Felipe Melo'den Fenerbahçe'ye gönderme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Galatasaray'ın orta sahadaki dinamosu Felipe Melo, Fenerbahçe derbisi için umut dolu açıklamalar yaptı. Brezilyalı yıldız, sarı-kırmızılı seyircilerin Şükrü Saracoğlu Stadı'na gidemeyecek olmalarına rağmen, dünyanın her tarafındaki taraftarların desteğini hissedeceklerini dile getirdi.
[h=4]'FENERBAHÇE'Yİ YENMEK İSTİYORUZ'[/h] Fenerbahçe'nin güçlü bir rakip olduğuna dikkat çeken sambacı, 'Taraftarımız derbide bizimle olmayacak, fakat Galatasaray'ın dünyanın her tarafında taraftarı var. Milyonlarca insanın bizim arkamızda olduğunu hissedeceğiz. Fenerbahçe gibi önemli bir takımla oynayacağız. Böyle maçlarda sonucu çoğu zaman detaylar belirliyor. Kazanmak istiyoruz' diye konuştu.
Ligdeki 9. golünü kaydeden Melo, arkadaşlarının yardımıyla bu sayıya ulaştığını vurguladı. Başarılı futbolcu, 'Attığım goller için Allah'a şükrediyorum. Futbolda tek başına gol atamazsınız. Takım arkadaşlarıma bana verdikleri destek için teşekkür ederim' ifadelerini kullandı.
[h=4]SEMİH'İN MUTLULUĞU[/h] Cim-Bom'un genç stoperi Semih Kaya derbi öncesi cezalı duruma düşmediği için mutlu olduğunu söyledi. Semih, 'Üç sarı kartlı olmam nedeniyle biraz tedirginlik vardı. Hamle yaparken sıkıntılar oldu. Hocam 85'te beni yanına çağırdı ve bir kez daha kart görmemem için uyardı' dedi.

dayak mı yer :d dayak atmasında :D

Melo'mu dayak atacak hemde kadıköyde adamı öldürürler be adam olsun oyununu oynasın sağ salim evine gitsin ayrıca gsli futbolcuların yüreklerini biliyoruz.Lincoln'ü Ali Sami'yende Volkan fena benzetmişdi ama sizin futbolcularınızda o yürek yok kadıköyde kimse dayılanamaz

Melo'mu dayak atacak hemde kadıköyde adamı öldürürler be adam olsun oyununu oynasın sağ salim evine gitsin ayrıca gsli futbolcuların yüreklerini biliyoruz.Lincoln'ü Ali Sami'yende Volkan fena benzetmişdi ama sizin futbolcularınızda o yürek yok kadıköyde kimse dayılanamaz

mesele kavgaysa rahat ol.hiçbir Allah ın kulu kadıköyde bizim oyuncuların kılına zarar veremez.o yürek var mı sizde :D servet yedek kulübesinde bi sorun olursa halleder ayıboğan volkanıda yer :D

mesele kavgaysa rahat ol.hiçbir Allah ın kulu kadıköyde bizim oyuncuların kılına zarar veremez.o yürek var mı sizde :D servet yedek kulübesinde bi sorun olursa halleder ayıboğan volkanıda yer :D

sizin futbolcular adam olursa sorun çıkmaz ama yok artistlik yaparsa o zaman gör bakalım neler oluyor zaten taraftar tek bir kıvılcım bekler
Servet mi :D:D:D:D onda kalıp olabilir ama yürek nerde Volkan hepinize yeter

sizin futbolcular adam olursa sorun çıkmaz ama yok artistlik yaparsa o zaman gör bakalım neler oluyor zaten taraftar tek bir kıvılcım bekler
Servet mi :D:D:D:D onda kalıp olabilir ama yürek nerde Volkan hepinize yeter

ya arkadaşım volkan ne ya arenaya gelmeye korkuyo artık :D bi lincolne artistik yapmış diye yürekli mi oldu yani :D servete bulaşsın bakalım noluyo bu arada sen nerden biliyon sevette yürek yok veya diğer futbolcularda yürek olmadığını nerden biliyon.

ya arkadaşım volkan ne ya arenaya gelmeye korkuyo artık :D bi lincolne artistik yapmış diye yürekli mi oldu yani :D servete bulaşsın bakalım noluyo bu arada sen nerden biliyon sevette yürek yok veya diğer futbolcularda yürek olmadığını nerden biliyon.

Tipinden ben anlarım ben adamın sizde hiç cesaretli bir futbolcu yok kadıköyde görücez zaten bunu :)
Ayrıca keşke CESUR YÜREK LUGANO'da olsaydı oda olası bir olayda gerekeni yapardı.

Darksaal dün bende izledim o programı Tümer'e katılıyorum eski hakemlerden biriside Melo'nun gol sevinci sonrası yaptığı sevinç gösterini kadıköydede yaparsa çok ciddi olayların çıkabileceğini söyledi

Birde son olarak bu maçtan sonra Bursa maçında yine biz dişi kanaryalara görev düşecektir kesin ceza gelir

melo golünü atarsa yine aynı sevinci yapar kimsede bişey diyemez :D

Darksaal dün bende izledim o programı Tümer'e katılıyorum eski hakemlerden biriside Melo'nun gol sevinci sonrası yaptığı sevinç gösterini kadıköydede yaparsa çok ciddi olayların çıkabileceğini söyledi

O eski hakem Bünyamin Gezer...:) Ben de dediklerine katılıyorum Melo gol sevincini Kadıköy'de yaparsa olaylar büyür...

fenerbahçe 5-0 yenecek.. melo meleyerek memleketine dönecek:)

Melo o pitbull sevincini yaparsa olaylar olaylar...
Fb'li taraftarlar pitbull posterleri açabilirler maçtan önce

Forum İstatistikleri

Konular
176,657
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919