6 Nisan 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 11 45.8%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 7 29.2%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 5 20.8%
  • Eve Düşen Yıldırım (Show)

Oy: 7 29.2%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 4 16.7%
  • Harry Potter ve Felsefe Taşı - Y.S. (Star)

Oy: 4 16.7%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 6 25.0%
  • Terra Nova (Fox)

Oy: 1 4.2%
  • Aşkın 500 Günü - Y.S. (Fox)

• Neşeli Ayaklar - Y.S. (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.3%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
asil senin yazdıklarinda çeliski var

prime time bugunden bahsettin ama prime time fox hayal kırıklığı yasamıs dinle sevgiliyle ve deniz yıldızı ab 10 Sıra birden düsmüs

reytingler çümbüs olmus prime time saat 20:00 Olarak Baz Alırsak Harry Potter 4.cü :)

Anlamıyormusun bunlar zaten çok izlenilen yapımlar ama reytingleri %20 Reyting Kaybı Yasamıslar çok izlenilenler izlenilenler olarak değismis mantık çerçevesinde konusuyorum prime time ilk 10 içersinde harry potterda var

ve kendi agzinda söyledin bir çocuk sevdim herkezin reyting kaybettigi bugünde darmadagan olurdu günü değisti iyi oldu :)

Kesinlikle Bir Çocuk Sevdim'in günü değişmesi iyi oldu diye bir yorumda bulunmadım. Lütfen dikkat et.

Ya sen de takmışın dinle sevgili kötü diye. Ben fox'a yorum bile yapmam o kadar kötü bir kanal benim için. Ben 4 büyük kanala bakarım.

hocam yinede benim söylediklerimi iyi bir düsün ben diyorumki hiç reklam yapılmadan

bir çocuk sevdim fazla izlendiyse haftaya en azından biraz daha kıpırdanip ilk 10a harry potter girebilir hem twitter tt olmanın basari olmadigini yazmıssın

ama Fenomen Lik tir twitter bir kelimeyi tt yapmaya çalıs imkansız yapman çok zor takipçilerin olmasi lazım bu fimi görünce twitter asılmıslar resmen :)

yalan dünya hastagla tt oldu oda ayri bir macera hastag ilk çıkaran 1 Erkek 1 Kadın Dizisidir

Beyaz Show iyice bi Reklam yapmıslar 1e1K Haftaya büyük bir yükselise geçebilir

Kesinlikle Bir Çocuk Sevdim'in günü değişmesi iyi oldu diye bir yorumda bulunmadım. Lütfen dikkat et.

onu ben söledim kendi ağzınla söyledigin sey Reytinglerin Genel anlamda her kanalın düsmesi

diger yapımlar bu kadar düsseydi eğer ki bir çocuk sevdim totalde ilk 25 bile giremeyebilirdi onu demek istedim yoksa sallama yapmam
smile.gif
beyazsoy bilir tahminlerim tutar benim

İsteklerim tutmaz ama
smile.gif

Son düzenleme:
hocam yinede benim söylediklerimi iyi bir düsün ben diyorumki hiç reklam yapılmadan

bir çocuk sevdim fazla izlendiyse haftaya en azından biraz daha kıpırdanip ilk 10a harry potter girebilir hem twitter tt olmanın basari olmadigini yazmıssın

ama Fenomen Lik tir twitter bir kelimeyi tt yapmaya çalıs imkansız yapman çok zor takipçilerin olmasi lazım bu fimi görünce twitter asılmıslar resmen :)

yalan dünya hastagla tt oldu oda ayri bir macera hastag ilk çıkaran 1 Erkek 1 Kadın Dizisidir

Beyaz Show iyice bi Reklam yapmıslar 1e1K Haftaya büyük bir yükselise geçebilir

Haftaya ilk 10'a girebilir tabi ki belli olmaz ama ben dün akşamki durumunu kötü olarak yorumladım. Dediklerini düşünecem.:)

Kreys hayri ilk 5 de olur dememısmıydın ben mi yanlış hatırlıyom :))))))

Dikkat ederseniz her dizinin oranları düşmüş ama share`leri artmış. Bu da o demektir ki, yazın gelişiyle pek fazla Tv izlenmiyor. Bütün shareler artmış

Kreys hayri ilk 5 de olur dememısmıydın ben mi yanlış hatırlıyom :))))))

o istek aklın mantıkla çakıstıgı an aslında bende biliyorum ilk 5 içinde bombalar oldugunu ama kendi izleyecegim sey ilk 5 oldugunu söylemek istege kaçiyor

prime time özetleri katmassak ilk 5 de akılla mantık karstı cümbüs oldu ama yine tahminler dogru çıktı GOOD

eve düşen yıldırım
♥ izledim..kesinlike süperdi..bu öğleden sonra 16-30 da tekrarı show tv de var.kaçıranlara duyurulur..
b.ç.sevdimin acaba sahiden günü mü değişti yav?
arka sıradakiler:gitgide heyecanlanan ve dopdoludizgin ilerleyen yepyeni bölümü ile 8 nisan pazar saat 20 00 de tnt de..süppper bi bölüm olcak.
geçen haftaki bölümün tekrarı bu akşam 18-30 da bi dolu dünya tnt de

