6 Nisan 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 11 45.8%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 7 29.2%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 5 20.8%
  • Eve Düşen Yıldırım (Show)

Oy: 7 29.2%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 4 16.7%
  • Harry Potter ve Felsefe Taşı - Y.S. (Star)

Oy: 4 16.7%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 6 25.0%
  • Terra Nova (Fox)

Oy: 1 4.2%
  • Aşkın 500 Günü - Y.S. (Fox)

• Neşeli Ayaklar - Y.S. (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.3%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
admin foxun filmi hayal kırıklığı yaratti dinle sevgili berbat gitmis ama bunlar yok anasayfada :D

fox filmi ab ilk 100e girememis yazık :D ya

Fox için normal durumlar bunlar. Yer Gök Aşk ve Lale Devri'nin yayınlandığı geceler dışındaki çoğu gece durumları çok kötü. O yüzden her seferinde yazmaya gerek yok. :)

Dinle Sevgili'nin gündüz tekrarı totalde kötü gitmemiş. Devam eder bir süre daha.

Aşkın 500 Günü çok güzel film aslında ama Terra Nova'dan 2-3 share ile aldı yayını. İyi gitmesi sürpriz olurdu. Ben biraz baktım da dublajlı iyi değildi zaten. Karşısında da Beyaz Show, Eve Düşen Yıldırım gibi rakipler olunca sonuç şaşırtıcı değil. :)

Fox için normal durumlar bunlar. Yer Gök Aşk ve Lale Devri'nin yayınlandığı geceler dışındaki çoğu gece durumları çok kötü. O yüzden her seferinde yazmaya gerek yok. :)

Dinle Sevgili'nin gündüz tekrarı totalde kötü gitmemiş. Devam eder bir süre daha.

Aşkın 500 Günü çok güzel film aslında ama Terra Nova'dan 2-3 share ile aldı yayını. İyi gitmesi sürpriz olurdu. Ben biraz baktım da dublajlı iyi değildi zaten. Karşısında da Beyaz Show, Eve Düşen Yıldırım gibi rakipler olunca sonuç şaşırtıcı değil. :)

admin simdi sana soruyorum son dakkada bir çocuk sevdim tekrarindan vazgeçip düsler sinamasini koyan ve daha m.yüzyıl arasinda bile reklamı geçmeyen bir film birinci serisi

çok iyi gitmemismi haftaya m.yüzyıl arasinda iyice sisiririler filmi simdikindende iyi gedecegi kesin gibi bence bir çocuk sevdimden daha çok izlenmis totalde hemde sisirme yapılmadan son dakika stratejisi baza alırsak yanlısmıyım son anda değisiklik yapıldı

hayir bikere özet dikkate alirsak

yalan dünya a.feriha koydum h.devam ediyor toplam 6 Sıra Eve Düsen yıldırım ve günlük diziler hesaba katıldıgında

star filmi mükemmel

foxun filmi hayal kırıklığı yaratmıs prime time yayinlanan dinle sevgili ise berbat ötesi gitmis yalan yanlis birsey yok 400 500 kez yayinlanan harry potter 3 Reytingi geçiyor

tv ilk kez yayinlanan ab ilk 100e dahi giremiyorsa aradaki farkın oldugunu anlar onu bilir onu söylerim foxun filmine göre milyar kat iyi gitmis harry potter

Abi sırasından bahsediyosun. Sonuçta 15. 18. olmuş mu? Olmuş. Rakipleri ilk 5'te mi? Evet. Harry Potter nal toplamış mı? Evet.

Fox'un yayınladığı film 22.45'te başlamış ayrıca kötüydü. Harry Potter'la Fox'un filmini kıyaslaman saçma.

Abi sırasından bahsediyosun. Sonuçta 15. 18. olmuş mu? olmuş. Rakipleri ilk 5'te mi? Evet. Harry Potter nal toplamış mı? Evet.

