22 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 21.2%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 10 30.3%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 13 39.4%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 6.1%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 4 12.1%

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
fatmagülü izledim her zamanki gibi muhteşemdi reytinginede yansıyacaktır bu..

hadi ben yatıyorum herkeze iyi geceler sabah 2:00 de görüşmek dileğiyle

yani öğleden sonra 2:00

Moderatörün son düzenlenenleri:
Tabiki kurtlar vadisi pusu izledim...

Bir bayan olarak soyluyorum necati sasmaz yine cok yakisikliydi:)

Gerçekliği şüpheli SBT sonuçları için tahminlerim şöyle :

Dün gece üçlü koalisyon bekliyorum diye yazmıştım, şimdi o konuyu açmak istiyorum ama koalisyon olma olasılığının biraz azaldığını söyleyebilirim yorumları okuduktan sonra.

1-) Dün en çok çıkış yapacak isim belli : Suskunlar. Niye bu dizi derseniz, birincisi erken yayına girdi ve özet saatinde reytingleri topladı, ikincisi ise hala heyecanı kesilmedi, en az 8 reyting bekliyorum, daha yükseği de gelebilir.

2-) Kurtlar Vadisi Pusu maç olmadığı için her halukarda artacak, bu kesin ama artış bence beklenildiği kadar yüksek olmayacak ve birinci ile arasında önemli bir fark meydana gelecek.

3-) Fatmagül iyi bir bölümle ekrana gelmesine rağmen bence artmayacak ama sabit kalmayı başaracak.

Yani ilk 3 araya özet girmeden arka arkaya sıralanacak gibi duruyor.

4-) Alemin Kralı biraz nefes alıp artışa geçecek, bu da kesin diyebiliriz.

5-) Yeni gününde izleyici karşısına çıkan Bir Erkek Bir Kadın fareli bölümüyle iyi bir giriş yapacak gibi duruyor, Kim Milyoner Olmak İster'e yakın reyting alıp ilk 10'da yer alabilir.

6-) Kim Milyoner Olmak İster'de de heyecan yerindeydi, rahat bir ilk 10 olur.

7-) Kalbim 4 Mevsim en heyecanlı bölümünü yayınladı, o da kendi çapında artacaktır ama biz pek fark etmeyebiliriz.

😎 Onun dışında Şanslı Masa, Beni Affet ve Evim Şahane 09:10'da reytingine bakacağımız işler olacak.

Görüşmek dileğiyle. :)

Fatmagulun sucu ne dun muhtesem bir bolumuyle ekranlardaydi. Zirvede olmasi dilegiyle :)

arkadaslar dün justin tv tam 300 bin kisi vadi izlio ayri kanallarda kadınlar ellere almıs fatma gülü erkekleri postalamislar paralı ve ücretsiz hizmet veren justin izleme seysine yazik ya erkekler egemenlik kurup kumandayi nasi alamio bizim evde bn istedigimi istedigim zaman izlerim ..!

arkadaslar dün justin tv tam 300 bin kisi vadi izlio ayri kanallarda kadınlar ellere almıs fatma gülü erkekleri postalamislar paralı ve ücretsiz hizmet veren justin izleme seysine yazik ya erkekler egemenlik kurup kumandayi nasi alamio bizim evde bn istedigimi istedigim zaman izlerim ..!

Kadın-erkek eşitliği var kreys, niye erkekler alsın ki tv'yi ? Kadınların da erkekler kadar hakkı var. :)

saten reytingler internetten izlenmeye göre belirlenseydi vadi yüzde 90% reyting alirdi :)

Tahmin ettiğim gibi A/B'de üçlü koalisyon kurulmuş, detaylı yorum birazdan...

Son düzenleme:
1 erkek 1 kadın pek iyi gitmemiş yeni gününde... Suskunlar ise çok iyi yine :)

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]27[/TD]
[TD] 1 ERKEK 1 KADIN[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 23:05:26[/TD]
[TD] 24:15:22[/TD]
[TD] 00:46:48[/TD]
[TD] 2,54[/TD]
[TD] 7,93[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

1 erkek 1 kadın pek iyi gitmemiş yeni gününde... Suskunlar ise çok iyi yine :)

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]27[/TD]
[TD] 1 ERKEK 1 KADIN[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 23:05:26[/TD]
[TD] 24:15:22[/TD]
[TD] 00:46:48[/TD]
[TD] 2,54[/TD]
[TD] 7,93[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kötüde gitmemis birsürü yapım ve özetleri var

FGSN oranlarini koruyarak iki grubtada zirvede yer almis tebrik ederim.

KVP bu hafta Mac olmayinca AB de 2 Total de 0.5 Reyting artmis 2. Siradayiz, insallah haftaya yükselme devam Eder.

Suskunlar FGSN ve KVP den 45 dakika önce baslamasina ragmen Total de yukselememis AB de ise 1 Reyting yükselmis. Eger kacak dövüsmeyip ayni saatte baslasaydi iki grubtada düserdi.

Endgame bir dizinin ne Kadar izlendigini total belirler. Üclü koalisyon olmus diyorsunda total de KVP suskunlar ikiye, FGSN nerdeyse üce katlamis. Vadi nin özetiyle suskunlarin yeni bölümü arasinda 1 Reyting var.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Fatmagülün Suçu ne? Kurtlar Vadisinin senaryo hareketlenmesi bitince tekrar açık ara zirvede yer alıyor.
Kurtlar Vadisi güzel bir şekilde 2ci sırayı koruyor
Suskunlar AB`de 7 reytingi geçerek kanalını sevindirmiş
1 Erkek 1 Kadın Perşembe günü de Cuma`ya yakın oranlar almış
Kalbim 4 Mevsim izlenmeme rekorları kırıyor
Beni Affet Totalde bir az düşmüş ama AB`de yükselmiş
Alemin Kralı Totalde iyi, AB`de vasat