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]50[/TD]
[TD]HIZLI VE ÖFKELİ: TOKYO YARIŞI[/TD]
[TD]TV 8[/TD]
[TD]21:08:08[/TD]
[TD]23:02:31[/TD]
[TD]01:34:18[/TD]
[TD]1,21[/TD]
[TD]3,13[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

tv8 de girmeye başlamış reytinglere :D

o istek aklın mantıkla çakıstıgı an aslında bende biliyorum ilk 5 içinde bombalar oldugunu ama kendi izleyecegim sey ilk 5 oldugunu söylemek istege kaçiyor

prime time özetleri katmassak ilk 5 de akılla mantık karstı cümbüs oldu ama yine tahminler dogru çıktı GOOD

o zaman baştan söyle istek mi tahmın mi kafamız karısıyor yahuu :))))) .. bence serınin son filminde ilk 5 i zorlar . o zaman dersin benin tahmınn son filim içindi diye :)))))))

o zaman baştan söyle istek mi tahmın mi kafamız karısıyor yahuu :))))) .. bence serınin son filminde ilk 5 i zorlar . o zaman dersin benin tahmınn son filim içindi diye :)))))))

karistirma aga :)

istek ve kendi gözümde harry potter 1.ci bu 3D meselesi Destere biliyor

Diğeri Tahmin suanakadar m.yüzyıl izlerken kaç alacagini kafamda şekillendiriyorum tutuyo &99

maç konusunu hatirla herkez yanildi ben bildim bi 😉

eve düşen yıldırım
♥ izledim..kesinlike süperdi..bu öğleden sonra 16-30 da tekrarı show tv de var.kaçıranlara duyurulur..

eve düşen yıldırım çok basit seneryosu var. semiha yankı gizemin annesi çıkacak :))))) tam türk filmi seneryosu .. sen ıstanbulda 13 milyon insan arasında hısara gitmek için taxıcı yerine ızmırden gelen bilmediğin kızına yol tarıfı sor :))))))) tesadufun böylesi :))))))

karistirma aga :)

istek ve kendi gözümde harry potter 1.ci bu 3D meselesi Destere biliyor

Diğeri Tahmin suanakadar m.yüzyıl izlerken kaç alacagini kafamda şekillendiriyorum tutuyo &99

maç konusunu hatirla herkez yanildi ben bildim bi 😉

bence maçta ıstektı ama neyse :)))))) peki muhtesemın bu hafta muhteşem düşüşünüde tahmin ettin mi :)))))))

show tv atv kanald fox primede ne yayinladigi belli

simdi

a.f.k Prime Time Sampiyonu Oldu

hayat devam ediyor 15 reytinglerden totalde 9 ab 6 zor görür oldu

yalan dünya 12 13 reytinglerde ab de 10 reytinge düstü

arka sokaklar tekrari 25 share alirken simdi 15 lere ve sıralamada 15 sıra geri düstü

fox tv prime time yayinladigi dinle sevgili 26.olabildi yeni bölümü ise 60.Sıralarda

Beni Affet Kendi Saatinde En Çok izlenilen yapım

Unutma beni Kendi Saatinde En Çok izlenilen yapım

Gelelim Öğlen kusagina

Çemberimde Gül Oya Ve İki Aile Gidisi Kesinlesti

Yerine Yarisma Program Benim Evim Gelicek Bide 15:00 Kurtlar Vadisi Tkr Verirse star ilk 20 4 yapım sokar :)

kanallar herseyin farkında gelelim bu Güne

Prime Time Yayınlanan yapımlar arasında 4.Cü Sırada harry potter :)

istersen saatle iyi bak özetleri katmadan :)

Asıl Hayal Kırıklığı Bence Dinle Sevgili Ve Foxun Filmi :)
hayır 29. olmuş iyi bak!!!

eve düşen yıldırım cuma geceleri için mükemmel bi dizi oldu beyazdan kurtulduk :)

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]60[/TD]
[TD]DİNLE SEVGİLİ[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD] 20:40:49[/TD]
[TD] 21:48:36[/TD]
[TD] 00:54:10[/TD]
[TD] 1,09[/TD]
[TD] 2,90[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
o a/b de ben totalde sandım :)

haluk laflarina dikkat et seni uyariyorum :) burda istedigimiz gibi yorum yapmak bizim hakkımız

sbt sadece düşüşlerde istikrar yakalıyor cuma reytingleride çok düşmüş durumda

hayat devm ediyor totalde 2 puanlık düşüş yaşamış feriha 10 reytingle totalde birinci

yalan dünya önceki haftalara göre 3 puanlık düşüş yaşamış ab grubunda nedeni yok..

hary pıtır felsefe başı çok düşük reyting almış bir çocuk sevdimle aynı reytingleri almış sanırım 100 kez tekrarı yapıldığı içindir yoksa pıtır iyi filmdir..