23 Şubat 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 5 21.7%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 4.3%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Beşiktaş - Braga Maçı (Star)

Oy: 10 43.5%
  • M.U.C.K. (Show)

• Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 2 8.7%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu - Tekrar (TNT)

Oy: 5 21.7%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 4 17.4%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bence hiç tartışmayın. Herkesin zevkleri farklıdır ve bunu kabul etmemek böyle gereksiz tartışmalara yol açar.

"Kurtlar Vadisi Pusu" dizisi mi büyük ? Fatmagül'ün Suçu Ne ? dizisi mi büyük ?
Böyle bir tartışma Perşembe günlerini alevlendiren bir etken oluyor.
Bence kim büyük ?
- Kurtlar Vadisi Pusu...
Bazılarına göre bu fikir değişir.

Orada burada "Şu büyük", "Bu büyük" gibi tartışmalar yapılması bence ancak mesajlarınızı arttırır.

Takascigim vadi eski gununlerinde degil kimse artik vadiyi izlemiyor. bak kurtlar vadisi iragi 4Milyon 256bin kisi izledi. kurylar vadisi filistini ki faha efekleri iyi olan filmi Sadece 2milyon 28bin kisi izlemis. yani iragin yari reytingi bile yok

hadi reyting rakamlari saibeli peki gise rakamlarida mi saibeli:)))))

artik kabul etmek lazim kuttlar vadisi ilk gunlerin yarisi kadar bile izlenmiyor artik
evet vadiyi ilk yıllarında tüm türkiye izliyodu şimdi bırakanlar olmasına rağmen hala inanılmaz bi kitlesi var :D sinema filmi olayına gelirsek ben vadi hastasıyım ama sinemaya gidemedim malesef ve benim gibi milyonlar olduğuna da eminim :D

evet vadiyi ilk yıllarında tüm türkiye izliyodu şimdi bırakanlar olmasına rağmen hala inanılmaz bi kitlesi var :D sinema filmi olayına gelirsek ben vadi hastasıyım ama sinemaya gidemedim malesef ve benim gibi milyonlar olduğuna da eminim :D

bunada bir bahane bulacagini biloyordum :))))
4milyonun nesi tum turkiye yahuu :))))). reecep ivedigi bile gecememis kurtlar vadisin tu turkiye ise recep ivedige yurt disindan yabancilar mi gelip izledi :))))
kurtlar vadisi 8-9reytingli siradan bir dizidir. bu kadar onemsemek anlamsiz

4milyonun nesi tum turkiye yahuu :))))). reecep ivedigi bile gecememis kurtlar vadisin tu turkiye ise recep ivedige yurt disindan yabancilar mi gelip izledi :))))

ben sinemasını demiyon diziyi diyorum vadiyi 2003-2004-2005-2006-2007-2008-2009 bu yıllarda herkes istisnasız izliyodu son 1-2 yılda azalmalar olsa da hala en çok izlenen dizilerden :D fragmanları rekorlar kırmaya devam ediyo vadiye sıradan dizi demene cevap vermemi bekleme :D ayrıca recep ivedik i bile geçememiş dediğin recep ivedik türkiyenin en çok izlenen filmi ki kurtlar vadisi ırak en çok izlenen 2. ya da 3. sinema filmidir kendi zamanında 1 numaraydı.şu video yu izlede vadini büyüklüğünü ve türk tv tarihinin 1 numarası olduğunu anla atık :D
https://fav10.net/f220/mutlaka-izleyin-114244/

Konuyu haftanın en çok mesaj yazılan konusu yapmayı başardınız, helal olsun diyorum. :)

ne 8 9 undan bahsediyon sen anlamadım :D

wetsxcoast aga imzan muhteşem olmuş :D

ne 8 9 undan bahsediyon sen anlamadım :D

kv irak izleyici sayisi:4.250.000
kv filistin izkeyic sayisi:2.025.000
yani vadinin yaridan fazla seyircisi ucmus
buna oranlarsan irak zamaninda 18reyting aliyorsa simdi 9-8teyting almasi lazim
zaten agb deki reytingler bu durumu dogruluyordu

Fatmagül çok iyi gitmis, hakediyor bu reytingleri..

