Türk dizi tarihinde bir dönem sona eriyor

yazıklar olsun diyorum yazıklar olsun bu yazıyı yazana değil size diyorum.şu lafları benim yüzüme karşı kimse söyleyemez hiç kimse söyleyemez.sanaldan dalga geçenlere bikaç şey söylerdim ama sizin gibi insanlar yüzünden ceza yemem.yasin kardeşim ban yemiş admin çocuklar burda vadiyi alaya alıyolar hiçbir ceza yok niye ceza vermiyon dalga geçmek yasak değilse bende geçerim dalgayı böyle şey mi olur ya kurtlar vadisi istediği kadar uzasın şu an yayınlanan tüm dizilerden daha kaliteli daha gerçekçi daha çok izlenen bir yapımdır.vadi türkiye nin gelmiş geçmiş en çok izlenen en çok sevilen en büyük dizisidir.şu an eski gücünde olmamasına rağmen hala en çok izlenen dizilerden biridir.yorumları hepsini okudum ama kötü bişey yazmayacam kendimi tutuyorum ama acayip sinirlendim sizin izlediğiniz çizgi film kalitesindeki saçma sapan tecavüz dizileri çok mu iyi.yorumlardan birinde kimse ölmüyor demiş aklınca biri vadide o kadar çok önemli karakter öldü ki saymakla bitmez.

eleştiriye katlanacaksın saygı duyacaksın nasıl ben senin eleştirilerine karışmıyorsam sende karşıdakinin fikrine saygı duyacaksın .. bana göre vadi miyadı dolmuş bir film 5 yıl önce bitemesi gerkiyordu ben bu fikrimi istediğim gibi söylerim vadi senin tekelinde değil, sana göre süper sen överken sana müdahale ediyormuyum hayır ben eleştirirkende saygı duy takas ..

herkes fikrini özgürce söyler bana göre eleştirenler sonuna kadar haklı ben eleştirenleri destekliyorum sende beğenenleri destekle sorun kalmıyor o zaman ...

eleştiriye katlanacaksın saygı duyacaksın nasıl ben senin eleştirilerine karışmıyorsam sende karşıdakinin fikrine saygı duyacaksın .. bana göre vadi miyadı dolmuş bir film 5 yıl önce bitemesi gerkiyordu ben bu fikrimi istediğim gibi söylerim vadi senin tekelinde değil, sana göre süper sen överken sana müdahale ediyormuyum hayır ben eleştirirkende saygı duy takas ..

herkes fikrini özgürce söyler bana göre eleştirenler sonuna kadar haklı ben eleştirenleri destekliyorum sende beğenenleri destekle sorun kalmıyor o zaman ...

siz eleştirmemiş resmen alay edip necati şaşmaz a hakaret etmişsiniz

bak destere bu işin şakası kalmadı artık kendinize gelin aklınızı başınıza alın sen gerçek hayatta da böylemisin

sen gerçek hayattada böylemisin derken kastettiğin ney ona göre cevap vereyim.. ben gerçek hayattada burdaki gibiyim herkese saygı duyarım kimseye kötü söz kullanmam bahsettiğin konu buysa bu iş şakaya gelir niye gelmesin bu devlet işi değil sonunda sıradan bir dizi nesi şakaya gelmiyor..

Yazan adamın bütün dediklerine katılıyorum. Senaristin elinde başka bir şey kalmadı. Çok daha fazla sıkmadan bu sene bitmesinde fayda var bence. Ama büyük ihtimalle 1 sezon daha devam eder.

siz eleştirmemiş resmen alay edip necati şaşmaz a hakaret etmişsiniz

ama necati şaşmaz vadinin başrolündeki oyuncu yani filmi eleştirirken sen hiç oyuncuları eleştirmiyormusun .. eleştiriyorsun.. ben necati şaşmaz adam değil dersem hakaret olur ama ben necati şaşmaz oyuncu değil diyorum çakır ondn çok daha kaliteliydi diyorum bunun neresi dalğa geçmek..

