22 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 21.2%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 10 30.3%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 13 39.4%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 6.1%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 4 12.1%

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
Suskunlar A/B'de mükemmel. :)
Bir Erkek Bir Kadın yeni gününde batmış.O saatlerde herkes Kim Milyoner Olmak İster'i izlemiş.
Kalbim 4 Mevsim ölmüş ağlayanı yok.
Star'ın listede 3 programı falan var heralde, her gün olduğu gibi 'kaybeden' Star!

Moderatörün son düzenlenenleri:
ya ayrintilar ne zaman eklenecek?benm boyle hic bi sey anlamiyoruym.admin yazsa da anlasam

Gerçekliği şüpheli SBT sonuçlarına göre günün yorumu şöyle : ( Bu giriş de klasik oldu artık.:D )

Öncelikle bir kez daha altını çiziyorum, üçlü koalisyona adım adım yaklaşıyoruz, haftaya A/B'de ilk 3 sırayı, daha yakın reytingli olarak göreceğiz...

1-) Fatmagül'ün Suçu Ne rekabet artınca iki grupta da düştü ama bu düşüş çok yüksek seviyelerde değil yaklaşık 0,50-0,60 reyting. Yine de zirveden inmedi.

2-) Kurtlar Vadisi Pusu maç olmayınca arttı elbette ama beklediğim gibi cüzi artışlar gerçekleşti, A/B'de 1,50, Total'de 0,60 reyting civarında. Dizi bu artışla iki grupta da reytingini eşitledi, yani yüksek eğitimli kesim ile genel halk aynı oranda izledi, bu dizi açısından bir prestij kazandırabilir.

3-) Suskunlar diğer dizilerden yaklaşık 40 dakika önce çıktı ve reytinglerini arttırdı. Dizi Total'de 0,40, A/B'de 0,80 oranında arttı ve böylece 7,50 reytinge dayandı. İlerleyen haftalarda 10'a da çıkabilir.

4-) Kim Milyoner Olmak İster iki grupta da hayli iyi gitti. Bir süredir biraz durulmuştu, şimdi yeniden atağa kalktı.

5-) Kanal D Haber Birand yokken iki grupta da birinci oldu. Acaba Birand bu işe ne diyecek, acaba ekranı tamamen terk eder mi ? :)

6-) Alemin Kralı tabi ki arttı, haftalardır maç nedeniyle düşüyordu. Ama bu artış diziyi pek sevindirmedi. A/B'de neredeyse hiç kıpırdamazken, Total'de 0,80 yükseldi.

7-) Fatmagül'den beslenen Şanslı Masa da cüzi miktarda arttı.

😎 Gelelim esas meseleye, 1 Erkek 1 Kadın yeni gününde hiç başarılı olmadı. En iyi reytingi aşağıdaki.

[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: evenRow"]
[TD]27[/TD]
[TD] 1 ERKEK 1 KADIN[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 23:05:26[/TD]
[TD] 24:15:22[/TD]
[TD] 00:46:48[/TD]
[TD] 2,54[/TD]
[TD] 7,93[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

9-) Beni Affet Total'de biraz düşerken, A/B'de biraz yükseldi. İki grupta da durumu hala iyi.

[TR="class: oddRow"]
[TD]18[/TD]
[TD] BENİ AFFET[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 17:52:16[/TD]
[TD] 18:50:41[/TD]
[TD] 00:50:00[/TD]
[TD] 3,30[/TD]
[TD] 11,84[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TD]14[/TD]
[TD] BENİ AFFET[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 17:52:16[/TD]
[TD] 18:50:41[/TD]
[TD] 00:50:00[/TD]
[TD] 4,70[/TD]
[TD] 14,07[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

10-) Evim Şahane gerilerde de olsa kendi saatinde çok izlenmeye devam ediyor.

