Oyum Orcun_22'ye Oyumu daha önce kullanmıştım Her ay farklı favori üyeye oy vereceğim
Oyum Cenation'a Sağol panpa
Teşekkür ederim panpa şubat ayının favori üyesi galiba sen olacan panpa
Rica ederim panpa Şuan avantaj bende ama belli olmaz dediğin gibi inşallah en favori üye ben olurum
Ocak ayında ben olmuştum sıra sende panpa
Beş üye de birbirinden iyiydi. Benim oyum endgame'ye gitti. Gerek yazdığı kaliteli mesajlarla gerekse yönetime olan yardımlarıyla biraz daha öne çıktı benim için.
İstatistik açısından bakılırsa takas açık ara önde ama olaylara karıştığı sürece ona benden oy yok
Cenation, geçen ay En Favori seçilmişti yanılmıyorsam. Bu ay diğerlerinin önünü açmak için olsa gerek biraz düşüşe geçti.
Orcun_22, iyi bir çıkış yakaladı bu ay. 2 oy hakkım daha olsa biri onun olurdu.
Arslan Bey, açtığı iyi konularla dikkat çekti bu ay. Gerçekten iyi işler yaptı. 1 oy hakkım daha olsa onun olurdu.
Beş üye de birbirinden iyiydi. Benim oyum endgame'ye gitti. Gerek yazdığı kaliteli mesajlarla gerekse yönetime olan yardımlarıyla biraz daha öne çıktı benim için.
İstatistik açısından bakılırsa takas açık ara önde ama olaylara karıştığı sürece ona benden oy yok
Cenation, geçen ay En Favori seçilmişti yanılmıyorsam. Bu ay diğerlerinin önünü açmak için olsa gerek biraz düşüşe geçti.
Orcun_22, iyi bir çıkış yakaladı bu ay. 2 oy hakkım daha olsa biri onun olurdu.
Arslan Bey, açtığı iyi konularla dikkat çekti bu ay. Gerçekten iyi işler yaptı. 1 oy hakkım daha olsa onun olurdu.