- Reaksiyon puanı
- 50,351
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Sonuçlar belli oldu.
Muhteşem Yüzyıl, Yetenek Sizsiniz'in bitişinin de etkisiyle oranlarını arttırdı ve alışıldığı gibi açık ara zirvede yer aldı.
Kuzey Güney iki grupta da 2. sırada yer alarak başarısını sürdürdü.
Show'da yayınlanan "O Ses Türkiye - Van Özel" programı reyting anlamında başarılı olamayarak çok gerilerde kaldı.
Eyvah Düşüyorum, Muhteşem Yüzyıl'ın da etkisiyle iyi oranlar alarak üst sıralarda yer aldı.
Çocuklar Duymasın, bu hafta biraz toparlandı ve oranlarını arttırmayı başardı. Dizi, eski günlerinin çok uzağında olsa da ATV ortalamasına göre iyi sayılabilecek sonuçlar alıyor.
TRT'nin en başarılı işlerinden biri olan Sakarya Fırat yine üst sıralarda yer aldı.
Fox'un günlük dizisi Unutma Beni, son günlerde yeniden müthiş oranlar almaya başlayarak 4. sıraya kadar yükseldi. Deniz Yıldızı da başarılı oranlarını sürdürüyor.
Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar ve Akasya Durağı'nın tekrarları özellikle totalde büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor. İki dizinin de tekrarı ilk 10'da yer aldı bir kez daha.
Kanal D'nin yeni programı olan Evim Şahane, aldığı iyi oranlarla kanalının yüzünü güldürüyor. Programın özellikle A/B oranları çok iyi.
Show'dan Star'a geçen Beni Affet, istikrarlı bir şekilde oranlarını koruyor ve iyi sayılabilecek sonuçlar alıyor.
ATV'nin yeni programı Yeniden Başlayalım ise bekleneni veremese de iyi sayılabilecek sonuçlar alıyor.
Son düzenleme: