10 Nisan 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 8 44.4%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 2 11.1%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 5 27.8%
  • Eskişehirspor - Antalyaspor Maçı (ATV)

• Uçurum (ATV)

Oy: 3 16.7%
  • Firar (Star)

Oy: 3 16.7%
  • Araf Zamanı (Fox)

Oy: 1 5.6%
  • Seksenler (TRT 1)

Oy: 7 38.9%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 5 27.8%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Salı neler oldu ?

Hangi diziler çıkışta, hangileri düşüşte ?

Sonuçlar belli oldu.

Geçen haftanın aksine bu hafta çoğu dizi yükselişe geçti.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki oranlarını arttırarak iki grupta da açık ara zirvede yer aldı. A/B'de uzun bir aradan sonra 17 reytingi geçmeyi başardı.

Kazanmak İçin 1 Dakika yeni gün ve saatini sevdi. Yarışma, iki grupta da 20 share üstüne çıkarak önemli bir başarı elde etti.

Pis Yedili, ikinci sırada yer almasına rağmen A/B'de eski reytinglerinden epey uzakta ve ilk 10 sınırında.

Seksenler, A/B'de 8 reyting üstüne çıkmayı başardı ve TRT'nin A/B'de en çok izlenen dizisi olma özelliğini sürdürdü. Totalde de dizi TRT ortalamasının epey üstünde bir performansla 14.sırada yer aldı.

Uçurum, A/B'de 8. sıraya kadar yükselse de totalde vasatı geçemiyor.

Türkiye kupası maçı, Araf Zamanı ve Firar yarışta çok gerilerde kaldılar.

Son düzenleme:
Biraz Eskişehirspor - Antalyaspor maçını biraz da, Barcelona - Getafe maçını izledim :)

öyle bir geçer zamanki

bugünkü bölümü güzeldi sevdim.... arada ufak tefek saçmalıklar vardı ama genelde çok güzeldi dizi..

Dun öyle bir gecer zaman ki superrrdi, çok çok beğendim. Artık kelimeler kifayetsiz kaliyo bu dizi hakkinda konuşurken :)) butun ekip kaliteli is cikariyo.,
umarım reytinglerde artış olur.

Bence Öyle Bir Geçer Zaman ki dün çok sıkıcı ve durağandı, hep süre dolsun bölümleri vardı, en az 3 reyting kaybetmesine kesin gözüyle bakıyorum.

Tahminlerimde yine yanıldım. :)

ÖBGZ sezonun en iyi reytinglerinden birini almış, o durağan bölümde 17 reyting, inanılır gibi değil.

Seksenler 8 reytingle TRT için çok değerli bir konumda.

Pis Yedili de düşüşe dur demiş, Total'de arzu edilen yere gelmiş tekrardan.

Kazanmak İçin Bir Dakika tarihinin en iyi reytingini almış olabilir bu saatinde, beklenen bir gelişmeydi.

Uçurum fevkalade bir durumda, artık gelecek sezonu garantiledi diyebiliriz.

Evim Şahane 18 share ile çok göze batmaya başladı gündüz programları içinde.

Özetle bu hafta herkes arttı, herkes mutlu. :)

Dün herkesin artmasını havaların soğumasına ve yağmurlu olmasına bağlayabilir miyiz? Bence evet !

Yarından itibaren sıcaklıklar tekrar 20'lere yaklaşacak, tahminen perşembe-cuma reytingler daha da düşecek.

Son düzenleme:
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]18[/TD]
[TD]YENİ BİR HAYAT[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:28:34[/TD]
[TD]19:58:37[/TD]
[TD]00:26:09[/TD]
[TD]3,32[/TD]
[TD]9,82[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ciddi sekilde iyi gitmis dünkü bölüm bende izledim kalori testi yapıldı çok güzeldi

[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]18[/TD]
[TD]YENİ BİR HAYAT[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:28:34[/TD]
[TD]19:58:37[/TD]
[TD]00:26:09[/TD]
[TD]3,32[/TD]
[TD]9,82[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ciddi sekilde iyi gitmis dünkü bölüm bende izledim kalori testi yapıldı çok güzeldi

O programın o saatte izlenmesi çok ilginç açıkçası. Ben programın bir bölümünü izledim, bana itici geldi. Gerçeklerden çok şova ağırlık verilmiş gibi, saçma saçma kavgalar var, Türk tv'leri için bu programın bir yararı olduğunu sanmıyorum.

O programın o saatte izlenmesi çok ilginç açıkçası. Ben programın bir bölümünü izledim, bana itici geldi. Gerçeklerden çok şova ağırlık verilmiş gibi, saçma saçma kavgalar var, Türk tv'leri için bu programın bir yararı olduğunu sanmıyorum.

hafta sonu ilk 10a girio hocam halk sevdi programı şova yönelik hareketler acayip fazla katiliyorum

hafta sonu ilk 10a girio hocam halk sevdi programı şova yönelik hareketler acayip fazla katiliyorum

Halk sevmiş olabilir belki ama Star kaliteden uzaklaşıyor gittikçe. Gelin-kaynana programları kalitesinde bir iş gibi gözüküyor.

