Tuğçe Kazaz Sonunda Rol Alacağı Diziyi Seçti! İşte O Dizi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
26 Şubat 2011
Mesajlar
22,434
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Yaş
30
Konum
İstanbul
Başrol Tuğçe'nin
Manken Tuğçe Kazaz Eylül ayında yeni dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkacak
Adam Film'in Balkan Harbi'ni anlatan dizisinde başrol oynayacak olan Kazaz, şimdiden oyunculuk dersleri almaya başladı. Vatan'ın haberine göre, filmle ilgili olarak Adam Film'in sahibi Tarkan Karlıdağ şunları söyledi: ''Tuğçe Kazaz ile şirket olarak prensip anlaşması yaptık. Makedonya'da Balkan Harbi konulu bir dizi çekiyoruz. Senaryoyu Kürşat Başar yazıyor. Tuğçe başrol oynayacak. Onun çok iyi bir ekran yüz

tugcekazaz.jpg
 
oooooo yine tarihi film geliyor tv de ne zaman bir proje tutarsa benzerlerinin ardı arkası kesilmez .. balkan harbini merak ediyordum o da oldu tam oldu:)
 
Kaliteli olma ihtimali var işin, o nedenle Tuğçe KAZAZ doğru seçim yapmış diyebiliriz. :) Adam Film'in dizisi Elveda Rumeli oldukça güzel bir işti son sezonu hariç.
 
Buyuk oyuncu sonunda oynayacagi diziyi secti demek. oooo muthis haber :)))))))

tuce kazaz kim ya... niye yunanistanda dizi cekilmiyormuymus :))))

bu kiz Kampussitanda basrol oynadi niye oyunculuk dersi aliyor ... demek o dizide oyunculuk dersi almadanda oynabiliyormus :)))))

bastan sonra yanlis tercih .. hem oyuncu degil hemde halk arasinda imaji berbat ne diye oynatirlar anlamis degilim. dizi batirmak icin sehane secim
 
Tugce Kazazi hic sevmem yaptiklari seylerden sonra.. Yine de basarilar dilerim..
 
Kaliteli olma ihtimali var işin, o nedenle Tuğçe KAZAZ doğru seçim yapmış diyebiliriz. :) Adam Film'in dizisi Elveda Rumeli oldukça güzel bir işti son sezonu hariç.

elveda rumeli süper filmdi arada mustafa karakteri hariç tüm karakterler gerçekçiydi sadece savaş ve çatışma sahneleri çok saçma ve boş sahnelerdi.. ikinci sezon zaten film 4 bölüm falan yayınlandı çünkü kadro bozulmuştu çocuk oyuncuların yerine geçen oyuncular filmi batırdı..
 
Elveda Rumeli başarılı bir yapımdı... Ama bu dizi Adam filmin kötü işlerinden biri olacak gibi duruyor...
 
elveda rumeliyi severdim güzeldi cidden :D tuğçe kazaz'ı bi kampüsistan dizisinde hatırlıyorum oyuncu olarak o kadar :D