20 Mart 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 4 15.4%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 3 11.5%
  • Galatasaray - Sivasspor Maçı (ATV)

Oy: 11 42.3%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 7 26.9%
  • Firar (Star)

Oy: 1 3.8%
  • 300 Spartalı - Y.S. (Star)

Oy: 3 11.5%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Seksenler (TRT 1)

Oy: 6 23.1%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 7.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 1 3.8%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki yine açık ara zirvede. Dizi, totalde bu hafta biraz daha düşerken A/B'de maça rağmen yükselmesi dikkat çekti.

Galatasaray - Sivasspor, kupa maçı günü iki grupta da ikinci sırada tamamladı.

Pis Yedili, maçtan etkilenmeyerek oranlarındaki artışla totalde 3. A/B'de 5. sırada yer aldı.

Seksenler, başarısını sürdürerek yine A/B'de en çok izlenen ikinci dizi oldu.

Uçurum, maç sonrası ve geç saatte yayınlanınca A/B'de 9. sıraya kadar yükseldi.

Firar ise iki grupta da düşük oranlar alarak çok gerilerde kaldı...

Son düzenleme:
maçı izledim şimdide kanal 7 de kurtlar vadisini izlicem

Oyle bir gecer zaman ki bu hafta süperdi,mukkemmeldi. Haftaya baya bı heycanli olucak.. Gercektende süper bı dizi zirveyi hep en yüksek oranlarla hakediyo.umarım oranlar bu hafta yukselir her iki guruptada.tabi bu sbt nin ne yapacagı belli olmaz. Bide macta vardı bakalım ne olucak.

Ilk önce beyaz tv de kvp tekrarini izledim simdide 300 spartali yi izliyorum belki bundan önce 5-6 defa izledim ama hala heycanlaniyorum bence en az 15 Share alacaktir

evet öbgz muhteşemdi olağanüstüydü süperdi...

millet izlediği diziyi körü körüne beğeniyor bundan sonra bende öyle yapacağım .. olağanüstü bir öbgz izledik ..

Yine bir şey izlemedim. :)

Şimdi tahminlere geçelim...

1-) ÖBGZ iki grupta da en az 1 reyting düşer. Bunu hem maç nedeniyle hem de heyecanın her zamanki gibi ilk ve son dakikalara sıkıştırıldığını düşündüğüm için söylüyorum.

2-) Maç iki grupta da ÖBGZ'nin hemen arkasında yer alır, hatta A/B'de birincilik şansı da var.

3-) Uçurum güzel bir saatte ve güzel bir programın arkasında yayınlandığı için 15 share'ı görebilir, ilk 10'da kesin yer alır.

4-) Pis Yedili komedi havasından çıkıp gençlik dizisi yoluna girdiği için yükselebilir ama bence kaliteden ödün veriyor artık.

5-) Firar ÖBGZ ile birlikte düşüş trendinde kalan yapımlardan olmuştur.

6-) 300 Spartalı saati itibariyle Uçurum ile kapışmıştır, ikisi yakın oranlar almıştır.

7-) Seksenler iyi bir bölümle ekrna geldiği için artmıştır.

Kısacası;

Düşenler : ÖBGZ ve Firar

Yükselenler : Kalan tüm yapımlar

Ucurum dizisini izledim. Cok güzel bir bölümdü. Reytingleri merak ediyorum. :)

Sen de ÖBGZ'yi bırakanlardansın galiba Fks14 ?

Maalesef birakmak zorunda kaldim endgame. Diziyi 1.sezonda izliyordum cok güzeldi, hatta en sevdigim diziler listesinde üst siralarda yer aliyordu. Fakat bu sezon heyecani kaybetti bence. Senaryo baska yöne dogru gitti, ve o gittigi yönü sevmedim. Yeni oyuncular basarili fakat ben yeni oyunculara isinamadim. Yani empati kuramadim. Bir karakterle empati kuramasam, o diziyi izlemem biraz zor. :)

Maalesef birakmak zorunda kaldim endgame. Diziyi 1.sezonda izliyordum cok güzeldi, hatta en sevdigim diziler listesinde üst siralarda yer aliyordu. Fakat bu sezon heyecani kaybetti bence. Senaryo baska yöne dogru gitti, ve o gittigi yönü sevmedim. Yeni oyuncular basarili fakat ben yeni oyunculara isinamadim. Yani empati kuramadim. Bir karakterle empati kuramasam, o diziyi izlemem biraz zor. :)

Ben de yeni gelen doktorlara hiç ısınamadım. Senaryodaki sorun az aksiyon ve aynı olayların tekrar etmesi.

