Kuzey güney muhteşem bir bölümle karşimızdaydi mükemmeldi harikaydi olanustüydü reytinglere geldikde pek deyişiklik olmayacak belki totalde 7.90 gibi olur muhtesem yuzyil totalde 12gibi abde 15reytink alir bu benim tahminlerim.
Reyting sonuçları konuya eklenmiştir. Detaylı yorum birazdan.
Maç ve TUİ nedeniyle düşmesi büyük olasılık Kuzey Güney'in maalesef.
kuzey güney tebrik ediyorum hayranlari var bu dizi en az 3 sezon sürer
Muhtesem yüzyıl her iki guruptada düşmüş.. Ve buyuk ihtimalle haftanın ab de birincisi öyle bir gecer zaman ki
kuzey Güney iyi gitmiş.. Aylar sonra ilk defa 7 nin ustune çıktıya , helal diyorum.. Fener- Sivas beklediğimin altında almış. Show'un yeni dizisi TUİ iyi gitmiş ama Haftaya bu günkü aldığı oranların yarısını alır diye düşünüyorum.
hocam maclar biraz etkiledi haftaya muhtesem o.b.g.z yukselir
Kesinlikle katılıyorum maclar etkiledi. Haftaya Salı , Çarşamba mac yoktur umarım..
acik ara birinci liste gormuonmu totade ab daglar var hemde mac vardiGüvenilirliği tartışmalı SBT sonuçlarına göre günün yorumu şöyle :
1-) Muhteşem Yüzyıl düşüşte, dizi yaklaşık olarak TOTAL'de 1, A/B'de 1,5 reyting geriledi. (kreys alınmaca yok, listede ne görüyorsak onu yazıyoruz.
2-) Kuzey Güney yükseldi, yükseliş TOTAL'de 0,80, A/B'de 0,60 reyting düzeyinde. Böylece dizi uzun süre sonra 8'in üzerine çıktı.
3-) Türk'ün Uzayla İmtihanı beklenildiği gibi 5-6 reyting seviyelerinden girdi ama bu başarının devam etme olasılığı bana göre yok. Belki haftaya da yükselir ama sonra düşecek.
4-) Dün maçlara pek ilgi olmadı. Hele A/B'de Muhteşem Yüzyıl ve Kuzey Güney nedeniyle maçlar çok geride kaldı.
5-) Eyvah Düşüyorum da Muhteşem Yüzyıl'ın kopyası olarak yaklaşık aynı seviyelerde düştü.
6-) Haberlerde Total'de zirveyi her zamanki gibi Birand alırken, A/B'de zirveyi saat 20:30'da yayına giren ve sadece 13 dakika süren ATV Ana Haber aldı. Böylece prime-time'da da haberin izlenebileceği ortaya çıktı.
[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]6[/TD]
[TD]ANA HABER BÜLTENİ[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]20:28:40[/TD]
[TD]20:41:37[/TD]
[TD]00:12:57[/TD]
[TD]5,49[/TD]
[TD]13,34[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
7-) Beni Affet rüzgarı esmeye devam ediyor. Dizi Total'de her gün biraz daha zirveye yaklaşıyor. A/B'de de biraz durumunu düzeltti.
[TD]8[/TD]
[TD]BENİ AFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]17:54:01[/TD]
[TD]18:50:43[/TD]
[TD]00:47:35[/TD]
[TD]5,46[/TD]
[TD]16,70[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TD]22[/TD]
[TD]BENİ AFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]17:54:01[/TD]
[TD]18:50:43[/TD]
[TD]00:47:35[/TD]
[TD]2,64[/TD]
[TD]10,45[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
😎 Sakarya Fırat ile ilgili ilginç bir durum oluştu. Dizi iki grupta da düştü ama Total'de 1 reytingi bulan düşüş, A/B'de küsuratlar şeklinde kendini gösterdi ve bu düşüş farklılığı nedeniyle ilk kez dizi A/B'de daha çok izlenmiş oldu.
Total :
[TR="class: evenRow"]
[TD]15[/TD]
[TD]SAKARYA FIRAT[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]20:33:17[/TD]
[TD]22:22:05[/TD]
[TD]01:21:34[/TD]
[TD]4,55[/TD]
[TD]10,40[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
A/B :
[TD]11[/TD]
[TD]SAKARYA FIRAT[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]20:33:17[/TD]
[TD]22:22:05[/TD]
[TD]01:21:34[/TD]
[TD]4,69[/TD]
[TD]10,91[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
9-) Yalan Dünya'nın tekrarı riskli saatte Eyvah Düşüyorum'un karşısında 18 share aldı.
[TD]12[/TD]
[TD]YALAN DÜNYA (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]23:15:45[/TD]
[TD]24:53:36[/TD]
[TD]01:26:07[/TD]
[TD]4,60[/TD]
[TD]18,26[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
10-) Evim Şahane kendi saatinde başarılı olmaya devam ediyor, Mutfağımda da gözle görülür bir yükseliş var. Ama asıl dikkati Evim Şahane'nin gece tekrarı çekiyor. Program o saatte reytinglerin ve tv'nin efendisi.
[TD]31[/TD]
[TD]EVİM ŞAHANE (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]02:00:00[/TD]
[TD]02:20:45[/TD]
[TD]00:20:45[/TD]
[TD]1,92[/TD]
[TD]25,68[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
acik ara birinci liste gormuonmu totade ab daglar var hemde mac vardi
Ben onunla ilgili bir yorum yapmadım kreys, açık ara birinci olduğu gerçek.
Ama şunu da belirtelim bazı diziler maça rağmen artarken, Muhteşem Yüzyıl düşmüş. ( Bunu espri amaçlı yazdım. )