24 Mart 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 1 4.3%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 2 8.7%
  • Survivor (Show)

Oy: 8 34.8%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• İffet (Star)

Oy: 3 13.0%
  • Yeni Bir Hayat (Star)

Oy: 5 21.7%
  • Lale Devri (Fox)

Oy: 5 21.7%
  • Şefkat Tepe (STV)

Oy: 6 26.1%
  • Elde Var Hayat (TRT 1)

• Spartacus(Star)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 8.7%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
dediklerine katılıyorum kreys bunların tutmamasının tek sebebi sbt nin saçma sonuçları değil elbetteki ama en azından şu anda aldıkları oranın 2 katı daha fazla reyting alırlardı sbt olmasaydı .. sonuçta her dizinin düşmesinin bir sebebi var ama dizi 7 den 2 ye düşmez bu sbt nin saçmalığı 7 den 5 e düşerse bunu anlarız ama ani iniş ve çıkışlar reyting ölçümündeki saçmalığa işaret.. ayrıca sbt nin show tv den çok star ve kanal d dizilerini düşük gösterdiğide apaçık ortada sbt daha çok total kesime hitap eden bir ölçüm yapıyor onu yaparken bile istikrar yok ölçümlerinde..

%100 katılıyorum. Ayrıca bir ara TRT bile SBT'den ayrılmıştı geçen aylarda ama itiraz edilince TRT tekrar reytingini ölçtürmeye başladı. Adamlar kedi kurdukları reyting sisteminden çıkıyor düşünün. AGB'ye güven olmazsa SBT'ye hiiç güven olmaz. Umarım TNS reytingleri "adil" ölçer. Ama sanmıyorum TNS'ye de bir pislik bulaştırırlar kesin.

0 katılıyorum. Ayrıca bir ara TRT bile SBT'den ayrılmıştı geçen aylarda ama itiraz edilince TRT tekrar reytingini ölçtürmeye başladı. Adamlar kedi kurdukları reyting sisteminden çıkıyor düşünün. AGB'ye güven olmazsa SBT'ye hiiç güven olmaz. Umarım TNS reytingleri "adil" ölçer. Ama sanmıyorum TNS'ye de bir pislik bulaştırırlar kesin.

reytingler tüm ülke çapında ölçülmedikçe gerçek sonuçları öğrenemeyiz

biten dizilerin bitiş sebebi sbt den düşük oranlar aldığı için değildir.. sbt yi dikkate alsaydı kanallar hem son hem koyu kırmızı biterdi dikkate alan yok.. kırsal önemsiz değil senin dediğin gibi nüfüsün yüzde 25 i ise reytingede yüzde 25 yansıması lazım ama reytingde halkın yüzde 25 inin izlediği dizleri halkın yüzde doksanı izliyormuş gibi gösterirsen bu oran saçma olur.. sbt trt nin kurduğu bir şirket trt kanallarının izlenme oranı kırsalda yüzsek çünkü diğer kanallar çekmiyor yada çeksede net değil sbt izleyicileri karasal yayınla belirlenen izleyiciler, türkiyenin genelini yansıtmaktan uzak trt nin proğramlarını şişirmek için kurulmuş paravan bir şirket sbt...

kırsalda trt atv+kanal d kadar reytingi var bu oranlar normal ayrıca koyu kırmızı sezon sonu bitirileceği açıklandı zaten bu saatten sonra yeni dizi yapmaları saçma olur yenisinin tutup tutmayacağı belli değilken

Survivor iki grubtada zirveyi birakmamis. AB de cok rahat ama Total de fark cok kücük.

Lale Devri Total de zirveyi kil payi kacirmis, AB de iyi gitmis. Haftaya Total de zirveyi kapabilir.

Sefkat Tepe her zamanki gibi Total de cok iyi ama AB de kötü durumda ama Burda Problem dizide degil kanalda, AB grubu STV yi pek tercih etmiyor.

Yahsi Cazibe atv ortalamasinin üstünde ama senaryo baya sacmalamaya basladi kesinlikle final yapmali.

Iffet gecen haftaya göre düsmüs bence bu dizinin önümüzdeki sezonda devam etmesi dogru olmaz.

Kesanli Ali bu hafta iki grubtada ilk 20 ye girmeyi basarmis ama hala vasat.

Star tv de yeni baslayan yeni bir Hayat da gec saatte yayinlanmasina ragmen iki grubtada süper baslamis.