FuTBu - Hata Bildirim Merkezi | Güncel | Haziran 2012

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Önemli Linkler'de tıkladığımız bazı konular 404 Not Found veriyor :)

:)

[TABLE="class: cms_table, width: 748"]
[TR]
[TD]Sağ Menüde "Taktik Ayarları" ve "Özel Görevler" kısımları ilk 11 menüsüyle birleştirildiği için çalışmıyor. O kısımdaki linklerin yenilenmesi gerek[/TD]
[TD]***[/TD]
[TD]**[/TD]
[TD] OzaN[/TD]
[TD="align: center"]1-2 gün[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

0 değer sorunsalı. Şahıslar resimde mevcut. :)

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    19.7 KB · Hit: 410
OzaN sürüklemeli olmasın antrenman :D seçmeli olsun resimler falan güzel antrenmanda ki onlar kalsın ama sadece seçmeli olsun ilk 11 e adam seçer gibi :D

Teknik ekip bölümünde geri alımın olmasını talep ediyorum, insan hata yapabiliyor. :)

Reddedilen transfer tekliflerinin listeden silinmesi iyi olur çok kalabalık yapıyorlar :)

Benim antrenör sorunum en önemsiz konu olmuş ya Ozan. :)
Sorun sorundur yine de. Sorunların minimuma inmesi oyunu daha iyi hale getirecektir. :)

Reddedilen transfer tekliflerinin listeden silinmesi iyi olur çok kalabalık yapıyorlar :)

Kalabalık yapıyorlar ama diğer yönden de bazı yapılan tekliflerin akibetini görmek iyi olabilir. :) Böylece geri teklif yapma şansı da doğuyor. Ama daha az kalabalık yapan bir hale gelmesi için bir şeyler düşünülebilir...

Antreman Menüsün'de, mesela Sow'un yeteneği gelişsin diye çekiyorsun sonra başka bir oyuncuyu kondisyonu artsın diye kondisyon bölgesine çekiyorsun hop Sow tekrar geri dönüyor listeye, ona bir bak adminim :)

Antreman Menüsün'de, mesela Sow'un yeteneği gelişsin diye çekiyorsun sonra başka bir oyuncuyu kondisyonu artsın diye kondisyon bölgesine çekiyorsun hop Sow tekrar geri dönüyor listeye, ona bir bak adminim :)

Sorununu anlamadım açıkçası. Şu an antrenman kısmı sorunsuz çalışıyor bende :)

Sorununu anlamadım açıkçası. Şu an antrenman kısmı sorunsuz çalışıyor bende :)

Hani şimdi atıyorum Alex'i çektin ya yeteneği gelişsin diye, sonra da Emre B.'nu morali gelişsin diye kondisyon geliştirme antremanına koydun işte Emre'yi koyunca , Alex antremandan çıkıp listeye tekrardan giriyor :)

Hani şimdi atıyorum Alex'i çektin ya yeteneği gelişsin diye, sonra da Emre B.'nu morali gelişsin diye kondisyon geliştirme antremanına koydun işte Emre'yi koyunca , Alex antremandan çıkıp listeye tekrardan giriyor :)

Morali gelişsin diye kondisyona koyuyorsan çok büyük yanlış yapıyorsun zaten :D

Valla anlamadım niye öyle bir sorun olduğunu. Sürükle - bırak özelliğinde sorun olanlar için alternatif sürüm hazırlıyorum. Onu kullanırsın o zaman. :)

Morali gelişsin diye kondisyona koyuyorsan çok büyük yanlış yapıyorsun zaten :D

Valla anlamadım niye öyle bir sorun olduğunu. Sürükle - bırak özelliğinde sorun olanlar için alternatif sürüm hazırlıyorum. Onu kullanırsın o zaman. :)

Valla iyi olur adminim :)