Farklı şeyler istiyor insan. :)

Benim tahminlerim: 1) öbgzk maçın etkisiyle biraz daha düşmüşdür. Totalde 12.50 gibi abde 14 ün uzerindedir 2) maç iyi sonuçlar alarak en çok obgzk yi etkilemişdir totalde 8 abde ise 9 rey gecmis 3) seksenler totalde 4ün uzerinde abde 7 reytikin uzerindedir. 4) uçurum totalde ilk 15de abde ilk 12de ola bilir onun icin bu iyi sonuçlar olur. 5) pis yedili totalde 6.90 abde 5.20 alir. 6) firar totalde ilk 20de olur abde ilk 20 dışıdır

obgzk-yi bi az izledim.cok sikiciydi.o yuzden sonunu izlemedim.ucurumu izlicektm ama bakude saatler cok gec oluyor.o yuzden uyudum.ama simdi netten takib ediyorum

Güvenilirliği şüpheli olan SBT sonuçlarına göre günün yorumu şöyle :

1-) ÖBGZ bir tuhaflık yapıp Total'de 0,25 reyting düştü, A/B'de ise 0,75 reyting arttı. Toplamda pozitif yönde seyretti diyebiliriz.

2-) Maç iki grupta da 8 reytingle çok başarılı oldu, gerçi biz maçların 12 reyting aldığını da görüyorduk, sanırım dün çok program yayınlandığından 8'e demirledi.

3-) Pis Yedili iki grupta da arttı, A/B'deki artış sıralamasını da olumlu etkiledi, yaklaşık 0,50 reyting yükseldi.

4-) Seksenler ÖBGZ gibi Total'de biraz düştü, A/B'de biraz arttı, toplamda yatay bir seyir izledi.

5-) Uçurum günün büyük patlamasını yaptı, reytingini de share'ini de 2'ye katladı diyebiliriz yaklaşık olarak özellikle A/B'de. Tabi bunun nedenleri malum, bence geç saatte hep kalmasında yarar var.

6-) Birand iki grupta da programını bölmeden zirvede yer aldı.

7-) Beni Affet tuhaf sonuçlar elde etti. Total'de zirveye adım adım yaklaşırken, A/B'de düşüş yaşadı.

[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: oddRow, bgcolor: #BBCCFF"]
[TD]12[/TD]
[TD]BENİ AFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]17:51:24[/TD]
[TD]18:51:24[/TD]
[TD]00:51:29[/TD]
[TD]4,54[/TD]
[TD]14,29[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]28[/TD]
[TD]BENİ AFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]17:51:24[/TD]
[TD]18:51:24[/TD]
[TD]00:51:29[/TD]
[TD]2,56[/TD]
[TD]9,70[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

😎 Evim Şahane iki grupta da 17 share alarak çok başarılı oldu, program tuttu diyebiliriz.

9-) STV'nin erken saatlerde yayınladığı Yeraltı Canavarı en az 20 kez tekrar etmesine rağmen 10 share ile oldukça başarılı oldu Total'de.

[TD]16[/TD]
[TD]YERALTI CANAVARI[/TD]
[TD]STV[/TD]
[TD]19:29:44[/TD]
[TD]21:09:31[/TD]
[TD]01:25:25[/TD]
[TD]4,13[/TD]
[TD]10,21[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Şimdilik bu kadar. :)

Son düzenleme:
o.b.g.z total dusmus ab artmis spartali iyi gitmis beni affet super mac iyi gitmis 8 reyting gecmis ama o.b.g.z fazla dokunmamis