Lionel Messi müslüman mi oluyor?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,439
Puanı
1,061
Bu gün Ûnlü bir gazetede ilginç bir haber yayinlandi:Habere gore Dünyanin en iyi futbolcularindan Lionel Messinin son zamanlardaki formsuzlugunun(!) sebebi Messinin din degistermek isteyi.Habere göre L.Messi son zamanlarda Futboldan cok Islamla ilgileniyor Ve bu da onu din degistirmeye sürüklüyor.Magazinden de bilindigi üzere Ûnlu futbolcunun en yakin arkadaslarinin bazilar müsluman.
Ûnlü futbolcunun bu haberi nasil karsilayacagi simdiden merak konusu.

Öncelikle konu yanlış yerde. Spor ekranında TV'de çıkacak spor programlarının tanıtımı yapılır.

Haberin doğru olduğuna inanmıyorum açıkçası. Hangi gazetede okudun ona göre bulalım haberin aslını.

Üçüncüsü de konuyla ilgili daha önceden bir resim :):)

284527_2095734605194_1600206746_2090701_4513294_n.jpg

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
tabiki böyle bişey olsa çok iyi olur ama ben inanmıyorum

Öncelikle konu yanlış yerde. Spor ekranında TV'de çıkacak spor programlarının tanıtımı yapılır.

Haberin doğru olduğuna inanmıyorum açıkçası. Hangi gazetede okudun ona göre bulalım haberin aslını.

Üçüncüsü de konuyla ilgili daha önceden bir resim :):)

284527_2095734605194_1600206746_2090701_4513294_n.jpg

Resim ve haberi dogru yeri koydugun icin tesekurler.

Müslüman olursa çok iyi, islam diniyle tanismis olur. Çok iyi olur. :)

arkadaslar konumu kendim de cevaplayim.Bence Messi bunu resmi bir sekilde yapmayacaktir.ama asil is kalpte bitiyor.eger kalbinde Islama yer ayirmissa is coktan bitmis demektir.eger oyleyse Messi MÛSLÛMAN.

arkadaslar konumu kendim de cevaplayim.Bence Messi bunu resmi bir sekilde yapmayacaktir.ama asil is kalpte bitiyor.eger kalbinde Islama yer ayirmissa is coktan bitmis demektir.eger oyleyse Messi MÛSLÛMAN.

bunun haber değeri nedir ...!! benim, senin, ahmetin, mehmetin müslüman olmasıyla aynı değerde bir durum ... neden haber yapmışlarki

bunun haber değeri nedir ...!! benim, senin, ahmetin, mehmetin müslüman olmasıyla aynı değerde bir durum ... neden haber yapmışlarki
Nasil yani ayni degerde bir durum?sen ben ahmet biz dogustan isteyerek istemeyerek muslumaniz sonucta.bi dusun din degistirmek nasil zor bir sey?hele de musluman olan Arjantinli Dunyanin en iyi futbolcusu messi'se