Benim stadyum fiyatıma karışan adam ne hileler yapıyor ya Vayy be Neyse ben Gençlerbirliğine 3'lü bir hatıra bırakmıştım
Yapmayan?sen benim evime konuk ol 100 bin kişilik stadyumda sana bi şov yapayımda bi hafta foruma gireme
Yapmayan?
Oyunda yapılabilecek bir hile yok fakat transferler konusunda bir açık var capslock'ta bu açıktan iyi faydalanmış.
Açık şu 20-25 milyon civarı değeri olan oyuncuları 40 milyon civarından satışa koyduğunuzda mutlaka satılıyor ve kar ediyorsunuz. Fakat bunu daha abartırsanız oyuncu satılmaz. Bu akşam yapacağım düzenlemeyle bu aradaki uçurumu ortadan kaldıracağım ve al-sat işlerinden haksız kazanç elde edilemeyecek. Bilginize.
Oyunda yapılabilecek bir hile yok fakat transferler konusunda bir açık var capslock'ta bu açıktan iyi faydalanmış.
Açık şu 20-25 milyon civarı değeri olan oyuncuları 40 milyon civarından satışa koyduğunuzda mutlaka satılıyor ve kar ediyorsunuz. Fakat bunu daha abartırsanız oyuncu satılmaz. Bu akşam yapacağım düzenlemeyle bu aradaki uçurumu ortadan kaldıracağım ve al-sat işlerinden haksız kazanç elde edilemeyecek. Bilginize.
Adam elde edeceği kadar etmiş.Daha ne olsun.Oyunun şampiyonu belli zaten!
Söylediklerinden daha fazlasını yaptı -100 milyonu geçen bir mazisi vardı sanırım sadece alıp satmakla alakası değil önce aldı ve açık kapatılınca satarak +'larla aramıza döndü, ligin 1. olma ihtimali garantileşen bir takım görünümünde biz buna daha ne kadar göz yumarız bilemiyorum..
Adam oyunun açığını bulmuş amaGençlerbirliği'ne elde ettiği haksız kazançlardan ötürü 50milyon euro ceza.
Gelir kazanmak için stadyumu etkin bir şekilde kullanmaya çalışabilirsiniz. Ayrıca yine transferlerden gelir elde edebilirsiniz fakat her hafta 15-20 milyon gelir elde ediliyorsa ortada problem var demektir.
Ayrıca para eksilere düşünce oyuncuların otomatik olarak takımdan ayrılması sistemi de bu gece devrede olacak inşallah.
Gençlerbirliği'ne elde ettiği haksız kazançlardan ötürü 50milyon euro ceza.
Gelir kazanmak için stadyumu etkin bir şekilde kullanmaya çalışabilirsiniz. Ayrıca yine transferlerden gelir elde edebilirsiniz fakat her hafta 15-20 milyon gelir elde ediliyorsa ortada problem var demektir.
Ayrıca para eksilere düşünce oyuncuların otomatik olarak takımdan ayrılması sistemi de bu gece devrede olacak inşallah.