- Reaksiyon puanı
- 51,225
- Puanı
- 1,060
Atamayacak bence 2-0 biter
bence iki tarafta gol atar
Atamayacak bence 2-0 biter
fenerbahçe 5-0 yenecek.. melo meleyerek memleketine dönecek![]()
tmm arkadaş cumartesi akşamı burda ol tmm mı?İyiki uzun yıllar sonunda bir galibiyet aldınız.Kendi evinizdede yenin artık bir zahmet zaten ilk maçtaki fenerbahçeyi yenemeyen hiç bir takım düşünemiyorum ben varla yok arasında bir futbol oynadık.Bu maç çok farklı olacak
İyiki uzun yıllar sonunda bir galibiyet aldınız.Kendi evinizdede yenin artık bir zahmet zaten ilk maçtaki fenerbahçeyi yenemeyen hiç bir takım düşünemiyorum ben varla yok arasında bir futbol oynadık.Bu maç çok farklı olacak
tmm arkadaş cumartesi akşamı burda ol tmm mı?
maçta olacağım için maç saatinde olamam ama sonra galibiyeti kutlamak için burda olucam sende olursun umarım![]()
Yenemeyen çok takım gördüm ben mesela Bjk.Sonuç olarak aldık mı aldık, o maçta da atıp tutuyodunuz maçı izlemeyın falan, yok efendım 11 kasım 11-o olucak.
3ün 1i ile paketledik sizi.
![]()
![]()
Bjk'nin bu sezonki durumu ortada kaldı ki biz o maçta doğru kadroyla çıkmıştık sizin maçta olduğu gibi alex forvet değildi...
Siz bu hafta görüceksiniz diyorum ve noktayı koyuyorum
bende maçta olacam maç sonrası diyorum zatenbu kadar konuşuyosun bakalım maç sonrası ne yazacan buraya
Ben statda olacağım için galibiyet sevinci filan ertesi gün uzun uzun yorum yaparım
asıl konuşan siz gslilersiniz ilk maçın verdiği gazla iyice uçuşa geçmişsiniz ama alıcaz bir havanızı
Destere sen neyin kafasını yaşıyosun ya? İlk yarı ders almadınız sanırım.![]()
![]()
Yenemeyen çok takım gördüm ben mesela Bjk.Sonuç olarak aldık mı aldık, o maçta da atıp tutuyodunuz maçı izlemeyın falan, yok efendım 11 kasım 11-o olucak.
![]()
![]()
![]()
![]()
yoo gayet doğru hsplama, o maçı canlı izlemiştim zaten 2. golden sonra şöyle bi tepki olmuştu fb'lılerde kalk abı kalk ıyıce soytarı olduk.![]()
kendılerını bıldıler yanı.![]()
![]()
Öyle bir derdimiz yok ki bizim, biz sizi 1-0 bıle yensek içinize oturuyo zaten.ama 3-1 güzeldi 3ün 1i daha güzeldi.
![]()
haklısın 30 yıldır Türkiye kupası alamayanlar var di mi? buna bakınca bncede abartılmamalı.![]()