FF Futbol Ligi - Takımlar Belli Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,491
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Kuralar çekildi. Birçok kişinin isteğine göre çıktı kura ama bazı şanssız arkadaşlara istemedikleri takım gelmiş olabilir. Fakat moral bozmaya gerek yok. Takımlar geliştirilmeye çok müsait. Antrenman ve transferlerle en düşük takım bile şampiyonluk mücadelesi verebilir belki de :smile::smile:

OzaN => Karabükspor
BuraK => Gaziantepspor
Cevaa => Sivasspor
Endgame => Ankaragücü
Darksaal => Trabzonspor
Kaan955 => Beşiktaş
Orcun_22 => Fenerbahçe
Neferian => Galatasaray
Takas => Kayserispor
BesaleT => Eskişehirspor
Cenation => İBB
Primavera => Bursaspor
Capslock => Gençlerbirliği
Emreemreu => Samsunspor
Danger UA! => Antalyaspor
Arslan Bey => Orduspor
Xdragxx => Mersin İdman Yurdu

Not: Katılımcıların oyundaki nicklerini mutlaka belirtmesi gerekiyor. Belirtmeyenler hakkını kaybeder.

Yedekler
-secquin

Yedek başvurular için konuya yazmanız yeterli. :) Yedek başvuruların sayısı artarsa ikinci bir lig kurulabilir. :)

Zaten çoğu kişi bu sitedeki ismini kullanmıştır herhalde, aynısını kullanmayanlar belirtsin. :)

Benimde Cenation

Ayrıca burası ibb merkez adam olsun herkez :D

Cenation => İBB

Antalya gelmiş :( Neyse idare edicez artık.Oyundaki nickim Danger UA!.Ne zaman başlayacağız?

Son düzenleme:
adım capslock ama takım seçilmiyor :D tüm maçlar yarın mı oynanacak türkiye kupası falan olcak mı :)

adım capslock ama takım seçilmiyor :D tüm maçlar yarın mı oynanacak türkiye kupası falan olcak mı :)

Tamam biraz sonra takımları ben vereceğim sizin seçmenize gerek kalmayacak. :)

Her gece bir maç oynanacak ilk maç yarın gece olacak. :) Türkiye kupası var ama tabii ikinci ligden takımlar falan yok Türkiye kupasında. Bizbize bir Türkiye kupası :):) Onun dışında bütün statü aynı. Şampiyonluk play-off'u Avrupa play-off'u hepsi var. :)