çok üstün olacaksın ki berabere kalasın. Kazanmak için ise mükemmel olmalısın. Tüm takımlarda var bu haklısın.

Mesela Ankaragücü Gençlerbirliği'ni yenebilecek bir takım değil ama ev sahibi Ankaragücü olunca işler değişiyor. Tersi durumda ise 7 yiyorsun rahat. :)

İç sahada kötü olsan da beraberlik alıyorsun en az, dış sahada ise çok çok üstün olacaksın ki berabere kalasın. Kazanmak için ise mükemmel olmalısın. Tüm takımlarda var bu haklısın.

Mesela Ankaragücü Gençlerbirliği'ni yenebilecek bir takım değil ama ev sahibi Ankaragücü olunca işler değişiyor. Tersi durumda ise 7 yiyorsun rahat. :)

Deplasmanda yendiğin maçlar oldu, fakat çok enteresan şekilde yenildiğim maçlarda oldu:D Yani çok dengesizlik var ayarlamalarda.

Ben İç Sahada hiç yenilmedim:)Deplasmanda 2 mağlubiyet var onlarda entresan takımlara karşı:)

Deplasmanda yendiğin maçlar oldu, fakat çok enteresan şekilde yenildiğim maçlarda oldu:D Yani çok dengesizlik var ayarlamalarda.

Ben İç Sahada hiç yenilmedim:)Deplasmanda 2 mağlubiyet var onlarda entresan takımlara karşı:)

Ben de iç sahada henüz yenilmedim, yani benim dönemimde. :) Ama deplasmanda da hiç kazanmadım. :) Beraberlik bile alamadım deplasmanda.

Bugün iç sahada Kayseri ile karşılaşıyorum, herhalde beraberlik alırım. :)

Deplasmanda başarılı olamıyorum, çünkü yenmek için takımımın bariz üstün olması gerekiyor, takımım da öyle değil. Mersin ile yarın dış sahada karşılaşacağız. Eşitiz, o nedenle yenileceğim. :(

Ben de iç sahada henüz yenilmedim, yani benim dönemimde. :) Ama deplasmanda da hiç kazanmadım. :) Beraberlik bile alamadım deplasmanda.

Bugün iç sahada Kayseri ile karşılaşıyorum, herhalde beraberlik alırım. :)

Deplasmanda başarılı olamıyorum, çünkü yenmek için takımımın bariz üstün olması gerekiyor, takımım da öyle değil. Mersin ile yarın dış sahada karşılaşacağız. Eşitiz, o nedenle yenileceğim. :(

aga seni deplasmanda da olsa rahat yenerim full atak oynayacam :D

aga seni deplasmanda da olsa rahat yenerim full atak oynayacam :D

Full atak demişken hangi taktikler işe yarıyor sizce ? Ne kullandığınızı ifşa etmek ister misiniz ? Ben kafama göre takılıyorum genelde, bir şey anladığım yok.

Sen beni yenersen istifa ederim, bu kadar net. Ev sahibi teorim çökmüş olur sen beni yenersen. :)