Uyanamamak Korkusu

Southern

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7
Puanı
139
İşte böyle sabahlamama sebep olan şeydir korku.Telefonumun alarmı çalışmıyor:([X (]

işi garantiye almak istiyorsan akşam yatmadan önce saatli bomba yerleştir odaya... sabah insan kendisini çatıda buluyor:))

hiç öyle bir korkum olmadı saat çaldığı anda fırlarım :D hatta genelde kendimi öenmli bir iş için şartlamışsam kendiliğimden o saatten önce uyanırım :D

hiç öyle bir korkum olmadı saat çaldığı anda fırlarım :D hatta genelde kendimi öenmli bir iş için şartlamışsam kendiliğimden o saatten önce uyanırım :D

bende alarm çaldığı anda fırlıyorum ama genelde bu fırlayış alarmı kapatıp tekrar uyuyuşla sona eriyor..

ben yatmam ama işte :D

vallahi ben yeniden uykuya dalıyorum annemin bağırmasıyla fırlıyorum yataktan...

alarmı kurduğumda bazen alarm benden uzağa düşüyor uyanır uyanmaz alarmı kapatmak için arayışa geçiyorum nve bu arayış sırasında uykum kaçıyor sinirden deliye dönüyorum şimdi evdekiler kurnaz davranıyor alarmı uzak yere yerleştiriyorlar ulaşamayayım diye:)

Annemi ben yatağa çeker sırnaşırım:D Artık beni arayarak uyandırıyor veya kapıdan sesleniyor gidiyor:D

çaresiz kalmış kadıncağız :))))

ben sırnaşacak kadar samimiyet kuramıyorum anında laflar beynime beynime çekiç gibi inip kalkıyor o açıdan böyle bir şansım yok:))

ben eğer alarmı duymamışım ondan uyuya kalmışım diyosam %95 yalandır :F