TV8 Survivor All Star 2024 - Program Yorumları

Gelsin gelsin bademe adam akıllı rakip lazım :A @Bully
Yusuf yıldız geliyor diyorlar işte o yeter zaten çok çabuk gaza gelen biri bol bol kavga eder

İsmail de var tamam bence yeter bademe zaten yapacağı performans max.%55:A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam
Gelsin gelsin bademe adam akıllı rakip lazım :A @Bully

Hilmi ile Adem’in araları iyiydi, sonra Adem ona Atakan’ın yaveri deyince araları bozuldu :A Hilmi de gelirse ağlamazsın artık Adem şampiyon olacak diye :A

Bu arada Efecik gelmiyormuş, @Emre Ozansoy yasta :A

maskeli melunu olmasın bu diyarbakırdan geliyormuş çok boş yapıyor :A:A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam
Yusuf yıldız geliyor diyorlar işte o yeter zaten çok çabuk gaza gelen biri bol bol kavga eder

İsmail de var tamam bence yeter bademe zaten yapacağı performans max.%55:A

Hilmi ile Adem’in araları iyiydi, sonra Adem ona Atakan’ın yaveri deyince araları bozuldu :A Hilmi de gelirse ağlamazsın artık Adem şampiyon olacak diye :A

Yusuf, Batu, İsmail ve Hilmi gibi bir dörtlü olursa kabulum. Aksi takdirde bu sezonu bademe verilmiş bir hediye kabul ederim :A

Profil fotoma bak gelen resimlerden biri :A

Semih’i kovmuştu programından. Bunların kavgalar yapıp geri gelme durumları artık gurursuzluk oluyor

Bıktırdılar artık :A

Montofon ineği gibi hatun ancak sana yakışır. :A

Hangi elbise, ben göremiyorum da? 😱

bulunamadı diyor :D

Kanks erkeklere etiketleme beni. Tercihim değil :D

o video nerde kaybettim pol cekin büyük ikramiyesi :D bir daha izleseydik :A

Yusuf, Batu, İsmail ve Hilmi gibi bir dörtlü olursa kabulum. Aksi takdirde bu sezonu bademe verilmiş bir hediye kabul ederim :A
dedem 50-51 yaşında 3 sene üst üste katılmak nedir, parkurda ruhunu teslim edecek bu gidişle 😱 @Angelica @Zeyno @Royal Highness @cookies