14 Mart 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 9 36.0%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 9 36.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 2 8.0%
  • O Ses Türkiye - Van Özel (Show)

Oy: 1 4.0%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 16.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 2 8.0%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 3 12.0%
  • Var Mısın Yok Musun (FOX)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 12.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 5 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Muhteşem Yüzyıl, Yetenek Sizsiniz'in bitişinin de etkisiyle oranlarını arttırdı ve alışıldığı gibi açık ara zirvede yer aldı.

Kuzey Güney iki grupta da 2. sırada yer alarak başarısını sürdürdü.

Show'da yayınlanan "O Ses Türkiye - Van Özel" programı reyting anlamında başarılı olamayarak çok gerilerde kaldı.

Eyvah Düşüyorum, Muhteşem Yüzyıl'ın da etkisiyle iyi oranlar alarak üst sıralarda yer aldı.

Çocuklar Duymasın, bu hafta biraz toparlandı ve oranlarını arttırmayı başardı. Dizi, eski günlerinin çok uzağında olsa da ATV ortalamasına göre iyi sayılabilecek sonuçlar alıyor.

TRT'nin en başarılı işlerinden biri olan Sakarya Fırat yine üst sıralarda yer aldı.

Fox'un günlük dizisi Unutma Beni, son günlerde yeniden müthiş oranlar almaya başlayarak 4. sıraya kadar yükseldi. Deniz Yıldızı da başarılı oranlarını sürdürüyor.

Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar ve Akasya Durağı'nın tekrarları özellikle totalde büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor. İki dizinin de tekrarı ilk 10'da yer aldı bir kez daha.

Kanal D'nin yeni programı olan Evim Şahane, aldığı iyi oranlarla kanalının yüzünü güldürüyor. Programın özellikle A/B oranları çok iyi.

Show'dan Star'a geçen Beni Affet, istikrarlı bir şekilde oranlarını koruyor ve iyi sayılabilecek sonuçlar alıyor.

ATV'nin yeni programı Yeniden Başlayalım ise bekleneni veremese de iyi sayılabilecek sonuçlar alıyor.

Son düzenleme:
muhteşem yüzyıl süper bir bölümle ekranlardaydı yarın açık ara zirvede..

CcC Kuzey Güney CcC Herzamanki işte ama bu bölüm ferhatlı bölüm olduğu için süperdi heleki kuzeyi diri diri mezara gömdüğü kısım

haftayı heyecan ile bekliyorum

Gerçekçiliği şüpheli SBT sonuçlarına ilişkin 0 gerçek tahminlerim şöyle :

Öncelikle dün Yetenek Sizsiniz Türkiye olmadığı için bu hafta hiç bir programın düşmeyeceğini belirtelim. Şimdi ayrıntılara gelelim.

- Muhteşem Yüzyıl aşırı korkunç sahneleriyle en az 2 reyting artarak A/B'de minimum 17, Total'de minimum 13 almıştır. Bu hafta her iki grupta da haftalık reytinglerin zirvesinde yer almasını bekliyorum.

- Kuzey- Güney rakibinin yükselişi nedeniyle kendi iddialı bölümüne rağmen büyük olasılıkla sabit kalmıştır, önemli bir artma yaşanmaz.

- Çocuklar Duymasın, ekrandaki eğlence-komedi boşluğundan yararlanarak reytingini yaklaşık 2 reyting arttırabilir.

- Sakarya Fırat da düşmeyecek elbette ama artacağı kuşkulu.

- O Ses Türkiye yarışma modundan ayrılıp yardım moduna geçtiği için az izlenmiştir muhtemelen.

- Eyvah Düşüyorum Muhteşem Yüzyıl'la doğru orantılı gideceği için yükselmiştir.

- Spartacus da yine aynı etkiden en az 20 share almıştır.