Ama ekranda daha gereksiz programlar da yok değil, mesela "Hayata Gülümse". O ad yerine "Dizi Özetleri" deseler daha sempatik ve samimi bulurdum.

Halk sevmiş olabilir belki ama Star kaliteden uzaklaşıyor gittikçe. Gelin-kaynana programları kalitesinde bir iş gibi gözüküyor.

Ama ekranda daha gereksiz programlar da yok değil, mesela "Hayata Gülümse". O ad yerine "Dizi Özetleri" deseler daha sempatik ve samimi bulurdum.

o hayata gülümse tamamen hile bak hocam survivor bitti anda reklam basmadan aralıksız 15 dakka sürüyor ula kumandadan kapatsan bile share artiracagin kesinn :D acun bilio isi

11 BENİ AFFETSTAR TV17:41:3118:37:2200:48:014,6314,60

bu dizi normal dizilerden çok daha fazla reyting aliyor 0.60 Totalde Artmıs düne göre bence starın ev programi 15:00 Koyabilir

atv maçla iyi bir gün geçirmemis

Moderatörün son düzenlenenleri:
Öyle Bir Geçer Zaman Ki bir daha yükselmez diyenlere inat atağa geçerek tekrar eski oranlarına yakınlaşmış. Eğer bir az daha hareketlenirse 20 reytingi görür. Anlaşılan SBT TNS'ye az vakit kaldığı için yanlışları duzeltiyor. Demekki yazla ilgisi yok
Pis Yedili Totalde harika oranlar almaya devam ediyor. Güzel bir bölümdu dün. Ama AB'de düşmüş
Kazanmak İçin bir dakika harika oranlar almış
Uçurum saatine göre iyi
Seksenler 8 reytingi gormuş. TNS gelene kadar keyfini sursun
Beni Affet istikrarlı bir sekilde devam ediyor.
Yeni Bir Hayat AB'de iyi is çıkarmış.

o hayata gülümse tamamen hile bak hocam survivor bitti anda reklam basmadan aralıksız 15 dakka sürüyor ula kumandadan kapatsan bile share artiracagin kesinn :D acun bilio isi

11 BENİ AFFETSTAR TV17:41:3118:37:2200:48:014,6314,60

bu dizi normal dizilerden çok daha fazla reyting aliyor 0.60 Totalde Artmıs düne göre bence starın ev programi 15:00 Koyabilir

atv maçla iyi bir gün geçirmemis

Kreys Beni Affet de sadece reytingde başarılı, kalite olarak bir başarısı yok. Ben günlük dizilere karşıyım aslında; hem oyuncular, senaristler, yönetmenler aşırı çalıştırılıp sömürülüyor yapımcılar tarafından, daha yeni Deniz Yıldızı'nda iki oyuncu sağlıklarını kaybettikleri için ayrıldı, hem de ortaya mantık kurallarını yıkabilecek senaryolar ve düz, gösterişsiz çekimler çıkıyor. Sadece reyting amaç olmamalı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
havalar sogudu birde atv deki dandik maçtan dolayı öbzg yükselmiş gözüküyor. atv hangi akılla iki anadolu takımının maçını ekrana koyuyor ilginç. buna ragmen uçurum ab pis yediliyi dövmüş :))))) demek pis yedilide senaryo çuvalamaya başladı bütün gani müjde dizilerinde oldugu gibi iyi başlar yükselir ve hemen düşer. gani müjdenin bir sezon boyu reytingini korudugu bir dizi raslamadım. sene kalırsa dizi işkence halini alacagı kesin :)))))))))) gani müjde iyi fikirler buluyor ama senaryo kabiliyeti zayıf bir senarist..

seksenler birol güvenin çocuklar duymasının ilk zamanlardaki gibi kaliteli bir dizi ama birol güvenin dizileri sündürme rekoruna bu dizide kırmayayı denemez dizi ikibin yirmiler diye devam etmez umarum :))))))))))

İste yine obgzk uçmuş sbt ye göre. Dünkü bölümü çok güzeldi. Sbt de 17 kere gelmise hallettiği suanda 20 dir.oranlar çok iyi.. :))) inşallah haftaya daha da çıkış yakalar. Bide su havalara bağlamayın su artısı komik oluyo.. Dediğiniz şey " kar yağarken azıcık Güneş gözüktü diye , Güneş gözlüğü takmak gibi bisey." :))

ÖBGZ ki Geçen Haftaya Göre Yükselmiş :)

Bu Hafta:
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]1[/TD]
[TD] ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 20:42:57[/TD]
[TD] 23:14:50[/TD]
[TD] 01:53:19[/TD]
[TD] 14,81[/TD]
[TD] 35,12[/TD]