Burda dalga geçen kişilerin izlediği veya savuduğu dizi aklıma geldikçe o kişilere üzülüyorum.Tecavüz veya cinsellik üzerine kurulu dizilerden ne bekleyebilirsin ki !

bu biter kurtlar vadisi çatışma çıkar saçmaladılar iyice. pusu hiç başlamamalıydı

Bu yorumun çok tepki alabilir. :GDG: Umarım geç olmadan artık bitirirler diyeceğim diziyi de zaten geç oldu. :F

Ozan sanırım onların bizim dizilerimiz hakkında ne kadar sert eleştriler yaptıklarını hiç görmedin ya da görmek istemedin bilemiyorum. Fatmagül olsun suskunlar olsun demediklerini bırakmadılar. Ne ekersen onu biçersin üzgünüm. :)

Kısasa kısas yapıyoruz. :GDG:

empati kurduk zaten, bir zamanlar onlar bizim dizilerimiz için demediklerini bırakmadılar. Ozan'a yazdığım yorum sana da geçerli. :GDG:

Allah Allah siz hiç bizim dizimize laf etmediniz mi

tabi maç vardı öyle oldu hava bulutluydu böyle oldu yağmırda yoksunuz çamurda yoksunuz yazın güneşten kışın soğuktan reyting kaybına uğrarsınız bahane üretmekten kolay ne var .. bizde öyle hile hurda yok aslanlar gibi iki yıldır zirvedeyiz kar kış yaz dinlemeyiz filmimize güveniriz bizi düşürecek tek şey varsa o da sbt nin hileli ölçümleridir ölçümler düzgün yapılsın havada karada birinci oluruz )

senin vadici olduğundan haberim yoktu drag bilseydim önceden takılırdım) sendemi brütüs...

Fatmagul'u izledim harikaydi bence yine zirvedeyiz Vadisiler'de bahane yapmaktan baska birsey bilmiyorlar.

içine takas mı kaçtı kreys ))))) ne oldu sen böyle uçuk kaçık tahminlerde bulunmazdın ))))))))))))))))

fakat yinede ikinci olmuş fatmagül her hafta olduğu gibi geçmiş ne iş))))))

fatmagül 11 de bitti vadi 11 25 falandı sanırım fazla oynatıp ordan burdan reyting kapmaya çalışan vadidir..

haftaya fatmagül 18 reyting alır..... vadi 5 reyting alır şimdiden söyleyeyim kabul et

FSN müthiş bir bölümle zirveyi her zamanki gibi almış. Ama düşüş var. Dün de söyledim SBT bu güven olmaz
Vadi her zamanki gibi 2ci olmuş. Aralık ayından beri her Perşembe reytinglerinde Vadinin gelecek hafta 1ci olacağı yazılıyor ama daha öyle bir şey görmedik. Polat 10 sene olduğu gibi bu sene de vuruldu bir ara reyting yükseldi ama sonra tekrar düşüş. Ayrıca vadi çoktan 5 reytingi gördü biz finali 3 reytingle yapacak demedik ama FSN 9 reytingi görünce hemen final yorumları yapıldı. En kötü haliyle bile hep zirvede

daha kanalmı değiştirecek türkiyede uğramadığı kanal kalmadı 10 yılda 10 kanal değiştirdi bundan sonra sanırım kanal7 ye geçer

samanyoluya geçsin... o kanala uğramadı... yine kanal 7 de tekrarları filan var

Ya bırakın tartışmayı fsn geçmeyeceğine göre problemde yok

my ve vadi 20yi geçtide bizim mi haberimiz yok gardaş

İşte buda sizin farkınız

Bu yorumun çok tepki alabilir. :GDG: Umarım geç olmadan artık bitirirler diyeceğim diziyi de zaten geç oldu. :F

tabi maç vardı öyle oldu hava bulutluydu böyle oldu yağmırda yoksunuz çamurda yoksunuz yazın güneşten kışın soğuktan reyting kaybına uğrarsınız bahane üretmekten kolay ne var .. bizde öyle hile hurda yok aslanlar gibi iki yıldır zirvedeyiz kar kış yaz dinlemeyiz filmimize güveniriz bizi düşürecek tek şey varsa o da sbt nin hileli ölçümleridir ölçümler düzgün yapılsın havada karada birinci oluruz :))

senin vadici olduğundan haberim yoktu drag bilseydim önceden takılırdım:)) sendemi brütüs...