Fox'un yayınladığı film 22.45'te başlamış ayrıca kötüydü. Harry Potter'la Fox'un filmini kıyaslaman saçma.

bak kardesim anlamion beni son dakikada degisiklik yapıldı harry potter yayınlanacagini kimse bilmiyordu bir çocuk sevdim twitterda 3 5 twi gelirken

harry potter suan bile tRendi Topic Yani bir çocuk sevdim çok daha fazla izlendigi kesin m.yüzyıl arasinda sisirme yapsalardi suan ilk 10 daydi ab de en azından

Sonuçta burda baz alınan şeyler reytingler, sıralar değil. Hem sırayı önemsesek bile 15. ve 18. olmak primetime için berbat ötesinde bir şey. En fazla aldığı reyting 3. Rakipleri ilk 5'te, üstüne üstlük pt2'deki programlara bile geçilmiş. İlk 20'ye girmek başarı falan değil. Star'ın alıştığı şey yani "Hayal Kırıklığı".

Iyıde yazdan dolayı reytınglerın düşeceğini hesaba katmıyorsun. bir çocuk sevdim bu hafata yayınlansa geçen haftaya göre daha düşük reyting alacaktı . hem kar hem reyting bakımında hayri daha başarılı. bide düşünün star cumaya ilk kez yayınlanan kaliteli filmleri koysa reyting dahada artar.

star hayriden sonra karayip korsanı serisi yada yüzüklerin efendisi serisiyle devam etse cumayı ucuza kurtarır

Bugün çok fazla detaya inerek yorum yapacağım. :D

Yalan Dünya 12. Bölüm Total

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]3[/TD]
[TD]YALAN DÜNYA[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]21:01:01[/TD]
[TD]23:13:16[/TD]
[TD]01:29:08[/TD]
[TD]7,01[/TD]
[TD]17,88[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yalan Dünya 12. Bölüm A/B

[TD]1[/TD]
[TD]YALAN DÜNYA[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]21:01:01[/TD]
[TD]23:13:16[/TD]
[TD]01:29:08[/TD]
[TD]10,04[/TD]
[TD]26,12[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yalan Dünya 11. Bölüm TOTAL

[TD]3[/TD]
[TD]YALAN DÜNYA[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]21:03:24[/TD]
[TD]23:15:21[/TD]
[TD]01:30:37[/TD]
[TD]7,45[/TD]
[TD]17,77[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

11. Bölüm A/B

[TD]1[/TD]
[TD]YALAN DÜNYA[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]21:03:24[/TD]
[TD]23:15:21[/TD]
[TD]01:30:37[/TD]
[TD]10,50[/TD]
[TD]25,42[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yalan Dünya 11. bölümüne göre düşüş yaşamış. Bunda geçen hafta yayınlanan tekrar bölümün etkisinin olduğunu düşünüyorum.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hayat Devam Ediyor 20. Bölüm TOTAL

[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]2[/TD]
[TD]HAYAT DEVAM EDİYOR[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]20:37:33[/TD]
[TD]23:06:54[/TD]
[TD]01:53:42[/TD]
[TD]9,40[/TD]
[TD]22,59[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

20. Bölüm A/B

[TD]4[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]20:37:33[/TD]
[TD]23:06:54[/TD]
[TD]01:53:42[/TD]
[TD]6,91[/TD]
[TD]16,91[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

21. Bölüm TOTAL

[TD]2[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]20:42:24[/TD]
[TD]23:21:57[/TD]
[TD]01:48:51[/TD]
[TD]7,87[/TD]
[TD]20,19[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

21. Bölüm A/B

[TD]4[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]20:42:24[/TD]
[TD]23:21:57[/TD]
[TD]01:48:51[/TD]
[TD]5,30[/TD]
[TD]13,88[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hayat Devam Ediyor bu hafta, geçen haftaya göre hayli bir düşüş yaşamış. Dizi Totalde zirveden uzaklaşmış. Adını Feriha Koydum bittiği zaman zirveyi ele geçirebilir. Tabii Show TV'nin bir atağı olacak. Bu duruma göre zirveyi alma şansı olabilir.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adını Feriha Koydum 54. Bölüm TOTAL