[TR="class: evenRow"]
[TD]25[/TD]
[TD] EVİM ŞAHANE[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 14:17:13[/TD]
[TD] 15:35:59[/TD]
[TD] 01:11:11[/TD]
[TD] 2,78[/TD]
[TD] 16,58[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

11-) Bunların haricinde bir de dikkat çekici bir durum var. 6 dakikalık TRT'nin sıkıcı seçim bildirisi kanalın en çok izlenen ikinci yapımı oldu, birinci kılpayı farkla ana haber oldu.

[TD]32[/TD]
[TD] YSK YÜKSEK SEÇİM KURULU BİLDİRİSİ[/TD]
[TD] TRT 1[/TD]
[TD] 19:23:43[/TD]
[TD] 19:29:48[/TD]
[TD] 00:06:05[/TD]
[TD] 2,07[/TD]
[TD] 5,80[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu arada total de Kim milyoner olmak ister, fgan özeti, arka sokaklar tekrari ve ana Haber bülteni suskunlari gecmis nasil oliyorda üclü koalisyon oluyor? AB de üclü koalisyon var denirae anlarim ama total de suskunlar ancak fgsm ve vadi nin özetiyle yarisir

malesef maçlar vadimizi kötü etkiledi totalde hala kendimize gelememişiz anlaşılan zirveyi almamız 2 haftayı bulacak.yavaş yavaş yükseliyoruz yeniden bu arada suskunlar ne yapıyor ediyor 5 reytingi geçemiyor :d başka güne alınmalı başka çaresi yok.

Bu arada total de Kim milyoner olmak ister, fgan özeti, arka sokaklar tekrari ve ana Haber bülteni suskunlari gecmis nasil oliyorda üclü koalisyon oluyor? AB de üclü koalisyon var denirae anlarim ama total de suskunlar ancak fgsm ve vadi nin özetiyle yarisir

Ben A/B'yi kastederek söyledim elbette onu. Bahsi geçen mesajı değiştirdim. :)

Bu arada bazı mesajlar düzenlenmiştir, tartışma çıkmaması açısından bunu gerekli gördüm.

Son düzenleme:
malesef maçlar vadimizi kötü etkiledi totalde hala kendimize gelememişiz anlaşılan zirveyi almamız 2 haftayı bulacak.yavaş yavaş yükseliyoruz yeniden bu arada suskunlar ne yapıyor ediyor 5 reytingi geçemiyor :d başka güne alınmalı başka çaresi yok.

Maclarin etkisi degil eski mac sonraslarina bakarsan vadiaclardan sonra hemen eski gucune kavusurdu. ustelik bol silahli patlamali bolume ragmen vadi gerilemis. bu durum suskunlarin etkisi. suskunlar vadiyi susturdu resme:))))) ustelik vadiyle bir saati cakisoyor. eger suskunlar tam vadinin karsisina koysalar siz gorun ozaman hanyayi vadiyi :))))))

suskunlar en cok zarari alemin kraliyla caktigindan alemin kralina veriyor..

Maclarin etkisi degil eski mac sonraslarina bakarsan vadiaclardan sonra hemen eski gucune kavusurdu. ustelik bol silahli patlamali bolume ragmen vadi gerilemis. bu durum suskunlarin etkisi. suskunlar vadiyi susturdu resme:))))) ustelik vadiyle bir saati cakisoyor. eger suskunlar tam vadinin karsisina koysalar siz gorun ozaman hanyayi vadiyi :))))))

kardes suskunlar kvp ile ayni saatte baslasa asil zarari kendisi görür o Zaman total de 5 reyting bile alamaz. Saten bunu bildikleri icin vadi den önce baslatiyorlar senin dedigin gibi olaa Show tv ayni saatte baslatirdi.

başlatsınlar aynı saatte bakalım kim zararlı çıkacak :d vadi yavaş yavaş kendine geliyo bu hafta ab yi toparladık haftaya artık zirveye iyice yaklaşmalıyız :D

