Gerçekliği şüpheli SBT sonuçları için tahminlerim şöyle :
Dün gece üçlü koalisyon bekliyorum diye yazmıştım, şimdi o konuyu açmak istiyorum ama koalisyon olma olasılığının biraz azaldığını söyleyebilirim yorumları okuduktan sonra.
1-) Dün en çok çıkış yapacak isim belli : Suskunlar. Niye bu dizi derseniz, birincisi erken yayına girdi ve özet saatinde reytingleri topladı, ikincisi ise hala heyecanı kesilmedi, en az 8 reyting bekliyorum, daha yükseği de gelebilir.
2-) Kurtlar Vadisi Pusu maç olmadığı için her halukarda artacak, bu kesin ama artış bence beklenildiği kadar yüksek olmayacak ve birinci ile arasında önemli bir fark meydana gelecek.
3-) Fatmagül iyi bir bölümle ekrana gelmesine rağmen bence artmayacak ama sabit kalmayı başaracak.
Yani ilk 3 araya özet girmeden arka arkaya sıralanacak gibi duruyor.
4-) Alemin Kralı biraz nefes alıp artışa geçecek, bu da kesin diyebiliriz.
5-) Yeni gününde izleyici karşısına çıkan Bir Erkek Bir Kadın fareli bölümüyle iyi bir giriş yapacak gibi duruyor, Kim Milyoner Olmak İster'e yakın reyting alıp ilk 10'da yer alabilir.
6-) Kim Milyoner Olmak İster'de de heyecan yerindeydi, rahat bir ilk 10 olur.
7-) Kalbim 4 Mevsim en heyecanlı bölümünü yayınladı, o da kendi çapında artacaktır ama biz pek fark etmeyebiliriz.
😎 Onun dışında Şanslı Masa, Beni Affet ve Evim Şahane 09:10'da reytingine bakacağımız işler olacak.
Görüşmek dileğiyle.