Yeni Bir Öneri!

Danger UA!

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
3,713
Puanı
560
Forumda sıkça yapılan kural hataları var.Buna en basit örnek çoğu kişi hala küçük harfle konu açıyor.Bu sıkça tekrarlanmaya devam ediyor.Bence bu üyeler uyarıldıktan sonra aynı hareket tekrarlanırsa ceza puanı almalı.

uyarılmalı eğer hala devam ediyosa ceza almalı

Nasıl küçük harfle açıyorlar? Harflerin hepsi büyük olursa sistem otomatik hepsini küçültüyor, onlar da sonradan fark ediyor. Ceza olmaz bence. :GDG:

Başlıkta her kelimenin ilk harfi büyük olmalı.

Bazı arkadaşlar ısrarla devam ediyorlar mecburen uyarı vereceğiz artık. :)

Tamam da mesela haber başlıklarında hepsinin büyük yazıyor siteler, ordan kopyalayınca hepsi küçülüyor birden isteyerek yapılan bir şey değil ki bu. :GDG:

Adminim bir de başlıktan ziyade Türkçe imla kurallarını çok kötü kullananlar var.Buna da bir çözüm bulunmalı:)

Tamam da mesela haber başlıklarında hepsinin büyük yazıyor siteler, ordan kopyalayınca hepsi küçülüyor birden isteyerek yapılan bir şey değil ki bu. :GDG:

Klise bir durum. Bir çok magazin/dizi sitesinde haber basliklari tamamen büyük harfle yaziliyor, ama bende kendi klavyemle yaziyorum kelimenin ilk harflerini büyük olarak. Sen de öyle yap.

Düzeltebilirsiniz baş harfleri. :) Ya da elle yazabilirsiniz alt tarafı 2-3 kelime. :)

Adminim bir de başlıktan ziyade Türkçe imla kurallarını çok kötü kullananlar var.Buna da bir çözüm bulunmalı:)

Ona bir şey diyemem. Herkesin mesajındaki imla hatalarını tek tek kontrol edemeyiz. Herkes imla kurallarına uygun olarak yazsa çok daha iyi olur tabii ama zorlaması olmaz. :)

hata yapanlardan iki üç kişiyi taksim meydanında asacaksın bakalım bir daha hata yapılıyormu:)

Düzeltebilirsiniz baş harfleri. :) Ya da elle yazabilirsiniz alt tarafı 2-3 kelime. :)

Ona bir şey diyemem. Herkesin mesajındaki imla hatalarını tek tek kontrol edemeyiz. Herkes imla kurallarına uygun olarak yazsa çok daha iyi olur tabii ama zorlaması olmaz. :)

Ben bazen başlıkları bile kendim yazıyorum illahi o sitenin başlığıyla aynı olmak zorunda değil