23 Şubat 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 5 21.7%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 4.3%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Beşiktaş - Braga Maçı (Star)

Oy: 10 43.5%
  • M.U.C.K. (Show)

• Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 2 8.7%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu - Tekrar (TNT)

Oy: 5 21.7%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 4 17.4%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aga mesajları tek tek oku her söyledikleri şeyi çürüttüm baktılar olmuyo yalana başladılar vadinin büyüklüğünü kabul edin olsun bitsin bizi de uğraştırmayın :D

tüm vadiler büyüktür ama dağların ihtişamı yanında küçük birer nokta gibi kalır:) fatmagül görkemli bir dağ ise vadi anca onun suyuyla beslenen çorak topraklardan ibarettir

Vadi olmayınca bile Vadiden konuşuyorsunuz ya. Bırakın da onlar Vadi`nin zirvede olduğunu sansınlar. Ayrıca ben onun SBT olup olmadığını bilmiyorum. SBT olarak yazdım o geldi. 3 hafta Vadi geçti diye hemen havalara girdiniz. Kavga etmeye gerek yok ne biz FSN kötü diğeceyiz ne siz KVP`dan vazgeçeceksiniz. Gerçek olan tek şey Aşkı Memnu`da esas hikayenin başladığı zamanda dizinin Vadiyi dümdüz etmesi. Bu FSN için de geçerli. Sen Aşkı Memnu`yu araştırıyorsun da neden FSN araştırmıyosun. Kaç kez karşı karşıya geldiler kaç kez FSN yendi. Ayrıca o zamanlar olan AGB`ye inanıyorsun da şimdi mi yalan oldu? Aşkı Memnu da Ay Yapımdı

Vadi olmayınca bile Vadiden konuşuyorsunuz ya. Bırakın da onlar Vadi`nin zirvede olduğunu sansınlar. Ayrıca ben onun SBT olup olmadığını bilmiyorum. SBT olarak yazdım o geldi. 3 hafta Vadi geçti diye hemen havalara girdiniz. Kavga etmeye gerek yok ne biz FSN kötü diğeceyiz ne siz KVP`dan vazgeçeceksiniz. Gerçek olan tek şey Aşkı Memnu`da esas hikayenin başladığı zamanda dizinin Vadiyi dümdüz etmesi. Bu FSN için de geçerli. Sen Aşkı Memnu`yu araştırıyorsun da neden FSN araştırmıyosun. Kaç kez karşı karşıya geldiler kaç kez FSN yendi. Ayrıca o zamanlar olan AGB`ye inanıyorsun da şimdi mi yalan oldu? Aşkı Memnu da Ay Yapımdı

Bilmediğin şeyi yazma ozaman atıp tutmakla olmuyor

Bilmediğin şeyi yazma ozaman atıp tutmakla olmuyor
Bu nasıl bir kin ya. Sizinle kavga etmeyeceğim. Zaten KVP o kadar pişkin bir dizi ki, 2 reytinge kadar düşse bile bitmez Flash Tv`ye geçer. Her gün KVP. Cuma reytingleri yorumlarında: KVP Ferihayı geçer.
Cumartesi reytingleri: KVP Yetenek Sizsinizi geçer
Pazar: KVP UEK geçer
Salı: KVP ÖBGZKyi geçer (geçsin de görelim)
1 yıl sonra böyle olacak
takas: Aga KVP Bu gün ne giysem?`i kesin geçe
r :D

kafadan atmakla olmuyo bu işler kimse vadiyi dümdüz etmedi :D ayrıca ben reytinglerin hiçbirine tam olarak inanmam tüm ülkede ölçülürse vadinin yanına bile yaklaşılamayacağını hepiniz çok iyi biliyosunuz.pana film 2-3 yıl önce bir açıklama yapmıştı(o zamanlar vadi farkla 1.oluyodu) bu reytingler gerçek değil bizim gerçek reytinglerimiz 30 larda share lerimiz %65 lerde diye taa o zamanlar şike olduğunu söylemişti ve en sonunda doğruda çıktı :D

Bu nasıl bir kin ya. Sizinle kavga etmeyeceğim. Zaten KVP o kadar pişkin bir dizi ki, 2 reytinge kadar düşse bile bitmez Flash Tv`ye geçer. Her gün KVP. Cuma reytingleri yorumlarında: KVP Ferihayı geçer.
Cumartesi reytingleri: KVP Yetenek Sizsinizi geçer
Pazar: KVP UEK geçer
Salı: KVP ÖBGZKyi geçer (geçsin de görelim)
1 yıl sonra böyle olacak
takas: Aga KVP Bu gün ne giysem?`i kesin geçe
r :D

