Fav10 Enleri-2012

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mügişko özür dilerim... neyse kaçim ben.... survivoru izleyemedim bu enler yüzünden bari kim elenecek onu kaçirmiyim :F

Zamanında en konusu açmıştım, yıl 2012'yi gösteriyordu. Konudaki samimiyete bak, çok iyi. Eski üyeleri gördüm, hüzünlendim.

En İyi Türkçe Kullanan Üye: [/B][/SIZE][/COLOR] OzaN
En İyi Anlaştığın Üye: Anlaşamadığım Üye Yok :D
Başınızın En Tatlı Belası Dediğiniz Üye:
Primavera :D
En Sevdiğiniz Üye: Beni Seveni Bende Severim :)

En Güzel Avatarlı Üye: Cenation
En Güzel İmzalı Üye: -
En Güzel Kullanıcı Adı: Leqend Killer
En Güzel Profil: OzaN
En İyi Yönetici: Tüm Yöneticiler bende dahil Gereğini Yapıyor :)
En İyi Yorumcu Üye: BesaleT - OzaN - Fks14
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: Tek Kelime ile Cevaa Fotoları Yeter :F ve Emreemreu :)
En Geveze Üye: Geveze Değilde Her şeye yorum atanlar olarak Takas ve Kreys :)
En Aktif Üye: BesaleT - OzaN - xdragxx
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: cevaa - ozan - xdragxx - cenation - orçun_22
En İyi Çıkış Yapan:Orçun_22
En Kültürlü Üye: OzaN
En Komik Üye: xdragxx
En Filozof Üye: Fks14
En Sinirli Üye: BuraK
En Fanatik Üye: Takas - destere
En Sportmen Üye: OzaN
En Ciddi Üye: Leqend Killer
En Kibar Üye: OzaN
En Sakin Üyesi: BesaleT :D benden başkası yok :D
En Özlenilen Üye: Neferet - Neferian - Dr.Who - вєdвαнт - Prncss
En Çok Rastladığınız Üye: xdragxx ve cevaa
En Unutulmayacak Üye: Neferet - Neferian - Dr.Who - вєdвαнт
En Eğlenceli Üye: Cenation - Cevaa - xdragxx
En Sabırlı Üye: Cevaa
En Duygusal Üye: Fks14
En Şefkatli Üye: OzaN
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: Herkesi Görmek İsterdim :D
Bak sen, eskiden yapıp benim sunumumla yapmamak 😏 şart değildi hepsini yapmak :S

@Araf senin ilk yaptığından hiç haberim yoktu. Konuma linki ayarlarım sonra. Etiketlemene yukarı kısımda ilerde aranırken bulunsun kolay

• Güldürdün
Reactions: Araf
En İyi Türkçe Kullanan Üye: Arslan Bey
En İyi Anlaştığın Üye: Duygusuz
Başınızın En Tatlı Belası Dediğiniz Üye: -
En Sevdiğiniz Üye: Herkes
En Güzel Avatarlı Üye: Cenation
En Güzel İmzalı Üye: BesaleT
En Güzel Kullanıcı Adı:
*■-kЯΆĻεmci-■*
En Güzel Profil: -
En İyi Yönetici: -
En İyi Yorumcu Üye: endgame, BesaleT, SaMeT, Orcun_22, Fks14, Neferet, Neferian,
*■-kЯΆĻεmci-■* falan filan çok kişi var işte :D
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: cevaa, Fks14, emreemreu
En Geveze Üye: xdragxx :D
En Aktif Üye: takas
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: -
En İyi Çıkış Yapan: Orcun_22, takas
En Kültürlü Üye: endgame
En Komik Üye: emreemreu (bkz: FF Üyeleri Aynı Evde)
En Filozof Üye: BuraK
En Sinirli Üye: takas, Danger UA!
En Fanatik Üye: kreys
En Sportmen Üye: BesaleT
En Ciddi Üye: darksaal, Arslan Bey
En Kibar Üye: Fks14
En Sakin Üyesi: darksaal
En Özlenilen Üye: Neferet
En Çok Rastladığınız Üye: cevaa
En Unutulmayacak Üye: Neferet, Neferian, LeqeND KilleR, AnaKin, Prncss.. Eleştirmen, King08...
En Eğlenceli Üye: BesaleT
En Sabırlı Üye: Orcun_22
En Duygusal Üye: Fks14
En Şefkatli Üye: Bilemedim bunu :D
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: -
Sekiz yıl önce kullandığım Türkçeyi beğeniyormuş, şimdi beğenmiyor. İşin ilginci, o dönemler çok iyi değildi Türkçe kullanış şeklim. :D

Bak sen, eskiden yapıp benim sunumumla yapmamak 😏 şart değildi hepsini yapmak :S

@Araf senin ilk yaptığından hiç haberim yoktu. Konuma linki ayarlarım sonra. Etiketlemene yukarı kısımda ilerde aranırken bulunsun kolay
Eskiden okuyordu, şimdi çalışıyor. Şartları değişti. :D

Akılda kalıcı bir konu değildi de, yine samimi bir konuydu. Sonuçları açıkladığımı hatırlamıyorum tabii, bunu da belirteyim. :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sekiz yıl önce kullandığım Türkçeyi beğeniyormuş, şimdi beğenmiyor. İşin ilginci, o dönemler çok iyi değildi Türkçe kullanış şeklim. :D
Sabah akşam bunu düşünüyorsun di mi. :A

O zamanlar forumda o kadar kötü Türkçe konuşuluyormuş ki sen parlamışsın içlerinde. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Araf

O zamanlar forumda o kadar kötü Türkçe konuşuluyormuş ki sen parlamışsın içlerinde. :A
O kadar da değil ama yine de söylemeden geçmek istemedim. :A

Gerçi o dönemler hiç kimsenin çok iyi bir Türkçe kullanış şekli yoktu sanırım. Çok çılgın dönemlerdi. Senin klasik bir yazı tipin vardı o dönem. Tahoma olması lazım, yeşil olduğunu net hatırlıyorum. O dönemler daha samimiydi aslında. İmza falan da vardı. Eski üyeler çok iyi ve samimiydi. Şimdi hepsi çok uzak. :D

Gerçi o dönemler hiç kimsenin çok iyi bir Türkçe kullanış şekli yoktu sanırım. Çok çılgın dönemlerdi. Senin klasik bir yazı tipin vardı o dönem. Tahoma olması lazım, yeşil olduğunu net hatırlıyorum. O dönemler daha samimiydi aslında. İmza falan da vardı. Eski üyeler çok iyi ve samimiydi. Şimdi hepsi çok uzak. :D
Evet koyu yeşil. :D

@mrt-06 buna asla inanmıyor, yok efendim benim dönemimde memur zihniyeti hakimmiş forumda kimse eğlenmiyormuş falan filan. :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06 and Araf
Evet koyu yeşil. :D

@mrt-06 buna asla inanmıyor, yok efendim benim dönemimde memur zihniyeti hakimmiş forumda kimse eğlenmiyormuş falan filan. :A
Eğleniyordu herkes, samimiyet de vardı. Forumda çok iyi isimler vardı böyle renk katan. Sadece herkes bu zamandaki gibi geveze değildi ama samimiyet vardı. :D

• Beğendim
Reactions: bazinga

Türkçe kısmını hesap ettim. Büyük rekabet var orda :A ikiniz arasında da var rekabet ve kim bilir belki Araf, bazingaya (lafı hiç dolandırmaz) yazarak laf atıp oylarken kendi topuğuna sıktı :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga and Araf
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...