Sizce Adini Feriha Koydum Kac Reytingle Final Yapar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
12 reyting alır..

normal seyri 10 reytinglerde olan bir dizi en fazla 12 ye çıkar çünkü hiçbir zaman 12 nin üstüne çıkmadıki finalini niye hiç izlemeyen biri izlesinki

bir dizinin finali yayınlandığı süredeki en yüksek reytingini geçemez.. o açıdan afk 12 reyting alır en fazla

öbgz finali 24 reyting
fatmagül finali: 18 reyting
muhteşem finali:18 reyting
afk finali: 12
hde finali: 12
keşanlı finali: 7
behzatç finali: 7
kvp finali:13
yalan dünya finali: 15
iffet finali: 7

dizilerin alacağı en yüksek reyting bu civarda olur.. finaliyle en fazla izlenecek iki dizi öbgz ve fatmagüldür..
Sen ne diyosun Destere OBGZK simdi aliyo 14 final 24 asla olamaz.Kesanli Ali zaten 2 reyting aliyo 7 hic alamaz 5 alsa yine iyi.

Sen ne diyosun Destere OBGZK simdi aliyo 14 final 24 asla olamaz.Kesanli Ali zaten 2 reyting aliyo 7 hic alamaz 5 alsa yine iyi.

evet şimdi çok düşük reyting alıyor ama filmi bırakanlar finalini kaçırmaz o açıdan film yayınlanırken aldığı en yüksek en yüksek oranı sanırım 23 lerdeydi benim hesabıma göre filmi bırakanların çoğu filmin finalini kaçırmayacaktır çünü herkesin sonunu merak ettiği bir karakter var filmde mesela meteciler meteyi aylinciler aylini sonerciler soneri alikaptan ve cemile hayranlarıda cemilenin ve ali kaptanın sonunda ne yapacağını merak edip finali kaçırmayacaktır öbgz nin şimdi aldığı oranlar senaryonun bozulmasından kaynaklanıyor oysa geçen sene çok süper reytingler alıyordu ben şu anda uyuyarak izlesemde diziyi finalini iki elim kanda olsa dahi kaçırmam kendimden yola çıkarak böyle bir değerlendirme yaptım bu böyle olacağını göstermez tabiki sadece bir tahmin ... yoksa şu anki hali içler acısı öbgz nin......

cunki vadiciler hep baska dizileri asaliyor.ben hic bir zaman sevmediyim diziyi asalamam S.G.A.T

Tamam Kardesim.ama bu msjin da vadicileri kizdira bilir.Bu Arada TEBRIKLER S.G.A.T.i Buyuk Yazmissin.