19 Mart 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 4 17.4%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 9 39.1%
  • Son (ATV)

Oy: 1 4.3%
  • Koyu Kırmızı (Star)

• Yer Gök Aşk (Fox)

• Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam (TRT 1)

Oy: 3 13.0%
  • Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 6 26.1%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 6 26.1%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
yüzleri gözleri mi çöküyor? yaa bırak allasen, o ünlüleri eğer aç bırakıyorlarsa burnumu keserim. :F ayrıca kızların da hiç tüy falan çıkmıyor ne işse. :D aç kalıyorsa bir gönüllüler kalıyordur. Zaten bölüm başına geçen sene Nihat Doğan 50bin mi ne alıyordu, bölüm başına bu kadar alan adamı aç bırakıcaklar başka. :D

Konuyu dağıtmak istemem ama kızların tüylerinin çıkması mı gerekiyor ? :d

Show TV bu kadarda düşmemeli, Yetenek Sizsiniz Finalde 3 kere üst üste reklam yaptılar izlemeden başladı direk reklam, şimdide Surviver 3dk sonra başlıyacaktır diyor başlıyor 10sn sonra yine reklam..İyicene bozdular.a

Show TV bu kadarda düşmemeli, Yetenek Sizsiniz Finalde 3 kere üst üste reklam yaptılar izlemeden başladı direk reklam, şimdide Surviver 3dk sonra başlıyacaktır diyor başlıyor 10sn sonra yine reklam..İyicene bozdular.a

Show hep öyle. :) Reklamları izletmek için her türlü sahtekarlığı yapıyorlar maalesef.

osmanlı kıyam yavaş yavaş muhteşem hurremi yakalayacak gibi çıkışını devam ediyor.. bu bölümde bayagı iyidi.

evet evet biraz daha zorlarsa yani şimdi aldığının iki katı izlenme oranına ulaşırsa yakalar..

yalnız tns gelince reytingi 3 ü geçmez..

osmanlı kıyam yavaş yavaş muhteşem hurremi yakalayacak gibi çıkışını devam ediyor.. bu bölümde bayagı iyidi.

:D çok iyi çıkısa bbak

muhtesem hürrem ilk bölümü 15 ikinci bölümü 22:55 almıstı hala

totalde özetimizle yarisamio

trt çakma dizi yapmayi çok sevio ama trt adı üstünde 5 reyting vararamıs

ab muhtesem 16:70 aldı

trt ist diziyi yapsin alıp alabilecegi en iyi reyting total 7 ab 10 baska alamaz trt

:D

trt ist diziyi yapsin alıp alabilecegi en iyi reyting total 7 ab 10 baska alamaz trt

O da Osmanlı temasını kullandı diye "çakma" diyemezsin bir diziye kreys. O zaman tüm dizilerde aşk teması olduğuna göre tüm diziler çakma oluyor Muhteşem yüzyıl dahil. :)

O da Osmanlı temasını kullandı diye "çakma" diyemezsin bir diziye kreys. O zaman tüm dizilerde aşk teması olduğuna göre tüm diziler çakma oluyor Muhteşem yüzyıl dahil. :)

bana göre çakma trt baktı gördü m.yüzyıl reytingleri mükemmel

bende ekmek kazanım die çakma bir dizi çıkardi nerden çıktı acaba :D zaten seyirci herseyi belirliyor

oranlar belli m.yüzyil özeti bile fark atio

bana göre çakma trt baktı gördü m.yüzyıl reytingleri mükemmel

bende ekmek kazanım die çakma bir dizi çıkardi nerden çıktı acaba :D zaten seyirci herseyi belirliyor

oranlar belli m.yüzyil özeti bile fark atio

Kreys alınma ama o fark harem farkı kanımca. TRT'nin dizisi hep dışarıda geçerken, Muhteşem Yüzyıl hep sarayda geçiyor. Hangisi daha gerçek dersen TRT daha önde gibi duruyor. :) Ama diziler kurgu olduğu için gerçekleri yansıtmak zorunda değiller tabi. :)