[TD]1[/TD]
[TD]ADINI FERİHA KOYDUM[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]20:29:38[/TD]
[TD]22:43:02[/TD]
[TD]01:43:15[/TD]
[TD]10,81[/TD]
[TD]25,76[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

54. Bölüm A/B

[TD]2[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]20:29:38[/TD]
[TD]01:43:15[/TD]
[TD]8,90[/TD]
[TD]21,66[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

55. Bölüm TOTAL

[TD]1[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]20:25:29[/TD]
[TD]22:47:36[/TD]
[TD]01:38:10[/TD]
[TD]9,14[/TD]
[TD]23,31[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

A/B

[TD]2[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]20:25:29[/TD]
[TD]01:38:10[/TD]
[TD]9,39[/TD]
[TD]24,65[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Adını Feriha Koydum finale yaklaştığı her an oranlarını artırmayı başarıyor. Bu hafta A/B'de oranlarını artırmış. Totalde ise düşüş yaşamış. Bence Totalde düşmesi kesindi. Çünkü geçen hafta Yalan Dünya'nın tekrar bölümü yayınlanmıştı.

Eve Düşen Yıldırım 4. Bölüm TOTAL

[TD]3[/TD]
[TD]EVE DÜŞEN YILDIRIM[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]24:25:16[/TD]
[TD]01:28:04[/TD]
[TD]6,68[/TD]
[TD]19,86[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

4. Bölüm A/B

[TD]5[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]24:25:16[/TD]
[TD]01:28:04[/TD]
[TD]5,35[/TD]
[TD]15,59[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

5. Bölüm TOTAL

[TD]4[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]24:40:35[/TD]
[TD]01:25:49[/TD]
[TD]5,53[/TD]
[TD]17,96[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

5. Bölüm A/B

[TD]5[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]24:40:35[/TD]
[TD]01:25:49[/TD]
[TD]5,19[/TD]
[TD]16,45[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eve Düşen Yıldırım geçen haftaya göre pek fazla düşüş yaşamasa da yinede düşmüş. Dizi Beyaz Show'un ünlü konuklarına olmasına rağmen iyi oranlar almış. Dizinin bu oranlarını koruması yeterli.

Beyaz Show banttan yayınlanmasına rağmen aldığı oranlara yakın oranlar almış. Canlı yayınlansa belki çok az daha yükselebilirdi.

Beni Affet'de dün önemli bir bölüm olmuş ki müthiş bir yükseliş yakalamış. Dizi Totalde 20 shareye yaklaşmış. Arka Sokaklar'ın tekrarı geçmiş.

Evim Şahane Totalde ve A/B'de müthiş oranlar almaya devam ediyor. Programın belli bir kitlesi oluştu bile şimdiden.

Harry Potter Felsefe Taşı ile Star iyi oranlar almış bence. Bir Çocuk Sevdim'in yerine daha az maliyetli bir yapımın daha fazla izlenmesi Star açısından sevindirici bir durum olsa gerek.

Deniz Yıldızı geçen seneki oranlarından geride olsa da iyi oranlar almaya devam ediyor. Dün de FOX'un en fazla 2. yapımı olmayı başarmış.

Unutma Beni süper oranlar almaya devam ediyor. Dizi o kadar uzun süreden beri yayınlanmasına rağmen bu oranları alması çok iyi. Maşallah diyelim. :)

Dinle Sevgili'nin tekrarı çok iyi oranlar almış. Yeni bölümü ise gerilerde kalmış. FOX bence tekrarının yayınlandığı saatte yeni bölümü yayınlamalı.

Samanyolu TV'de ekranlara gelen Farklı Boyut gerilerde kalsa da Samanyolu adına iyi gidiyor. Dizi biraz daha yükselirse gelecek sezonu da görebilir.

Uçurum'un gece yayınlanan tekrarı iyi oranlar almış. Bence dizi Cuma PT-2'de yayınlanmalı.

