Akasya Durağı 7 Nisan Cumartesi Günü Kanal D'de Başlıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hafız
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
544573_302082493192816_122951274439273_747080_672109926_n.jpg

Yine düğün :D

yok böyle bişey ya bu dizi raydan çıktı acayip saçma oldu inşallah kötü reytingler alırda biter.bu kadar da olmaz ki dizilerin uzun sürmesine lafım yok ama acayip saçma bi dizi

Dün akşam babam söylemişti, inanmamıştım :D Yoksa özel haber olarak açardım konusunu. :)

Akasya Durağı'nın işi zor bence. Totalde ilk 5'de olabilir ama A/B'de ilk 10'a bile girebileceğini sanmıyorum. Kanal D'nin böyle bir hamle yapması da açıkçası ilgincime gitti :)

yok böyle bişey ya bu dizi raydan çıktı acayip saçma oldu inşallah kötü reytingler alırda biter.bu kadar da olmaz ki dizilerin uzun sürmesine lafım yok ama acayip saçma bi dizi

Uzayan her dizi sacmaliyor iste ne yaparsin :)))))))

akasya durağının kenetlenmiş bir izleyici kitlesi var.. her ne kadar kurtulamasakta bu diziden rating anlamında başarılı olacağını düşünüyorum.. daha önce fox demişti nilgün belgün acaba kanal dye geçmesinin sebebi ne? hangi birine inanacağmızı şaşırdık :D

Eğer sosyal medyada konuşulmak için döndüyse artık dönebilir.
Zira Twitter'de TT oldu. :A

Finali ile tüm konuları kapatmışlardı. Şimdi milleti saf yerine koyup hiç bir şey olmamış gibi mi davranacaklar yoksa yeni konular mı bulacaklar ?

Finali ile tüm konuları kapatmışlardı. Şimdi milleti saf yerine koyup hiç bir şey olmamış gibi mi davranacaklar yoksa yeni konular mı bulacaklar ?

Konuları açacaklardır herhalde tekrardan. Sinan bütün parayı hırsıza kaptırır. Dilek boşanır falan bulurlar bir yolunu. :)