kv irak izleyici sayisi:4.250.000
kv filistin izkeyic sayisi:2.025.000
yani vadinin yaridan fazla seyircisi ucmus
buna oranlarsan irak zamaninda 18reyting aliyorsa simdi 9-8teyting almasi lazim
zaten agb deki reytingler bu durumu dogruluyordu

sen ne diyon ya ne alaka sinema filmiyle ben ve benim gibi milyonlarca kişi sinemaya gitmiyor.hem o zaman 22-23 reyting alıyodu :D ayrıca onu oranlamak çok yanlış

westxcoast aga benim işim var sen şuna gereken cevabı verirsin kafadan atıp tutmasın :D

abi bune yaa faTMAgül birinci olmuş diye kvpcular yedirememişş.. ab de yükselmişsiz ama totelde düşmüşüz. toteldeki düşmenin sebebi de ilk fragmandaki mustafanın fatmagüle attığı tokatın gösterilmemesiydi. 2. fragmanı çarşamba yayımladı eğer öbgzk nin reklamlarında o tokat fragmanını yayımlasaydı kesinlikle 14 olurdu çünkü geçen hafta 13, 80 lerli bişey olması lazımdı. ama haftaya çok heycanlı olucak. kreyss da çok atıp tutuyo muhteşeme bu hafta toelde 14- 15 falan diyodu ama muhteşemin reytingleri iyicene düşttüüü:))) bu haftada muhteşemi geçtik totelddee. zaten benim için önemli totell.

sen ne diyon ya ne alaka sinema filmiyle ben ve benim gibi milyonlarca kişi sinemaya gitmiyor.hem o zaman 22-23 reyting alıyodu :D ayrıca onu oranlamak çok yanlış

zaten kv yi izlenlerin hepsi sinemaya gitmesymis kv irak 15milyonu gecmesi lazimdi.

bu oranlama sinemaya gidenler icinde yapildi. bu dusme agb oranlarindada gozukuyor zaten. kisacasi orda saibe yok kv kan kaybediyor.
2005 Aralikta kurtlar 19-18 reyting bandida hatta o zamanlar bile maclara yeniliyormus kurtlar :)))))))

8 ARALIK 2005 PERŞEMBE NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%) 1 KURTLAR VADISI [NET] KAND 19,0 49,2 2 SOHRET [NET] ATV 10,1 27,1

1 ARALIK 2005 PERŞEMBE NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%) 1 BESIKTAS- ZENIT [NET] KAND 17,30 49,50 2 KURTLAR VADISI [NET] KAND 13,70 39,00

Son düzenleme:
Kurtlarin o şaşa uctugu donemlerde bile karsisina mac. ciktigida tepe taklak oluyormus :)))))

kurtlarin bu mac korkusu simdi daha iyi anlasiliyor :))))<

zaten kv yi izlenlerin hepsi sinemaya gitmesymis kv irak 15milyonu gecmesi lazimdi.
b
bu oranlama sinemaya gidenler icinde yapildi. bu dusme agb oranlarindada gozukuyor zaten. kisacasi orda saibe yok kv kan kaybediyor.
2005 Aralikta kurtlar 19-18 reyting bandida hatta o zamanlar bile maclara yeniliyormus kurtlar :)))))))

8 ARALIK 2005 PERŞEMBE NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%) 1 KURTLAR VADISI [NET] KAND 19,0 49,2 2 SOHRET [NET] ATV 10,1 27,1

1 ARALIK 2005 PERŞEMBE NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%) 1 BESIKTAS- ZENIT [NET] KAND 17,30 49,50 2 KURTLAR VADISI [NET] KAND 13,70 39,00

sinema filmiyle dizinin hiç alakası yok bence belki kv ırak daha iyidir kv filistinden ki bence öyle belki reklamı iyi yapılmıştır.Sonuçta sinemaya gimek ayrı bir külfet tv izlemek bir kumandanın ucunda sonuçta bu söylediklerin hiç bir şeyi açıklamaz tv ile sinema ayrı dünyalar...

beyazsoy emin ol tüm vadiseverler sinemaya gitse rahat 30 milyonu geçerdi :D

Kurtlarin o şaşa uctugu donemlerde bile karsisina mac. ciktigida tepe taklak oluyormus :)))))

kurtlarin bu mac korkusu simdi daha iyi anlasiliyor :))))<
sana şimdi vadinin maçları 2 ye katladığı reytingleri gösterirdimde anlamazsın malesef :D bu arada o zaman vadi kanal d de yayınlanan bölümleriymiş maçta kanal d deymiş tam olarak hatırlamıyorum ama özetsiz ya da geç falan başlamıştır araya sıkıştırmışlar gibi gözüküyo :D
https://fav10.net/f220/mutlaka-izleyin-114244/ bunu izle ve anla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...