10 Nisan 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 8 44.4%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 2 11.1%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 5 27.8%
  • Eskişehirspor - Antalyaspor Maçı (ATV)

• Uçurum (ATV)

Oy: 3 16.7%
  • Firar (Star)

Oy: 3 16.7%
  • Araf Zamanı (Fox)

Oy: 1 5.6%
  • Seksenler (TRT 1)

Oy: 7 38.9%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 5 27.8%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Bu insanlar daha önce obzg ızlıyordu da ondan. şimdi sen bilmediğin bir yere gitsem daha önce tanıdıgın birinin yanına mi gidersin yoksa hiç bilmediğin şeye mi bakarsın. doğal olarak insanlar daha önce bildikleri şeye bakmışlar.

bende durum tam tersi tanımadığım yerlere bakarım hep gördüğüm insanları merak etmem yani:)

konu o değil zaten benim dediğim bölümün diğer bölümlere göre hiçmi artısı yoktu sence.... izlemedin tabi ne diyeceksinki:))

destere ' Alıntı:
bende durum tam tersi tanımadığım
yerlere bakarım hep gördüğüm
insanları merak etmem yani
konu o değil zaten benim dediğim
bölümün diğer bölümlere göre hiçmi
artısı yoktu sence.... izlemedin tabi ne
diyeceksinki )

Eğer obzg izleyenlerin hiç tanımadıkları birileri karşına çıksaydı onlarda o tanımadıkları kişiyle tanısırdı. yani diğer kanallarda tanıkları ama sevmedikleri diziler var. atv geçen hafta yaptığı gibi komedi filmi koysaydı hiç ızlemedıklerı tanımadıkları birini tanimak isteyeceklerdi..

zaman zaman obzg ye bakarim senaryo düzeldi mi diye dün hardıkse yanlışla format attım onla uğraştım obzg ye hiç bakmaya fırsatim olmadı kusura bakma bölümle ilgili yorum yapmayacağım :)))))))))))

Eğer obzg izleyenlerin hiç tanımadıkları birileri karşına çıksaydı onlarda o tanımadıkları kişiyle tanısırdı. yani diğer kanallarda tanıkları ama sevmedikleri diziler var. atv geçen hafta yaptığı gibi komedi filmi koysaydı hiç ızlemedıklerı tanımadıkları birini tanimak isteyeceklerdi..

zaman zaman obzg ye bakarim senaryo düzeldi mi diye dün hardıkse yanlışla format attım onla uğraştım obzg ye hiç bakmaya fırsatim olmadı kusura bakma bölümle ilgili yorum yapmayacağım :)))))))))))
,

benim yazıyı alıntı yaparken neden şiir miş gibi kısa dizeler haline getiriyorsun yazımı:)) kendimi şair zannedeceğim:))

izlemediğin için tabiki yorum yapamıyorsun ama geçen haftalara göre bayağı düzelmişti..

şair yapma derdim yok site mobil sayfasında alıntıyi kaldırmış cepten yazıncada normal siteden mesaj yazamıyom mecbur eldeki imkanlarca anca bu kadar oluyor kusura bakma :))))))))))

diziyi izlemedim ama bir bölümle senarist yesılcamı bıraktığına aklim yatmıyor :)))))) adam balıkcıdan bu yana yesilcam yazıyor. cemılenın başına gelenler hiç akla mantığa sıgıyor mu ..
kocası aldattır ... evden kovulur. kocasını sevgilisini bıçaklar ... hapse girer.... oğlu babasınin dibinde denize düşer ama baba şalap şulap sesi duymadığı gibi motorun sesinide duymayınca oğlu aslında milyoner ama balıkçılik yapan biri tarafından kurtarılır :))))) adam cemıleyle evlenip tüm mirasını ona birakir ama cemılenin kötüleri mıknatıs gibi cekme yeteneginden dolayı mırasta elden gider :))))))))....
Haa unuttum arada türk dizi sektöründe tecavüzün moda olmasıyla cemile kendisine ,senaristin deyimiyle sanatsal tecavüz eden kocasını affeder :)))))))))))

bunları yazan birinin birden bire düzeldiğini mi soyluyorsun yani :))))))))))

Son düzenleme:
şair yapma derdim yok site mobil sayfasında alıntıyi kaldırmış cepten yazıncada normal siteden mesaj yazamıyom mecbur eldeki imkanlarca anca bu kadar oluyor kusura bakma :))))))))))

diziyi izlemedim ama bir bölümle senarist yesılcamı bıraktığına aklim yatmıyor :)))))) adam balıkcıdan bu yana yesilcam yazıyor. cemılenın başına gelenler hiç akla mantığa sıgıyor mu ..
kocası aldattır ... evden kovulur. kocasını sevgilisini bıçaklar ... hapse girer.... oğlu babasınin dibinde denize düşer ama baba şalap şulap sesi duymadığı gibi motorun sesinide duymayınca oğlu aslında milyoner ama balıkçılik yapan biri tarafından kurtarılır :))))) adam cemıleyle evlenip tüm mirasını ona birakir ama cemılenin kötüleri mıknatıs gibi cekme yeteneginden dolayı mırasta elden gider :))))))))....
Haa unuttum arada türk dizi sektöründe tecavüzün moda olmasıyla cemile kendisine ,senaristin deyimiyle sanatsal tecavüz eden kocasını affeder :)))))))))))

bunları yazan birinin birden bire düzeldiğini mi soyluyorsun yani :))))))))))

tamamen düzelmemiş bundan sonrada düzelmez :) o konuda sana katılıyorum ama heyecan ve hareketlilik olarak diğer bölümlere göre iyiydi bu bölüm.. yoksa bir haftada ne değişsin biraz ertelemede kalan konulara hız verdiler o kadar, yine arada saçma yerler vardı yani :)

Neyi düzeltmiş bi zahmet yazasanda haftaya daha rahat baksak gerçekten düzeldimi Diye

Süpersin Esra Erol!! TOTAL grubunda ilk 10!

Uçurum'da yükselmis, çok sevindim..