1 Nisan 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 2 10.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 7 35.0%
  • Pazar Sineması Kuşağı (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Behzat Ç. (Star)

Oy: 4 20.0%
  • Al Yazmalım (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 15.0%
  • Babam İçin (Fox)

• Farklı Desenler (STV)

Oy: 1 5.0%
  • Arka Sıradakiler (TNT)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

• Stadyum (TRT 1)

Oy: 3 15.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 5.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Yorumunun başına Gerçekliği şüpheli SBT sonuçlarına göre yazmak yerine avatarına falan ekle arkadaşım bunu. Neden yorumluyorsun ki şüpheli olduğu halde.. Şüpheli şeyin yorumu olur mu.

olur... gerçekliği şüpheli şeylerin yorumu olur..ve yorumuda şüpheye göre yaparsın.. mesela tüm filmlerin konusunun gerçekliği şüphelidir ama akşama kadar burda film yorumluyoruz demekki oluyormuş..

olur... gerçekliği şüpheli şeylerin yorumu olur..ve yorumuda şüpheye göre yaparsın.. mesela tüm filmlerin konusunun gerçekliği şüphelidir ama akşama kadar burda film yorumluyoruz demekki oluyormuş..
Tüm yorumlara bu eklenir mi arkadaş. Artniyetli yorum yapmayın ..

umutsuz ev kadınlarının karşısında rakip olmadığından bi ara 9-10 reyting almıştı ben o günden beri söylüyorum bu dizide hiçbişey yok güçlü bi rakip süpürür diye baksanıza survivor ne hale getirdi :d farklı desenler süper reytingler almış bizimkiler farklı desenleri acayip izliyolar demekki güzel diziymiş ben izlemiyorum ama ab de bile süper oranlar almış helal olsun :D survivor on numara oyunlarıyla çok iyi reytinglerle rahat 1. olmuş helal olsun.

bu sbt verilerinde ozelikle trt haber + stv nin yuksek cimasi herkesi supelendiriyor. size ilginc bir haber vereyim. trt haberin basinda kim var biliyormusunuz .. hadi tahmin edin ..... tahmini kolay daha once stv haberin eski genel yayin yonetmeni ahmet boken :)))))))

SAMANYOLU TV'DEN ÖNEMLİ BİR İSİM, TRT HABER'İN BAŞINA GETİRİLDİ?.. PEKİ KİM BU ÖNEMLİ İSİM? - - MedyaRadar

simdi sbt deneklerin nasil secildigi anlasilmis oluyor :))))))))

trt ve stv için şarkı armağan edelim: aynı bedende iki can gibiyiz:)

dün akşam survivoru izledim... kelimenin tam anlamıyla süper denebilirdi.. bu akşam dahada süper olacak dün yayınlanan fragmana gre... bu arada ünlülerden şu sibel tüzünün gitmesini istiyorum.. adadaki herkesi birbirine düşürdü... herşeyi çok abartıyo salak... umarım bu akşam elenir...

Survivor'u izledim Harikaydi Odul oyunu ve Dokunulmazlik oyununda Almeda kizlari yerlere dusurdu cok iyidi ve cok buyuk oranda artmis tebrike total'de 12 a/b'de 12 reyting bence Kanal D , pazar gecesi'de birinciligi bundan sonra kacirdi Survivor bitene kadar.

Umutsuz'ları her hafta severek izliyorum. Dizinin ilk 3'te olamamasına ve reytinglerinin çok düşmesine gerçekten üzüldüm. Acaba Kanal D, nasıl bir yol izleyecek?
Babam İçin yine totalde kötü gitti ab'de biraz daha iyi gitti :)
Survivor 1.oldu. acundan nefret ediyorum :)

bu sbt verilerinde ozelikle trt haber + stv nin yuksek cimasi herkesi supelendiriyor. size ilginc bir haber vereyim. trt haberin basinda kim var biliyormusunuz .. hadi tahmin edin ..... tahmini kolay daha once stv haberin eski genel yayin yonetmeni ahmet boken :)))))))

SAMANYOLU TV'DEN ÖNEMLİ BİR İSİM, TRT HABER'İN BAŞINA GETİRİLDİ?.. PEKİ KİM BU ÖNEMLİ İSİM? - - MedyaRadar

Şaka gibi ya. Organize olmuş bunlar.

sbt kenbdi ipini çekmistir yok artık yuh yani şikenin bu kadari

Artık kesinlikle eminim. SBT TRT, Show Tv, STV için çalışıyor. TRT akıllılıp yapıb SBT yalnız kalınca hemen yeni diziler başlatmaya başladı. Ne tesadüf ki, başlayan dizilerin hepsi tutup 7 reytingi geçti. Her şeyi bir yana bırakalım Farklı Desenler`in UEK`nı geçe bileceğine kim akıl sır erdirir.Hayatı boyunca 3e katlamış UEK onu. Ve kalitesi hala devam ediyor. TNS gelince zirvede olur kesinlikle. Eğer o da böyle olmassa. En iyisi AGB`di

Artık kesinlikle eminim. SBT TRT, Show Tv, STV için çalışıyor. TRT akıllılıp yapıb SBT yalnız kalınca hemen yeni diziler başlatmaya başladı. Ne tesadüf ki, başlayan dizilerin hepsi tutup 7 reytingi geçti. Her şeyi bir yana bırakalım Farklı Desenler`in UEK`nı geçe bileceğine kim akıl sır erdirir.Hayatı boyunca 3e katlamış UEK onu. Ve kalitesi hala devam ediyor. TNS gelince zirvede olur kesinlikle. Eğer o da böyle olmassa. En iyisi AGB`di

dediklerine katılıyorum.. sbt nin oranları minik kanallara ve show a yaradı acun ikili görüşmelerle proğramlarınınn oranı yükseltiyordur... diğer yüksek oranlar alan küçük kanallarda sbt nin kafa dengi kanallar aynı çarkın çocukları:)

dediklerine katılıyorum.. sbt nin oranları minik kanallara ve show a yaradı acun ikili görüşmelerle proğramlarınınn oranı yükseltiyordur... diğer yüksek oranlar alan küçük kanallarda sbt nin kafa dengi kanallar aynı çarkın çocukları:)

Çok haklısın. Benim asıl kortuğum şey TNS'nin de SBT gibi bu kesim için çalışması. Umarım TNS her taraf için adil olur. :)

Sbt nin sisteme mudehale etimiYordur. denek secerken evdeki kitaplari sorsalar alin size manupulasyonun aga babasi :))))))))
sonrasina karisma

ayrica sbt de "ahlaksiz" dizilerin reytingi dustu :))))))) bunda dA bir hikmet olsa gerek :)))))))

hiçbirşey izlemedim dün düğünümüz vardı ve eve gelirken kapıda kaldık bütün anahtarlar evde kaldı ve teyzemlerde kaldık ve daha yeni eve geldik herkesin geçmiş 1 nisanı kutlu olsun

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]16[/TD]
[TD]BEZ BEBEK (TKR)[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]11:44:53[/TD]
[TD]13:26:56[/TD]
[TD]01:13:16[/TD]
[TD]2,97[/TD]
[TD]11,90[/TD]
[/TR]
[/TABLE]