duygusal x kişi
Banlı
- Reaksiyon puanı
- 0
- Puanı
- 0
harbiden ha.. kuzey guney in hayranları kıvanca,vadinin hayranları polata hasta.....
benim kimseye hasta olduğum yok kardeşim. lütfen düzgün konuş...
harbiden ha.. kuzey guney in hayranları kıvanca,vadinin hayranları polata hasta.....
burdan emreemreu ya sesleniyorum:
çok sağol, hakkaten ya çok makbule geçti bu cezan. siz adminler, gerçekten ozandan habersiz iyi işler planlıyorsunuz destere ile.
destere de, benim mesajdan sonra ''son olarak çoluk çocuğun araya girip !!söylenenleri takma'' gibi laf ebeliklerine kanıpta gaza gelme.. seviyeni bozma, çünkü seviye kaybı olan insanlar karşıdaki insanları kendi seviyelerine çekmeye çalışır...'' mesajını yazdı ve üstü kapalı takasa çoluk çocuk dedi. bu hakaret benimkinden çok daha ağır, görmüyon mu?
peki sen ne yaptın.? bana verdiğin cezayı muhakkak ona da vermişsin sandım. foruma bi baktım sadece bana ceza. destereye ceza yok. hem ben o lafı kötü niyetle söylemedim. eğer herşeyi bu kadar didik didik inceliyorsan git önce destereye de ceza ver. yoksa seni ozana şikayet ederim.
kesinlikle yaparım. bu ne ya böyle. ayıptır. resmen haksızlık bu senin yaptığın. forumun başında oturuyorum ve senin destereye ceza vermeni bekliyorum. bu mseajı şimdi OZANA yolluyum haberin ola......
banada ceza verdi duygusal rahat ol... merak etme aldığın cezaya isyan etme .. bu ceza olayı birazda derby maçlarında kırmızı kart olayına benziyor .. hak ederek ceza alan takım ortalığı velveleye verip karşı takımada kırmızı kart gösterilmesi için uğraşır ya aynı mesele ortalığı velveleye vermeniz işe yaradı yani hakkettiğin kırmızı karta karşılık bana haketmediğim kırmızı kart gösterildi ama bunu kabul ediyorum forumda ortamı yumuşatma taktiğidir bu ve emreemremu süper modumuza teşekür ediyorum .. forumun istikrarı bizim karşılıklı atışmamızdan önceliklidir....
he he mutlaka öyledir. haketmemişmiş. bu şekilde mi kendini avutuyorsun?
merak ettim önceki mesajımı da şikayet ettin mi?
ayrıca;
sana helal olsun ya. bir insan bu kadar mı kendini zeki sanar. Önce hakaret edecen karşındakine, sonra da karşıdakine ceza aldırıp kendi hakaret içerikli mesajını silecen. ve bu şekilde yaptığın sana kar kalacak. yok ya????????
aman bunu da şikayet etme....çok korkuyorummmm
sen gittikçe mesajlarında çöküşe gidiyorsun duygusal.. cevap vermek gerekmiyor ama şunu söyliyim, mesaj silemiyoruz sildiğimiz mesaj burda öylece kalıyor belli oluyor yani silindiği öyle bişey olsa senden önce görecek çok kişi var))
sen gülmeye devam et
görede muhteşem 20 reyting almılta kuzey güney ve diğerleri 3 reyting almış sanacak )))) yaw muhteşem daha kuzey güneye fark atamıyor aralarında sadece 4 puan fark var. muhteşem için tehllike çanları çalıyor. her hafta reytingleri düşüyor (ab yi kasttemiyorum kreys bidaha yazayım ab zenginler ne izlemişi gösterir )))))) )napim trt beni baglamaz Muhtesem yüzyıl fark attı iste gerçek bu
görede muhteşem 20 reyting almılta kuzey güney ve diğerleri 3 reyting almış sanacak )))) yaw muhteşem daha kuzey güneye fark atamıyor aralarında sadece 4 puan fark var. muhteşem için tehllike çanları çalıyor. her hafta reytingleri düşüyor (ab yi kasttemiyorum kreys bidaha yazayım ab zenginler ne izlemişi gösterir )))))) )
total ab fark attio muhteşem yüzyıl bu hafta reytinglerini dahada artırsında seninde agzına mazeme olmasin biara 11:80 almıstı herkez düser diodu 13:48 çıktı bütün agızlar kapandı oda olur bu hafta büyük farkla kuzeyi gecicez totalde fark azaldi dedigin 4:86 Reyting Fark Var en düsük fark buysa en yüksek farklardan korkun reytinglerin sultanı demiyoruz bu bölüm süper fark aticaz fark
vallahi okadar bütçeye okadar transfer ücretüne 4,86 fark helal olsun )))))) muhteşem yuzyıl her hafta düşüyor. daha önce yazdım kardeş savaşına kadar yükselmez.. hele o dandik şampuan reklamı muhteşemi bitirdi. o reklamdan sonra düşüş başladı. insanda para hırsı olunca böyle oluyor işte )))))))) zaten kanalda okadar para götürdünüz bide reklamdan köşeyi dönmeye çalışmakmak nedir allah aşkına )))))))))) mehemt günsur gazıda bitti abakalım muhteşem nereye kadar düşecek