Son düzenleme:
bak kardesim anlamion beni son dakikada degisiklik yapıldı harry potter yayınlanacagini kimse bilmiyordu bir çocuk sevdim twitterda 3 5 twi gelirken

harry potter suan bile tRendi Topic Yani bir çocuk sevdim çok daha fazla izlendigi kesin m.yüzyıl arasinda sisirme yapsalardi suan ilk 10 daydi ab de en azından

Abi twitter'dan bize ne. Twitter reytingleri mi etkiliyor. Ayrıca ne son dakikası kaç gün önceden belliydi, izleyen yine izlerdi.

admin simdi sana soruyorum son dakkada bir çocuk sevdim tekrarindan vazgeçip düsler sinamasini koyan ve daha m.yüzyıl arasinda bile reklamı geçmeyen bir film birinci serisi

çok iyi gitmemismi haftaya m.yüzyıl arasinda iyice sisiririler filmi simdikindende iyi gedecegi kesin gibi bence bir çocuk sevdimden daha çok izlenmis totalde hemde sisirme yapılmadan son dakika stratejisi baza alırsak yanlısmıyım son anda değisiklik yapıldı
Bir Çocuk Sevdim'den iyi gözüküyor fakat çok büyük bir başarıdan söz edilemez. Sen ilk 5'e girer diyordun mesela. :) Reklamı yapılması pek bir şey değiştirmezdi. Film izleyicileri genellikle izleyecek dizisi olmayan zaplarken rastlayanlardan oluşur. :)

Iyıde yazdan dolayı reytınglerın düşeceğini hesaba katmıyorsun. bir çocuk sevdim bu hafata yayınlansa geçen haftaya göre daha düşük reyting alacaktı . hem kar hem reyting bakımında hayri daha başarılı. bide düşünün star cumaya ilk kez yayınlanan kaliteli filmleri koysa reyting dahada artar.

star hayriden sonra karayip korsanı serisi yada yüzüklerin efendisi serisiyle devam etse cumayı ucuza kurtarır

Tamam Bir Çocuk Sevdim'i bırakalım listeye bakalım. Sonuçta reytingi de sırası da kötü. Başka kanallar 1.lik hesabı yaparken Star, ilk 20'ye girsek iyi hesabı mı yapacak?

Tamam Bir Çocuk Sevdim'i bırakalım listeye bakalım. Sonuçta reytingi de sırası da kötü. Başka kanallar 1.lik hesabı yaparken Star, ilk 20'ye girsek iyi hesabı mı yapacak?

lordly devamli starı lekelemeye çalisiyorsun bırak kardesim yapma bunu iki gruptada iyi sonuçlar almıs bir çocuk sevdime göre birak artik bunu mesajlarını takip ediyorum devamli lekelemek laf atma onca sey varken devamli stara karsi olumsuz yorum yapiyorsun ama bir çocuk sevdim fazla izlendigini görmüyorsun sanki

bu arada 24.Sıraya Düsmüs deniz yıldızı daha dün 14.cuydu sbt güvenilmez benden söylemesi 😉

[TD]14
[/TD]
[TD] DENİZ YILDIZI
[/TD]
[TD] FOX
[/TD]
[TD] 19:28:01
[/TD]
[TD] 20:42:31
[/TD]
[TD] 00:51:20
[/TD]
[TD] 2,98
[/TD]
[TD] 9,23
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]24[/TD]
[TD] DENİZ YILDIZI[/TD]
[TD] FOX[/TD]
[TD] 19:29:08[/TD]
[TD] 20:40:49[/TD]
[TD] 00:48:51[/TD]
[TD] 2,04[/TD]
[TD] 6,55[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Zaten star ilk 5 oynamak ister yüksek gıselı bir filmi koyardı cumaya. burda maksat az paraya iyi reyting almak. bu saatten sonra yeni dizi koyamaz star sezon sonu kadar cumayı ucuza ifade edecek. sonuçta karlı bir yöntem. . hem reytıngın artacak hem cebinde para kalacak bence başarı budur. asıl basarısızlık iki kat paraya kötü reytingli behzat c yi transfer etmektir. Yada batmis ve kanal d den kovulmuş bir çocuk sevdımı transfer etmek

