15 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 7 25.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 10 35.7%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 8 28.6%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 1 3.6%
  • Beşiktaş - A.Madrid Maçı (Star)

Oy: 8 28.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Var Mısın Yok Musun (FOX)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

reyting.gif

Merakla beklenen Perşembe reytinglerinde bu hafta neler oldu ?

Fatmagül'ün Suçu Ne mi ? Kurtlar Vadisi Pusu mu ? Beşiktaş'ın UEFA maçı mı ? Hangisi zirvede yer aldı ? Hangisi kaç reyting aldı ?

İlk iki bölümüyle büyük beğeni toplayan Suskunlar reytinglerde başarısını sürdürebildi mi ?

Sonuçlar belli oldu.

Fatmagül'ün Suçu Ne iki grupta da yine zirvede yer aldı.

Kurtlar Vadisi Pusu, maçın etkisiyle özellikle A/B'de düşüş yaşadı. Buna rağmen dizi totalde 2. A/B'de 3. olmayı başardı.

Beşiktaş - Atletico Madrid maçı, Beşiktaş'ı memnun etmese de aldığı yüksek reytinglerle Star'ı memnun etti.

Suskunlar, totalde az da olsa düşüş yaşayarak 9.sıraya geriledi. A/B'de ise oranlarını arttırdı ve günü 5. sırada tamamladı.

Alemin Kıralı iki grupta da 10 share altında kaldı ve yarışı gerilerden takip etti.

Kalbim 4 Mevsim ise maç öncesinde yayınlanmasına rağmen sadece 3 share alarak bir kez daha hayal kırıklığı yarattı.

Star'da maçın hemen ardından yayınlanan yabancı dizi Spartacus özellikle A/B'de aldığı yüksek reytinglerle dikkat çekti.

Son düzenleme:
Fatmagülün Suçu Ne? dizisini izledim ve şimdiden söyleyim bu hafta da en çok mesajlar perşembe konusunda olacak :D

Ozan, açılır açılmaz konu üye baskınına uğradı. :)

Bugün uzun bir yazı yazmışsın. :)

Suskunlari izledim.bu bölüm gerçektende çok güzeldi.müzikleri çok hoştu. Bu hafta 3. Olabilir bekliyoruz :)

KVP yi izledim samimi söylüyorum Uzun zamandir böyle bir bölüm izlememistim müthis bir aksiyon vardi Zaman nasil gecti anlamadim helal Pana.

Tahminlerim:
Kanal D`de yayınlanan Fatmagülün Suçu Ne? iki grupta da zirvede yer alacak
TNT`de yayınlanan Kurtlar Vadisi Her iki grupta da 2ci sırada yer alacak
Show Tv`nin Suskunlar dizisi çok sevildi 7 reytingi geçmesini bekliyorum ama maç yüzünden düşüş yaşaya bilir
Stardakı maç kesinlikle iyi gider. Kalbim 4 Mevsim ilk 100e girmekte zorlana bilir
Atv`de Alemin Kralı Erol Büyükburç etkisiyle 4-5 reyting alır her zamanki gibi
Foxta..... Foxta Perşembe ne vardı yaw?

Bence FGSN zirvede olur
Vadi iki grubtada 2. Olur (Mac olmasa bu bölüm zirveyi alabilirdi)
Suskunlar gecen haftaya göre yükselir
Macta en az 7 reyting alir.

Hem gol yok hem Beşiktaş'ın tur şansı yok. Saati de erken değildi. 6-7 reytingde kalır maç bence...

Katılıyorum, bu hafta geçen hafta ile kıyasladığımızda Suskunlar ile maç yer değiştirir, Suskunlar güçlü olduğunu belli eder artık bu bölüm. :)

Fatmagulun sucu ne her zaman ki gibi çok müthiş bı bölümdü emegi geçenleri tebrik ediyorum..umarım her hafta olduğu gibi yine 1. Oluruz :)
suskunlar da bence bu hafta yükselişe gecer. Reytinglerde macın etkisiyle düşebilir.

fatmagülün suçu ne muhteşem bir bölümdü hatta o kadar heyecanlydıki filmin reklam aralarında bile foruma bakamadım .. her zamanki gibi süperdi. yarın her iki gruptada zirvede..

maç geç yayınlanıyor milletin izlediği filmler bitti o açıdan her iki gruptada ikinci sırayı alır kimsenin beşiktaş maçından umudu yok ama sonuçta şu anda takip edilen dizide yok o açıdan izleyenler artar..

vadi üçüncülükte yar alır..

suskunlar dördüncü olur ve 6 civarı reyting alır daha fazlası zor..

kurtlar vadisi pusu yu izledim her zamanki gibi muhteşem şahane bi bölümdü.maçtan dolayı zirveyi almayabiliriz

fatmagülün suçu ne muhteşem bir bölümdü hatta o kadar heyecanlydıki filmin reklam aralarında bile dforuma bakamadım .. her zamanki gibi süperdi. yarın her iki gruptada zirvede..

maç geç yayınlanıyor milletin izlediği filmler bitti o açıdan her iki gruptada ikinci sırayı alır kimsenin beşiktaş maçından umudu yok ama sonuçta şu anda takip edilen dizide yok o açıdan izleyenler artar..

vadi üçüncülükte yar alır..

suskunlar dördüncü olur ve 6 civarı reyting alır daha fazlası zor..

kardes Kim milyoner olmak isteri unutmussun oda dizilerden sonra cok izleniyor

vadi süper ötesi bi bölümdü.haftaya zirveyi tekrar alırız :D

kardes Kim milyoner olmak isteri unutmussun oda dizilerden sonra cok izleniyor

evet çok izleniyor ama aldığı tüm reyting 6 civarı, onu izlemeyenler maça yönelecek, şu anda büyük ihtimal... ama maç saat 21 civarı başlasaydı reytingi 5 i geçmezdi..
ama suskunları geçebilir kim milyoner olmak ister yarışması..