şunu söylim muhteşem yüzyılın totalde haftalık reytinglerde 1.olması imkansız :D

kuzey güneyi izledim güzel bi bölümdü yine 7 reyting alır

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kuzey Güney'i izledim uzun bi aradan sonra diziye Ferhat geldiği için güzel olmuş :D

Gerçekçiliğinin sorgulanması gerektiğini düşündüğüm SBT sonuçlarına göre günün yorumu şöyle :

1-) Muhteşem Yüzyıl neredeyse tüm tahminlerime uyarak iyi bir artış yakalamış. A/B'de haftalık sıralamada zirveye oturan dizi, Total'de maalesef kıl payı farkla zirveyi ÖBGZ'ye kaptırdı.

2-) Kuzey Güney bu çıkış karşısında zor direndi hatta çok az geriledi.

3-) Unutma Beni Total'de uzun süre sonra bu kadar yükseldi ve 4. oldu.

4-) Arka Sokaklar ve Akasya Durağı dün özellikle çok iyi oranlar aldılar.

5-) Eyvah Düşüyorum sıralamada biraz düştü. Muhteşem Yüzyıl'a rağmen düşmesi şaşırtıcı.

6-) Sakarya Fırat'ın A/B'de 6. olması dudakları uçuklattı. :)

7-) Çocuklar Duymasın'ın pek kendine gelememiş olması tahminleri boşa çıkardı.

😎 Show en kötü gününü geçirdi, yardım konseri 4-5 share'da kaldı. Van unutuldu ! :(

9-) Evim Şahane "Oha!" dedirtti.

Muhtesem Yüzyil bu hafta, haftalik reytinglerde AB grubunda zirvede olacaktir büyük bir sürpriz olmazsa..

Günün oha'sı Sakarya Fırat ve Evim Şahane'den geldi. :)

Son düzenleme:
Günün oha'sı Sakarya Fırat ve Evim Şahane'den geldi. :)

11.90 13.67 oha .d super muhtesem ab birinci

dun entrika tavan yapti

Gerçekçiliğinin sorgulanması gerektiğini düşündüğüm SBT sonuçlarına göre günün yorumu şöyle :

1-) Muhteşem Yüzyıl neredeyse tüm tahminlerime uyarak iyi bir artış yakalamış. A/B'de haftalık sıralamada zirveye oturan dizi, Total'de maalesef kıl payı farkla zirveyi ÖBGZ'ye kaptırdı.

2-) Kuzey Güney bu çıkış karşısında zor direndi hatta çok az geriledi.

3-) Unutma Beni Total'de uzun süre sonra bu kadar yükseldi ve 4. oldu.

4-) Arka Sokaklar ve Akasya Durağı dün özellikle çok iyi oranlar aldılar.

5-) Eyvah Düşüyorum sıralamada biraz düştü. Muhteşem Yüzyıl'a rağmen düşmesi şaşırtıcı.

6-) Sakarya Fırat'ın A/B'de 6. olması dudakları uçuklattı. :)

7-) Çocuklar Duymasın'ın pek kendine gelememiş olması tahminleri boşa çıkardı.

😎 Show en kötü gününü geçirdi, yardım konseri 4-5 share'da kaldı. Van unutuldu ! :(

9-) Evim Şahane "Oha!" dedirtti.

eyvah dusuom total 3 basamak yukseldi dikkatli bak gecen haftaya

Muhtesem Yuzyil guzel bir bolumle zirvede yer almis. Diziyi tebrik ediyorum. Haftalik reytinglerde buyuk bir ihtimalle AB'de zirvede yer alir. Totalde zirveyi kilpayi kacirmis. Buyuk ihtimalle orda da 2ci sirada yer alir
Kuzey Guney heyecanli bir bolumle iki grupta da 2ci sirada yer amis. Dizinin oranlari cok iyi
Cocuklar Duymasin totalde yukselmis
Beni Affet totalde 5 reytingi gecse cok iyi olacak. Abde iyice yukselmis