Dev Derbide Beraberlik Çıktı: 2-2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
böyle bi şans olamaz ya olamaz fenerliler yatın kalkın 2-2 ye dua edin.yemin ediyorum bu kadar ballı bi takım yok.resmen ezdik sizi son top direkten döndü inanılcak gibi değil ya kafayı yicem.play off iyiki de varmış sizi kadıköyde mutlaka yenecez.şunu da söylim sizin taraftar bizimkilerinin yanında bi hiçtir.ne kaleografi ne baskı fener taraftarı kötü.

ulan engin ulan engin yaktın takımı yaktın fark atacağımız maçı ne hallere getirdin yazıklar olsun

engin yazıklar olsun baros toğu direkten dondu fener yatsın kalksın skora dua etsin cidden gs 2.yarı çok güzel oynadi

Ben bu kadar şanslı takım görmedim ikinci yarı fenerbahçenın 1 pozisyonu bile yok 90 da direğede carptı

böyle bi şans olamaz ya olamaz fenerliler yatın kalkın 2-2 ye dua edin.yemin ediyorum bu kadar ballı bi takım yok.resmen ezdik sizi son top direkten döndü inanılcak gibi değil ya kafayı yicem.play off iyiki de varmış sizi kadıköyde mutlaka yenecez.şunu da söylim sizin taraftar bizimkilerinin yanında bi hiçtir.ne kaleografi ne baskı fener taraftarı kötü.
Neresi kötü sizin takım bu kadar kötü oynadığı zaman geçen sene oyuncularınıza küfrediyordunuz

maçı izlerken yolmadığım saçım kalmadı bu fenerbahçe nasıl şanslı bir takımdır kale büyülü gibiydi girmiyo top naparsan yap girmiyo..2-2 bitsede herkes kabul etmeli bu maç bizim hakkımızdı

Fenerbahçe'nin attığı goller de tamamen bireysel başarı zaten.Baros ne yaptın be reyiz.

Fenerbahçe 6'da 6 olsa ancak şampiyon olur bari saraçoğlunda yenelim GS'yi play off'ta

fener taraftarı bizim kaleografinin daha iyisini yapacaktı ama ellerine yüzlerine bulaştırdılar.tek tesellim play off yoksa çok ama çok üzlürdüm.Allah ın izniyle play off ta iki fener maçınıda yenecez

Deplesmanda, beraberlik iyidir diyelim. :)
Artık play-off maçlarına kaldı galibiyet inşaallah. :D

Deplesmanda, beraberlik iyidir diyelim. :)
Artık play-off maçlarına kaldı galibiyet inşaallah. :D

ne iyisi aga ya bu maç sonuna kadar bizim hakkımızdı Allah tan play off var 1 sene daha bekleyemeyiz.

ne iyisi aga ya bu maç sonuna kadar bizim hakkımızdı Allah tan play off var 1 sene daha bekleyemeyiz.

Orası öyle ama ellerinden gelenin fazlasını yaptılar bence oyuncularımız.
Artık göreceğiz Allah'ın izniyle. :)

eğer play off olmasa kadıköyde şampiyonluk turu atacaktık :D ama play off olması iyi oldu biz feneri kadıköyde yenecez play off ta :D

:D ntvspor'u aç kop ben böyle birşey görmedim siz Galatasaraylıları anlamak güç bizim sizden korktuğumuz falan yok!
Küçük takımlar büyük takımlara karşı aldıkları galibiyete sevinir diyen taraftarlar beraberliğe seviniyorlar çüşşş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...