FuTBu - Hata Bildirim Merkezi | Güncel | Haziran 2012

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yapmaya başladım ama yarım kaldı yarın sabah devam edeceğim.

Antrenman | FuTBu | Online Futbol Menajerlik Oyunu bu tarz bir şey olacak şu an çalışıyor ama tasarım düzenlenecek :)

Düzenlendi. İsteyen Antrenman kısmından sağ menüden Sürükle Bıraklı veya sürükle bıraksız menülere geçiş yapabilir. :)

[TABLE="class: cms_table, width: 748"]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Antrenman kısmında sürekliye alternatif seçmeli sistem yok[/TD]
[TD]****[/TD]
[TD]*****[/TD]
[TD]BesaleT[/TD]
[TD="align: center"]Çözüldü[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

OzaN bu tıklayınca ilk 11 e oyuncu seçerken çıkan menü gibi çıkma olayını yapma olasılığın kaçtır :D

haa bir de transfer listesine koymada bi sınır olsun yoksa adamlar tüm takımı koyabilir mesela :D toplamda 5 oyuncu falan diye sınır olsun :D

+ son olarak dün maç olmadı ama benim ilk 11 de ki oyuncularımda kondisyon düşüklüğü var :)

+ son olarak dün maç olmadı ama benim ilk 11 de ki oyuncularımda kondisyon düşüklüğü var :)

Hazırlık günü aslında daha önce planlanmış bir şey değildi. Ben manuel olarak yaptım her şeyi. İlerleyen liglerde hazırlık günlerinde bu tarz hatalar olmayacak inşallah. :)

Kredi çektikten sonra paranın Maddi Durum'da gözükmesi bir hayli zaman alıyor :)

Kredi çekerken hatalı giriş yaptınız diyor :(

Sebebini profildeki sohbet sırasında bulmuştuk burada da açıklayalım. Para yazarken araya "." koyduğunuzda bu sorun oluşuyor. Bu sorunun oluşmaması için gereken ayarlamayı yarın yapacağım inşallah.

Bugün çok yoğun olduğum için diğer hatalarla da ilgilenemedim. Yarın akşam bazı şeyleri halledeceğim inşallah. :)