Yeni Moderatörümüz: endgame

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun, başarılar

Forumda az bir süre önce aktif olmaya başlayan ve kısa zamanda forum halkına oturmuş kişiliğini gösteren başarılı arkadaş.Moderatörlük görevi için gerekli özelliklere sahip biri.Doğru ve net bir karar olmuş.Moderatörlük görevinde başarılar dilerim:)

Forumda az bir süre önce aktif olmaya başlayan ve kısa zamanda forum halkına oturmuş kişiliğini gösteren başarılı arkadaş.Moderatörlük görevi için gerekli özelliklere sahip biri.Doğru ve net bir karar olmuş.Moderatörlük görevinde başarılar dilerim:)

Herkes tarafından gerçekten böyle düşünülüyorsa çok mutlu olurum. Ama sen bana biraz iltifat yapmış gibisin. :)

Tüm arkadaşlara tebrikleri için teşekkür ederim. Yalnız bu modluk olayı bittiğinde "vah vah" diye konu açmazsak güzel olur. :)

tebrik ederim... daha önce tebrik etmemiştim buradan tebrik ediyorum... :D

Yönetici kalitesini arttıracak bir üye.Tebrikler endgame.

Ooo, bu çok güzel bir söz ya, sessiz kalamadım. :)

Çok teşekkür ederim ama benden çok daha değerli/kaliteli mod arkadaşlarım var forumda. Ben onların yanında bir şey yapıyor sayılmam, benim tek yaptığım reytingleri eklemek. :)

Yine de çok teşekkür ederim güzel gönlün için. :)

Tek tek cevap veremediğim tüm tebrik eden arkadaşlarıma teşekkür ederim, sağolun. :)

Herkes tarafından gerçekten böyle düşünülüyorsa çok mutlu olurum. Ama sen bana biraz iltifat yapmış gibisin. :)

Tüm arkadaşlara tebrikleri için teşekkür ederim. Yalnız bu modluk olayı bittiğinde "vah vah" diye konu açmazsak güzel olur. :)

Ben "oh oh" diye konu açacağım😛

Burak'a tamamen katılıyorum.Nedense çok sevindim mod. olmana:) Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. :]]