FF Futbu Ligi 18.Hafta Yorum & Sohbet Konusu

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Mersin İdman Yurdu 3-0 Eskişehirspor
Samsunspor 5-1 Sivasspor
Bursaspor 3-0 Karabükspor
Gençlerbirliği 3-0 Ankaragücü
Gaziantepspor 0-0 Fenerbahçe
Kayserispor 1-1 Antalyaspor
Trabzonspor1-0Orduspor
Beşiktaş 2-0 İstanbul BB

Berabere kalmışım Gazianteple ve turu geçmişim ? :D

EDİT: Penaltılarda yenmişim :D

antalyayı penaltılarla 6-4 yenerek turu geçmişim :D rakibim fener o maça öyle bi kadro çıkartacam ki fener bozguna uğrayacak

BesaleT normalde çok iyidir bu tip oyunlarda ama Mersin'den 3 nasıl yedi anlamıyorum.

Biz ise yenildiğimiz için mutluyuz alt tarafı kupa işte Fenerbahçe de alamıyor yıllardır ne olacak yani :D

BesaleT normalde çok iyidir bu tip oyunlarda ama Mersin'den 3 nasıl yedi anlamıyorum.

Biz ise yenildiğimiz için mutluyuz alt tarafı kupa işte Fenerbahçe de alamıyor yıllardır ne olacak yani :D

Ya ben bu oyunu anlayamadım millet o kadar yıldızı toplamış nasıl bu kadar parayı buldular da aldılar :D + dediğim gibi kadrom iyi kondisyonları iyi her şey tamam ama yeniliyorum + mersin de amoah kondisyonu "0" adam bana 8 ile oynamış :)

Kupa maçları tarafsız sahada oynanmıyor olabilir :D Şu an nasıl kodlandığını hatırlamıyorum ama tarafsız olmama ihtimali çok yüksek :)

Aslında Eskişehir istatistiklere göre daha üstün oynamış ama buna rağmen 3 fark yemiş. Şanssızlık olsa gerek :)

Kupa maçları tarafsız sahada oynanmıyor olabilir :D Şu an nasıl kodlandığını hatırlamıyorum ama tarafsız olmama ihtimali çok yüksek :)

Aslında Eskişehir istatistiklere göre daha üstün oynamış ama buna rağmen 3 fark yemiş. Şanssızlık olsa gerek :)

Mersin'in kaleyi bulan şutu 3 :D 3'ü de gol olmuş bizim 6 golümüz yok :D

bi de kadro önde Batuhan 84 semih şentürk 85 arkalarında Sezer Öztürk 90 orta sahada Guiterrez 85 Veysel Sarı 83 Poli 87 ama hala yeniliyoruz valla şans yok :D