yüzleri gözleri mi çöküyor? yaa bırak allasen, o ünlüleri eğer aç bırakıyorlarsa burnumu keserim. :F ayrıca kızların da hiç tüy falan çıkmıyor ne işse. :D aç kalıyorsa bir gönüllüler kalıyordur. Zaten bölüm başına geçen sene Nihat Doğan 50bin mi ne alıyordu, bölüm başına bu kadar alan adamı aç bırakıcaklar başka. :D

karadenizli değilsen burnununa zara verme :))))) kızların özel durumundan dolayı onlara bakım ürünleri veriliyor bunu açıkladılar zaten . ilk girdikleriyle çıktıkları zaman tiplerine bakınca kilo verdikleri açık.. ya zaten survivorun sihri aç kalmada aç kalınca insanlar sinirli oluyor ve kavya tutuşuorlar. aç bırakmazsalar asla bu kadar kavga etmezler

Kreys alınma ama o fark harem farkı kanımca. TRT'nin dizisi hep dışarıda geçerken, Muhteşem Yüzyıl hep sarayda geçiyor. Hangisi daha gerçek dersen TRT daha önde gibi duruyor. :) Ama diziler kurgu olduğu için gerçekleri yansıtmak zorunda değiller tabi. :)

ezbere yorum yapma sende ne sarayi seferlerde oluo ezbere yorum yapma diziyi izle öyle yorum yap

çakma diziyi kimse izlemio totalde tüm kisiler izlenme oranlari çok vasat bir osmanlı kıyam bana göre tam bir hayal kırıklıgı out

muhtesem yüzyıl harika in .!

muhtesem yüzyıl harem entrikalari disinda devlet isleride görülüyor fransısz türk iliskileride anlatiyor fransaya yazilan mektubu görmedin galba

zaten seyirci belirliyor muhtesem yüzyıl okadar kaliteliki öze 40 dakkalık 7 reyting alio masallah masallah

bir osmanlı kıyam kendi okadar alamio bana kanımca lafını kullanmasan iyi edersin hiç sevmem .. birader aga arkadasim kreys hacı falan Fİstan . bnlari lakap takabilrsin..

karadenizli değilsen burnununa zara verme :))))) kızların özel durumundan dolayı onlara bakım ürünleri veriliyor bunu açıkladılar zaten . ilk girdikleriyle çıktıkları zaman tiplerine bakınca kilo verdikleri açık.. ya zaten survivorun sihri aç kalmada aç kalınca insanlar sinirli oluyor ve kavya tutuşuorlar. aç bırakmazsalar asla bu kadar kavga etmezler

haci bunlar dönerleri lüpletiolar survivorda ne sanion sen kebap döner mangal hepsini veriolar aç kaliyolarm sanion

Moderatörün son düzenlenenleri:
ezbere yorum yapma sende ne sarayi seferlerde oluo ezbere yorum yapma diziyi izle öyle yorum yap

çakma diziyi kimse izlemio totalde tüm kisiler izlenme oranlari çok vasat bir osmanlı kıyam bana göre tam bir hayal kırıklıgı out

muhtesem yüzyıl harika in .!

muhtesem yüzyıl harem entrikalari disinda devlet isleride görülüyor fransısz türk iliskileride anlatiyor fransaya yazilan mektubu görmedin galba

zaten seyirci belirliyor muhtesem yüzyıl okadar kaliteliki öze 40 dakkalık 7 reyting alio masallah masallah

bir osmanlı kıyam kendi okadar alamio bana kanımca lafını kullanmasan iyi edersin hiç sevmem ..! birader aga arkadasim kreys bnlari lakap takabilrsin..

Ezbere yorum yapmadım kreys, herkes Muhteşem Yüzyıl'ın çoğunun haremden ibaret olduğunu biliyor, niye inkara gidiyorsun ki, kendi dizisini de eleştirebilmeli insan. :)

Ayrıca benim izlemediğimi de nereden çıkardın. Ben izlemesem de babam izliyor, aynı odada olduğumuz için ben de izliyor sayılırım. :)

"Kanımca" bir lakap değil kreys, "sanırım" kelimesinin eş anlamlısı. :)