çok komiksin :D

Takas sen neden her hafta en çok mesaj yazan üye olduğunu biliyormusun? Çünki kim ne yorum yazarsa yazsın cevap veriyorsun. Mesela ben yazıyorum Adını Feriha Koydum yine zirvede yer almış. Sen cevap olarak şöyle yazıyorsun: Gelecek hafta kesin HDE onu geçer. Zaten Vadi daha iyi. HDE Ferihayı geçecek diyorsun ama 4-5 bölüm sonra öyle bir şey görmedik. Görünün o ki Ferihanın reytingleri oturmuş bir kitleye sahip. Geçen hafta hiç almadığı oranları alıp 13 reyting aldı. Vadi`nin adı her reytingde yorum olarak geçiyor

Takas sen neden her hafta en çok mesaj yazan üye olduğunu biliyormusun? Çünki kim ne yorum yazarsa yazsın cevap veriyorsun. Mesela ben yazıyorum Adını Feriha Koydum yine zirvede yer almış. Sen cevap olarak şöyle yazıyorsun: Gelecek hafta kesin HDE onu geçer. Zaten Vadi daha iyi. HDE Ferihayı geçecek diyorsun ama 4-5 bölüm sonra öyle bir şey görmedik. Görünün o ki Ferihanın reytingleri oturmuş bir kitleye sahip. Geçen hafta hiç almadığı oranları alıp 13 reyting aldı. Vadi`nin adı her reytingde yorum olarak geçiyor
ben sadece fikirlerimi söylüyorum sen ve senin gibilere cevap vermezsek olacaklar belli malesef cevap vermek zorunda kalıyorum mesela daha demin ben onun agb reytingi olduğunu söylemesem herkese sbt diye yutturacaksın.objektif ve doğru yorumlar yapın cevap vermim ama sizde objektiflik nerdee

ben sadece fikirlerimi söylüyorum sen ve senin gibilere cevap vermezsek olacaklar belli malesef cevap vermek zorunda kalıyorum mesela daha demin ben onun agb reytingi olduğunu söylemesem herkese sbt diye yutturacaksın.objektif ve doğru yorumlar yapın cevap vermim ama sizde objektiflik nerdee

Ben onun AGB olmadığını söyledim. İnanmayacaksan o senin sorunun. Ben kimseye benemem yalan söylemek en nefret ettiğim harekettir. SBT`ye geçince bile FSN zirvede oldu. 3 hafta KVP birinci geldi. Şimdi sen doğruları söyleyen biri olarak bunu inkar ede bilecekmisin?

Fetih 1453 ün dizisi gelince muhteşem yy da 8 reytinglere düşer

Tamam beyler tartışmayalım artık bize göre ve çoğuna göre Vadi 1 numara size görede fgsn olabilir uzatmaya gerek yok

Ben onun AGB olmadığını söyledim. İnanmayacaksan o senin sorunun. Ben kimseye benemem yalan söylemek en nefret ettiğim harekettir. SBT`ye geçince bile FSN zirvede oldu. 3 hafta KVP birinci geldi. Şimdi sen doğruları söyleyen biri olarak bunu inkar ede bilecekmisin?[/B][/FONT][/SIZE]
agb olmadığı söylemişmiş :D sbt diye paylaşıyosun ben söyleyince agb diyosun bırak bu işleri revan :D[/COLOR]

kafadan atmakla olmuyo bu işler kimse vadiyi dümdüz etmedi :D ayrıca ben reytinglerin hiçbirine tam olarak inanmam tüm ülkede ölçülürse vadinin yanına bile yaklaşılamayacağını hepiniz çok iyi biliyosunuz.pana film 2-3 yıl önce bir açıklama yapmıştı(o zamanlar vadi farkla 1.oluyodu) bu reytingler gerçek değil bizim gerçek reytinglerimiz 30 larda share lerimiz %65 lerde diye taa o zamanlar şike olduğunu söylemişti ve en sonunda doğruda çıktı :D

Takascigim vadi eski gununlerinde degil ....artik vadiyi izlemiyor Pek izlenmiyor. bak kurtlar vadisi iragi 4Milyon 256bin kisi izledi. kurtlar vadisi filistini ki daha efekleri iyi olan filmi Sadece 2milyon 28bin kisi izlemis. yani iragin yari gisesi bile yok

hadi reyting rakamlari saibeli peki gise rakamlarida mi saibeli:)))))
(. bunada bisey bulursun yine :))))) . )

artik kabul etmek lazim kuttlar vadisi ilk gunlerin yarisi kadar bile izlenmiyor artik

ayrica bu seyirci rakamlarina bakarak vadinin gercek reytingi hesaplamak kolay. irak zamaninda 18reytingi olsa simdi demek 8-9reyting civarinda

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...