Şubat 2012 Ayının En Favori Üyesi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

?

• Arslan Bey

Oy: 4 16.7%
  • Cenation

Oy: 2 8.3%
  • endgame

Oy: 3 12.5%
  • Orcun_22

Oy: 4 16.7%
  • takas

Oy: 11 45.8%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Şubat 2012 Ayının En Favori Üyesi ?

Arslan Bey
Cenation
endgame
Orcun_22
takas

NOT: Kendinize oy kullanmak yasak. Oylama 3 Mart Cumartesi saat 11:00'de sona erecektir.

vbulletin4_logo.png

Son düzenleme:
Oyum Orcun_22'ye :) Oyumu daha önce kullanmıştım :) Her ay farklı favori üyeye oy vereceğim :)

Hepiniz birbirinizden daha iyisiniz ve birbirinizden daha basarilisiniz.

Oyumu aksam kullanacagim, hepinize basarilar.

Beş üye de birbirinden iyiydi. Benim oyum endgame'ye gitti. Gerek yazdığı kaliteli mesajlarla gerekse yönetime olan yardımlarıyla biraz daha öne çıktı benim için. :)

İstatistik açısından bakılırsa takas açık ara önde ama olaylara karıştığı sürece ona benden oy yok :)

Cenation, geçen ay En Favori seçilmişti yanılmıyorsam. Bu ay diğerlerinin önünü açmak için olsa gerek biraz düşüşe geçti. :):)

Orcun_22, iyi bir çıkış yakaladı bu ay. 2 oy hakkım daha olsa biri onun olurdu. :)

Arslan Bey, açtığı iyi konularla dikkat çekti bu ay. Gerçekten iyi işler yaptı. 1 oy hakkım daha olsa onun olurdu. :)

Beş üye de birbirinden iyiydi. Benim oyum endgame'ye gitti. Gerek yazdığı kaliteli mesajlarla gerekse yönetime olan yardımlarıyla biraz daha öne çıktı benim için. :)

İstatistik açısından bakılırsa takas açık ara önde ama olaylara karıştığı sürece ona benden oy yok :)

Cenation, geçen ay En Favori seçilmişti yanılmıyorsam. Bu ay diğerlerinin önünü açmak için olsa gerek biraz düşüşe geçti. :):)

Orcun_22, iyi bir çıkış yakaladı bu ay. 2 oy hakkım daha olsa biri onun olurdu. :)

Arslan Bey, açtığı iyi konularla dikkat çekti bu ay. Gerçekten iyi işler yaptı. 1 oy hakkım daha olsa onun olurdu. :)

Tabi canım gençlerin önü açılsın :D

admin senden oy almadıktan sonra istatistik falan umrumda değil :D demek bir tek bana oy vermezdim he harbiden kırıldım