Fatmagul'u izledim harikaydi bence yine zirvedeyiz Vadisiler'de bahane yapmaktan baska birsey bilmiyorlar.

içine takas mı kaçtı kreys :)))))) ne oldu sen böyle uçuk kaçık tahminlerde bulunmazdın :)))))))))))))))))

fakat yinede ikinci olmuş fatmagül her hafta olduğu gibi geçmiş ne iş:)))))))

fatmagül 11 de bitti vadi 11 25 falandı sanırım fazla oynatıp ordan burdan reyting kapmaya çalışan vadidir..

haftaya fatmagül 18 reyting alır..... vadi 5 reyting alır şimdiden söyleyeyim kabul et:)

FSN müthiş bir bölümle zirveyi her zamanki gibi almış. Ama düşüş var. Dün de söyledim SBT bu güven olmaz
Vadi her zamanki gibi 2ci olmuş. Aralık ayından beri her Perşembe reytinglerinde Vadinin gelecek hafta 1ci olacağı yazılıyor ama daha öyle bir şey görmedik. Polat 10 sene olduğu gibi bu sene de vuruldu bir ara reyting yükseldi ama sonra tekrar düşüş. Ayrıca vadi çoktan 5 reytingi gördü biz finali 3 reytingle yapacak demedik ama FSN 9 reytingi görünce hemen final yorumları yapıldı. En kötü haliyle bile hep zirvede

daha kanalmı değiştirecek türkiyede uğramadığı kanal kalmadı 10 yılda 10 kanal değiştirdi bundan sonra sanırım kanal7 ye geçer:)

samanyoluya geçsin... o kanala uğramadı... yine kanal 7 de tekrarları filan var :D :D

Ya bırakın tartışmayı fsn geçmeyeceğine göre problemde yok :D

İşte buda sizin farkınız

Ozan sanırım onların bizim dizilerimiz hakkında ne kadar sert eleştriler yaptıklarını hiç görmedin ya da görmek istemedin bilemiyorum. Fatmagül olsun suskunlar olsun demediklerini bırakmadılar. Ne ekersen onu biçersin üzgünüm. :)

Kısasa kısas yapıyoruz. :GDG:

empati kurduk zaten, bir zamanlar onlar bizim dizilerimiz için demediklerini bırakmadılar. Ozan'a yazdığım yorum sana da geçerli. :GDG:

tabi maç vardı öyle oldu hava bulutluydu böyle oldu yağmırda yoksunuz çamurda yoksunuz yazın güneşten kışın soğuktan reyting kaybına uğrarsınız bahane üretmekten kolay ne var .. bizde öyle hile hurda yok aslanlar gibi iki yıldır zirvedeyiz kar kış yaz dinlemeyiz filmimize güveniriz bizi düşürecek tek şey varsa o da sbt nin hileli ölçümleridir ölçümler düzgün yapılsın havada karada birinci oluruz :))

senin vadici olduğundan haberim yoktu drag bilseydim önceden takılırdım:)) sendemi brütüs...

içine takas mı kaçtı kreys :)))))) ne oldu sen böyle uçuk kaçık tahminlerde bulunmazdın :)))))))))))))))))

fakat yinede ikinci olmuş fatmagül her hafta olduğu gibi geçmiş ne iş:)))))))

haftaya fatmagül 18 reyting alır..... vadi 5 reyting alır şimdiden söyleyeyim kabul et:)

daha kanalmı değiştirecek türkiyede uğramadığı kanal kalmadı 10 yılda 10 kanal değiştirdi bundan sonra sanırım kanal7 ye geçer:)

samanyoluya geçsin... o kanala uğramadı... yine kanal 7 de tekrarları filan var :D :D

Ya bırakın tartışmayı fsn geçmeyeceğine göre problemde yok :D

İşte buda sizin farkınız

şuraya bak ya adamlar vadiyle perşembe reytinglerinde bile dalga geçmişler sonrada admin ilk sen yapıyon falan diyo çok ilginç

dalga geçilmicek dizi mi güzelim diziyi ne hale getirdiler:D ayrıca admin siliyor dalga geçen yorumları

la olm dalga mı geçiyon sen sanki akasya durağından bahsediyoz izlediğin diziler vadinin kalite olarak yanından geçemez her bölümü sinema tadında ne diyon sen :D