Haa kim molyonerin yukselme sebebi twitter ikidir iyi okullarda okuyup basit sorulari bilemeyen yarismacilar katilmis. dunde Yeditepeuniv. siyasal bilimde okuyan SARISIN bir kiz TBMM nin halk arasindaki ismi nedir diye soruldu kiz bilemedi. ondan twitter yikildi kiz iki yerden tt oldu

başlatsınlar aynı saatte bakalım kim zararlı çıkacak :d vadi yavaş yavaş kendine geliyo bu hafta ab yi toparladık haftaya artık zirveye iyice yaklaşmalıyız :D

Haftaya tekrar 9'a alırlar diye düşünüyorum, bu hafta niye böyle yaptıklarını da anlamadım açıkçası.

dedim ya vadi maclardan sonra hemen eski gucune kavusur. hatta mactan dolayi vadi izlemeyenler ozetini cok ust siralara yukseltirdi. simdi mac sonrasi ne ozeti yukselmis nede kendisi eski reytingini almis.. bu suskunlarin etkisi dahada yukselmesini beklememek lazim
kardes suskunlar kvp ile ayni saatte baslasa asil zarari kendisi görür o Zaman total de 5 reyting bile alamaz. Saten bunu bildikleri icin vadi den önce baslatiyorlar senin dedigin gibi olaa Show tv ayni saatte baslatirdi.

yavas yavas suskunlari vadinin onune koyuyorlar sanirim. gecen hafta hic ozeti yoktu dun bakarsan sen hic ozet vermedi dedin megersem suskunlar 20dakika ozet vermis. haftaya bu ozet dahada uzar bir sure sonra kurtlarla ayni saate getirirler. iste ozman kurtlarin vay haline :))))) iki dizide erkek ve cocuklara ve genclere hitap ediyor. suskunlar ayrica hafifte kadin seyirciye hitap ediyor siirsel ic sesler bayagi romantizim katiyor

Fatmagulun sucu ne ? HER 2 GURUPTADA BİRİNCİ OLMUS :)) zaten dizi 2. Ligi haketmiyo ve hakettiği yeride goruyo.. Helall..

Kvp kesin bu hafta 1. Olucak diyenlerde yine tutturamadilar her zaman ki gibi.. Neyse alismislardir zaten 2. Lige :))

bu arada suskunlar ab de ornlari iyi yükseltmiş, kvp yaklaşmış eğer bundan sonra ozetsiz başlarsa kvp- suskun arasinda ab de kıyasıya bı mücadele olur.. Belki de 3 haftaya geçebilir suskunlar kvpyu.

Son düzenleme:
dedim ya vadi maclardan sonra hemen eski gucune kavusur. hatta mactan dolayi vadi izlemeyenler ozetini cok ust siralara yukseltirdi. simdi mac sonrasi ne ozeti yukselmis nede kendisi eski reytingini almis.. bu suskunlarin etkisi dahada yukselmesini beklememek lazim

yavas yavas suskunlari vadinin onune koyuyorlar sanirim. gecen hafta hic ozeti yoktu dun bakarsan sen hic ozet vermedi dedin megersem suskunlar 20dakika ozet vermis. haftaya bu ozet dahada uzar bir sure sonra kurtlarla ayni saate getirirler. iste ozman kurtlarin vay haline :))))) iki dizide erkek ve cocuklara ve genclere hitap ediyor. suskunlar ayrica hafifte kadin seyirciye hitap ediyor siirsel ic sesler bayagi romantizim katiyor

birincisi ben suskunlar 15 dakika özet Verdi dedim.

Ikincisi suskunlar ilk bölümü ile 19 da baslamisti.

Ücüncüsü suskunlar 2. Bölümü BJK maci yüzünden 21.45 de basladi.

Dördüncüsü
Suskunlar 3. Bölümüyle BJK maci 22.05 de basliyor diye özetsiz yayinlandiki macla ayni saate gelmesin diye.

4. Bu hafta Suskunlar 15 dakika özet verdiki diger diziler özetteyken reyting kapmak icin.

Anlayacagin suskunlarin yavas yavas yaklastigi filan yok. Show tv her hafta diziyi kacak dövüstürüyor, eger Show tv dizisine güveniyorsa her hafta saati ile oynamaz.