Daha az önce TRT'de diziler az izleniyor derken şimdi Bir zamanlar Osmanlı'nın daha az izlenmesini dizinin kendisine bağlıyorsun, bu da çelişki açıkçası. :)

asıl muhteşem hurrem çakma.. osmanlı kıyamın yönetmi ezel akay daha önce karagöz hacıvat neden öldürüldü diye osmanlı tarihini anlatan filim çekti. ondan sonra bu tarihi filimler moda oldu :)))))

geçen haftada senle tartıştık muhteşem mecliste tartışıldıgından ilk bölümlerde o kadar çok izlendi .osmanlı kıyam kanalının en yüksek reytinli dizisi ve her hafta üztüne koyarak gidiyor.. sen trtde total 4 küsür ab de 7.5 reytingli bişey gördün mü. üstelik trt bunu ithal etmedi :))))))) kendi öz kaynaklarıyla yaptı

Arka Sokaklar Totalde zirveyi kimseye bıramamış
Yine Acunlu günler başlıyor. Acaba Ustura Kemali hangi güne alacaklar? Boş gün kalmadı. Kanımca Feriha bitince oraya da Survivor alırlar. Böylece haftanın 4 günü Acun izleriz Show`da. Hatta eğer Türkün Uzayla İmtihanı tutmazsa o zaman vay halimize. Çarşamba da Acun gelir. Ama bence bu programları her gün yayınlayınca pek kazanç elde etmiyorlar. Tamam zirveyi ala bilirler ama zaten bu bölümler yayınlanmalı. Öyle ya da böyle. İster her pazar ayınlansın sezon sonuna kadar devam etsin, İsterse de her gün yayınlanıp çabuk bitsin. Ama ben yine söylüyorum. Esas olan zirve değil oranlar. 12 reyting alan bir dizi 2ci sırada da yerleşe bilir zirvede de...

haci bunlar dönerleri lüpletiolar survivorda ne sanion sen kebap döner mangal hepsini veriolar aç kaliyolarm sanion
dediğim gibi adamların girdikleri zaman ile çıktıkları zamanı yan yana koyunca ne kadar kilo verdikleri ortaya çıkar. bunu da bırak dediğim givi survivorun özü aç kalma yoksa insanlar bu kadar kavgacı olmaz. ramazanda dikkat edin insanlar daha sinirlidir özelikle iftara dogru. zaten denizde balık var agaçlarda meyve un pirinçte veriliyor öyle küllende aç kalmıyor

asıl muhteşem hurrem çakma.. osmanlı kıyamın yönetmi ezel akay daha önce karagöz hacıvat neden öldürüldü diye osmanlı tarihini anlatan filim çekti. ondan sonra bu tarihi filimler moda oldu :)))))

geçen haftada senle tartıştık muhteşem mecliste tartışıldıgından ilk bölümlerde o kadar çok izlendi .osmanlı kıyam kanalının en yüksek reytinli dizisi ve her hafta üztüne koyarak gidiyor.. sen trtde total 4 küsür ab de 7.5 reytingli bişey gördün mü. üstelik trt bunu ithal etmedi :))))))) kendi öz kaynaklarıyla yaptı

vasat bana göre osmanlı kıyam bana göre

m.yüzyil tek hürrem bile 10 reyting digerleriyle 13 totalde ab 18 lerde :D

dediğim gibi adamların girdikleri zaman ile çıktıkları zamanı yan yana koyunca ne kadar kilo verdikleri ortaya çıkar. bunu da bırak dediğim givi survivorun özü aç kalma yoksa insanlar bu kadar kavgacı olmaz. ramazanda dikkat edin insanlar daha sinirlidir özelikle iftara dogru. zaten denizde balık var agaçlarda meyve un pirinçte veriliyor öyle küllende aç kalmıyor

aga show yapiolar kamera karsısında :) inanma cidden sakaci acun yemekleri verio

Kreys ezber ettik artık Muhteşem Yüzyıl'ın reytinglerini, yeter, gözümüze daha fazla sokup durma. 😀d:d

survivor konusundada bir çok yanlis bilinior adadakiler aç kalmiyor onu söyleyeyim.

bana survivor diycekseniz gs fb ve türkiye yunanistan diyin onlar harbi benim gönlümü feth ettiler