[TD]26[/TD]
[TD]DİNLE SEVGİLİ (TKR)[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]16:41:49[/TD]
[TD]17:32:40[/TD]
[TD]00:37:14[/TD]
[TD]2,61[/TD]
[TD]13,98[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

süper :U

lordly devamli starı lekelemeye çalisiyorsun bırak kardesim yapma bunu iki gruptada iyi sonuçlar almıs bir çocuk sevdime göre birak artik bunu mesajlarını takip ediyorum devamli lekelemek laf atma onca sey varken devamli stara karsi olumsuz yorum yapiyorsun ama bir çocuk sevdim fazla izlendigini görmüyorsun sanki

bu arada 24.Sıraya Düsmüs deniz yıldızı daha dün 14.cuydu sbt güvenilmez benden söylemesi 😉

[TD]14
[/TD]
[TD] DENİZ YILDIZI
[/TD]
[TD] FOX
[/TD]
[TD] 19:28:01
[/TD]
[TD] 20:42:31
[/TD]
[TD] 00:51:20
[/TD]
[TD] 2,98
[/TD]
[TD] 9,23
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]24[/TD]
[TD] DENİZ YILDIZI[/TD]
[TD] FOX[/TD]
[TD] 19:29:08[/TD]
[TD] 20:40:49[/TD]
[TD] 00:48:51[/TD]
[TD] 2,04[/TD]
[TD] 6,55[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Asla Star'ı lekelemek gibi bir amacım olamaz. Muhteşem Yüzyıl, Yeni Bir Hayat, Behzat Ç ve 1 Erkek 1 Kadın izleyen biri olarak bunu neden yapayım ki.

Bence Star'ı olur olmaz savunan sensin. Star'ın başarısızlıklarını kabul etmiyorsun ve hep iyi, süper diyorsun. Yalan Dünya yarım reyting düşünce çökmüs diyorsun ama 18.olan programa sırf Star'ı övmek için süper diyorsun. Star'la alakan ne anlamadım ki. Star'dan başka kanallar da var.

Zaten star ilk 5 oynamak ister yüksek gıselı bir filmi koyardı cumaya. burda maksat az paraya iyi reyting almak. bu saatten sonra yeni dizi koyamaz star sezon sonu kadar cumayı ucuza ifade edecek. sonuçta karlı bir yöntem. . hem reytıngın artacak hem cebinde para kalacak bence başarı budur. asıl basarısızlık iki kat paraya kötü reytingli behzat c yi transfer etmektir. Yada batmis ve kanal d den kovulmuş bir çocuk sevdımı transfer etmek

Konuya neden başka şeyleri dahil ediyorsun ki. Behzat Ç nerden çıktı. Sonuçta Harry Potter'ın reytingi kötü. Bu kadar...

Konuya neden başka şeyleri dahil ediyorsun ki. Behzat Ç nerden çıktı. Sonuçta Harry Potter'ın reytingi kötü. Bu kadar...

Nerden baktıgına bağlı. fiyat /performans açısından gayet başarılı... starda hayri ile birinci olmagı beklemiyordu sanırım :))))))))

show tv atv kanald fox primede ne yayinladigi belli

simdi

a.f.k Prime Time Sampiyonu Oldu

hayat devam ediyor 15 reytinglerden totalde 9 ab 6 zor görür oldu

yalan dünya 12 13 reytinglerde ab de 10 reytinge düstü

arka sokaklar tekrari 25 share alirken simdi 15 lere ve sıralamada 15 sıra geri düstü

fox tv prime time yayinladigi dinle sevgili 26.olabildi yeni bölümü ise 60.Sıralarda

