15 Şubat 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 6 27.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 11 50.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 3 13.6%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 18.2%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 1 4.5%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 4.5%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
kuzey güneyin iki bölümünü izledim güzel bir film kaliteli bir film .. filmin ilk bölümlerini izlememin sebebi ise kuzey karakteri değildi, güney(buğra gülsoy) için izlemiştim .. iyi bir film olmaya iyi bir film ama muhteşem yüzyılla yarışamaz muhteşem yüzyılın havası, suyu, oyunculukları, karakterleri bambaşka şu anda tv tarihinde çekilmiş en iyi film sanırım..kuzey güney başka bir gün olsa günün zirvesinde olurdu ama ne yazıkki çarşambaya koydu kanal d.. ve hata yaptı muhteşem yüzyılla yarışacak durumda değil..

valla destere kardes ben hiç izmediğim için m. yuzyılı bilmiyorum ne kalitede bir dizidir. sadece reklam aralarında bakıyom ve bana çok sıkıcı geliyor. yav bir sahne 15-20 dakka sürerr mi hiç böyle dizi mi olur??
ama senle kesinlikle aynı fikirdeyim kuzey güneyin aynı güne konması açısından. ya seyirci 1 bir yıldır muh. yuzyılı izliyor nasıl şimdi bırakıp kuzey guneye geçsin bu resmen bir dayatmadır ve hem yapımcı hem kanal çok büyük haksızlık yaptı bu diziye. yazık oldu kral gibi hikaye, oyuncular, oyunculuklar, görüntüler hep izlenmeden boşa çekiliyor. şahsen ben çok üzülüyorum böyle bir dizinin heba olmasına. bilmiyorum bana katılırmısınız?

valla destere kardes ben hiç izmediğim için m. yuzyılı bilmiyorum ne kalitede bir dizidir. sadece reklam aralarında bakıyom ve bana çok sıkıcı geliyor. yav bir sahne 15-20 dakka sürerr mi hiç böyle dizi mi olur??
ama senle kesinlikle aynı fikirdeyim kuzey güneyin aynı güne konması açısından. ya seyirci 1 bir yıldır muh. yuzyılı izliyor nasıl şimdi bırakıp kuzey guneye geçsin bu resmen bir dayatmadır ve hem yapımcı hem kanal çok büyük haksızlık yaptı bu diziye. yazık oldu kral gibi hikaye, oyuncular, oyunculuklar, görüntüler hep izlenmeden boşa çekiliyor. şahsen ben çok üzülüyorum böyle bir dizinin heba olmasına. bilmiyorum bana katılırmısınız?

sana katılıyorum gün seçimi çok yanlış oldu.. mesela çarşamba ve perşembe haricinde hangi gün olsa ben izlerdim....