Yeşil Yol (Green Mile/Way)

The Killing

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8
Puanı
159
Tom Hanks, Michael Clark Duncan ve David Morse'nin oynaığı; dünyanın en iyi filmlerindendir. Herkes filmden sonra ''Tom Hanks!'' diye haykırsa da David Morse olmasa olmayacak filmdir. David Morse'un kendine saygı duyduran halleri mükemmeldir, aynı Disturbia, The Rock da da olduğu gibi. Clark Duncan'ı zaten biliyoruz. :)

izlediğim en kaliteli filmlerden biriydi benim için iriyarı aptal görünümlü zenci Michael Clarke Duncan, filmin bir numarasıydı tekrar tekrar en az 3 kere izlediğim süper filmlerden biridir.. paylaşım için teşekürler..

izlediğim en kaliteli filmlerden biriydi benim için iriyarı aptal görünümlü zenci Michael Clarke Duncan, filmin bir numarasıydı tekrar tekrar en az 3 kere izlediğim süper filmlerden biridir.. paylaşım için teşekürler..
Benim de iki kez izlediğim nadir filmlerden. :) Clark Duncan mükemmel oynamıştı, fakat benim görüşüm bu filmde David Morse'un göz ardı edilmemesi.

İzlediğim en iyi filmlerden biri. Aşırı uzun süresine rağmen insanı sıkmıyor ve adeta filmin içinde yaşatıyor.

Ayrıca pek çok efsanevi çok kaliteli replikler var.

Tom Hanks'e hayran olmama neden olan filmlerden biridir. Michael Clarke Duncan bu filmle en iyi yardımcı oyuncuda Oscar adayı olmuş ama maalesef kazanamamış. Olsun o gönüllerin ödülünü kazandı bu filmle. :)

İzlediğim en iyi filmlerden biri. Aşırı uzun süresine rağmen insanı sıkmıyor ve adeta filmin içinde yaşatıyor.

Ayrıca pek çok efsanevi çok kaliteli replikler var.

Tom Hanks'e hayran olmama neden olan filmlerden biridir. Michael Clarke Duncan bu filmle en iyi yardımcı oyuncuda Oscar adayı olmuş ama maalesef kazanamamış. Olsun o gönüllerin ödülünü kazandı bu filmle. :)
Ben de Tom Hanks'a ilk izlediğimde hayran olmuştum bu filmle. :) Fakat sonradan herkesin ''Tom Hanks'' çıldırışları gerçekten çok abes geldi ve nedense David Morse'nin daha iyi olduğunu düşündüm. Gerçekten hak ettiği değeri alamadı hiçbir filmden Morse. Sen bile Morse'yi yorumlamamışsın. :D

Ben de Tom Hanks'a ilk izlediğimde hayran olmuştum bu filmle. :) Fakat sonradan herkesin ''Tom Hanks'' çıldırışları gerçekten çok abes geldi ve nedense David Morse'nin daha iyi olduğunu düşündüm. Gerçekten hak ettiği değeri alamadı hiçbir filmden Morse. Sen bile Morse'yi yorumlamamışsın. :D

Açıkçası bende diğer ikisi kadar fazla etki bırakmamış. :)

Tom Hanks ve Clarke Duncan'ın diyalogları bile filmi taşımaya yeterdi. :)

Tom Hanks için çıldırışlar olduğunu düşünmüyorum bu filmle. Hatta Oscar'a aday bile olamayarak hakkının yendiğini düşünüyorum. :)

Açıkçası bende diğer ikisi kadar fazla etki bırakmamış. :)

Tom Hanks ve Clarke Duncan'ın diyalogları bile filmi taşımaya yeterdi. :)

Tom Hanks için çıldırışlar olduğunu düşünmüyorum bu filmle. Hatta Oscar'a aday bile olamayarak hakkının yendiğini düşünüyorum. :)
Filmi zamanında arkadaşlarla hep beraber izlemiştik ve benim dışımda herkeste bir Tom Hanks çılgınlığı oluştu film sonunda. Sonradan (3-4 sene sonra) izlediğimde David Morse'nin olmazsa bir şeylerin olmayacağını düşündüm. ''Wild Bill'' yani John Coffey'in işlediği düşünülen suçu işleyen adamın hücreye gelirken herkesi yere serdiği, fakat Brutus'un (David Morse) mükemmel bir cop darbesiyle yere serdiği o sahne filmde hep aklımda kalmıştır.

Ayrıca Tom Hanks'ın Oscar'ı kazanamaması haksızlıktı bence de, yani o zamanlar böyle düşünüyordum. Fakat Tom Hanks'in FaceBook'ta 800.000'lik beğenisi varken David Morse'un sadece 4.000. Aralarındaki oyunculuk farkı bence yok, fakat olsa dahi bu kadar büyük olamaz. Morse'un Hollywood'da torpili olmadığı için iyi yerlere gelemediğini düşünenlerdenim. :)