Beni Affet Kendi Saatinde En Çok izlenilen yapım

Unutma beni Kendi Saatinde En Çok izlenilen yapım

Gelelim Öğlen kusagina

Çemberimde Gül Oya Ve İki Aile Gidisi Kesinlesti

Yerine Yarisma Program Benim Evim Gelicek Bide 15:00 Kurtlar Vadisi Tkr Verirse star ilk 20 4 yapım sokar :)

kanallar herseyin farkında gelelim bu Güne

Prime Time Yayınlanan yapımlar arasında 4.Cü Sırada harry potter :)

istersen saatle iyi bak özetleri katmadan :)

Asıl Hayal Kırıklığı Bence Dinle Sevgili Ve Foxun Filmi :)

Son düzenleme:
show tv atv kanald fox primede ne yayinladigi belli

simdi

a.f.k dısında

hayat devam ediyor 15 reytinglerden totalde 9 ab 6 zor görür oldu

yalan dünya 12 13 reytinglerde ab de 10 reytinge düstü

arka sokaklar tekrari 25 share alirken simdi 15 lere ve sıralamada 15 sıra geri düstü

fox tv prime time yayinladigi dinle sevgili 26.olabildi yeni bölümü ise 60.Sıralarda

Beni Affet Kendi Saatinde En Çok izlenilen yapım

Unutma beni Kendi Saatinde En Çok izlenilen yapım

Gelelim Öğlen kusagina

Çemberimde Gül Oya Ve İki Aile Gidisi Kesinlesti

Yerine Yarisma Program Benim Evim Gelicek Bide 15:00 Kurtlar Vadisi Tkr Verirse star ilk 20 4 yapım sokar :)

kanallar herseyin farkında gelelim bu Güne

Prime Time Yayınlanan yapımlar arasında 4.Cü Sırada harry potter :)

istersen saatle iyi bak özetleri katmadan :)

Asıl Hayal Kırıklığı Bence Dinle Sevgili Ve Foxun Filmi :)

ahahhah güldürdün beni. :D Tamam işte kendi ağzınla söyledin yayınlandığı saatte 4.olmuş. Zaten kaç tane kanal var.:D Fox dışında hepsi geçmiş.:D

Ayrıca Fox zaten kötü. Star'la Fox'u kıyaslayarak Star'ı düşürme.

Onu Star'a sormak lazım. Zaten sözüm Harry Potter ilk 5'e girecek diyenlere.

asil senin yazdıklarinda çeliski var

prime time bugunden bahsettin ama prime time fox hayal kırıklığı yasamıs dinle sevgiliyle ve deniz yıldızı ab 10 Sıra birden düsmüs

reytingler çümbüs olmus prime time saat 20:00 Olarak Baz Alırsak Harry Potter 4.cü :)

ahahhah güldürdün beni.
biggrin.gif
Tamam işte kendi ağzınla söyledin yayınlandığı saatte 4.olmuş. Zaten kaç tane kanal var.
biggrin.gif
Fox dışında hepsi geçmiş.
biggrin.gif

Anlamıyormusun bunlar zaten çok izlenilen yapımlar ama reytingleri %20 Reyting Kaybı Yasamıslar çok izlenilenler izlenilenler olarak değismis mantık çerçevesinde konusuyorum prime time ilk 10 içersinde harry potterda var

ve kendi agzinda söyledin bir çocuk sevdim herkezin reyting kaybettigi bugünde darmadagan olurdu günü değisti iyi oldu :)

Son düzenleme:
asil senin yazdıklarinda çeliski var

prime time bugunden bahsettin ama prime time fox hayal kırıklığı yasamıs dinle sevgiliyle ve deniz yıldızı ab 10 Sıra birden düsmüs

reytingler çümbüs olmus prime time saat 20:00 Olarak Baz Alırsak Harry Potter 4.cü :)

Ya sen de takmışın dinle sevgili kötü diye. Ben fox'a yorum bile yapmam o kadar kötü bir kanal benim için. Ben 4 büyük kanala bakarım.