12 Şubat 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 5 26.3%
  • O Ses Türkiye (Show)

Oy: 7 36.8%
  • Sakar Polis - Pazar Sineması Kuşağı (Star)

Oy: 4 21.1%
  • Behzat Ç. (Star)

Oy: 5 26.3%
  • Al Yazmalım (ATV)

Oy: 1 5.3%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 10.5%
  • Araf Zamanı (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Avrupa Avrupa (TRT 1)

• Farklı Desenler (STV)

• Arka Sıradakiler (TNT)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 1 5.3%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Pazar neler oldu ?
Umutsuz Ev Kadınları mı ? O Ses Türkiye'nin yarı finali mi ? Hangisi daha çok izlendi ?
Behzat Ç, Araf Zamanı, Al Yazmalım, Farklı Desenler ve diğer yapımlar ne kadar izlendi ?

Sonuçlar belli oldu.

Umutsuz Ev Kadınları yine iki grupta da zirvede.

Finale doğru giden O Ses Türkiye, ikinci sıranın sahibi oldu.

Sakar Polis, iki grupta da çok iyi giderek ilk 5 içerisinde yer aldı.

STV'deki Farklı Desenler ve Ip Man 2 oldukça iyi gittiler.

Araf Zamanı, totalde iyi sayılabilecek sonuçlar alırken A/B'de kötü gidiyor.

Al Yazmalım yarışı yine çok gerilerden takip etti.

Behzat Ç. A/B grubunda 7.sıraya yükselirken totalde ancak 29.olabildi...

Son düzenleme:
insanlar hep ayni kanallari izliyorlar.ankete bile hep buyuk kanallarin programlarinin ismi koyulmus.oysa skyturk,cine 5,cnn ...gibi kanallarda cok kaliteli programlar yapiliyor.yazimi okumussa adminimizden rica ediyorum o kanallarinda programlarini ankete koysun

Umutsuz Ev Kadinlari'nin yine iki grupta da 1.olacagini tahmin ediyorum.

Umutsuz Ev Kadınlarının Reytingleri Düşüyor yavas yavas

O Ses Türkiye Biraz Toparlanmıs

Sakar Polis Mütis Gitmis Totalde 4 A/5 Performans

Star'tv Düşer Sinaması Yayınladıgı Tarzan Mükemmel'di Ve Reytinglerde A/B 20 Olarak Süper Performans Gösterdi Hem Anlam'lı Hemde Güzel Di

Behzar Total'dede Arttı A/B İse 7.Olarak Kanalını Sevindirdi

Sakar Polis Gece Yayınlanan Tekrar Da 10 Share Geçerek Büyük Bir Basarıya İmza Attı

Umutsuz Ev Kadınları yüksek oranlarla yine zirvede. Azıcık düşüş söz konusu maçın etkisiyle. Diziyi tebrik ediyorum
O Ses Türkiye iyi reytinglerle 2ciliğe devam ediyor
Star Tv`nin filmi Sakar Polis süper oranlar almış. Ayrıca Düşler Sinema Kuşağı da iyi oranlar almış
Al Yazmalım totalde vasat AB`de kötü
Araf Zamanı da aynı şekilde

insanlar hep ayni kanallari izliyorlar.ankete bile hep buyuk kanallarin programlarinin ismi koyulmus.oysa skyturk,cine 5,cnn ...gibi kanallarda cok kaliteli programlar yapiliyor.yazimi okumussa adminimizden rica ediyorum o kanallarinda programlarini ankete koysun

Yüzlerce kanal var maalesef aralarından ancak 5-6 tanesini koyabiliriz...

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]TARZAN[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 17:16:39[/TD]
[TD] 18:51:17[/TD]
[TD] 01:20:06[/TD]
[TD] 3,28[/TD]
[TD] 10,77[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Mütis 😉

helal olsun behzat ç. sbt ye rağmen aldığı reytingler çok iyi...

Show TV
O Ses Türkiye yükselmiş ve 2. Sırayı kapmış.Zaten acun olmasa ShowTV İflas edecek.
Kanal D
Umutsuz Ev Kadınları diğer haftalara göre düşmüş.Ama zirvede.
ATV
Şu ATV'yi anlamıyorum.İzlenmiyor Al Yazmalım daha ne uğraşıyorsun.
Milyoner çok iyi gitmiş.
STAR TV
Sakar Polis çok iyi gitmiş.
Tarzan süperdi bende izledim ve hakkettiği shareyi almış.
Behzat Ç. dünkü bölümü farklıydı daha bir güzeldi ve heyecanlıydı.Buda reytinglere yansımış ve yükselmiş.

sky türk haber kanalı genelde haber kanalları fazla izlenmiyor.. tv8 de okan bayülgenin krallık ailesi olmuş okanında cuma ve cumartesi haricindeki proğramları daha çok habere yönelik kanallar.. seyirci tarafından pek izlenmiyor... cine 5 eski görüntüsünden çok uzakta eskiden kaliteli filmler yayınlardı yayın politikası değişince ucuz ve izlenmeyecek kalitesiz filmlerle dolduruyor günü, cine 5 gibi tnt de eskiden kaliteli filmler yayınlardı o da yayın politikasını değiştirdi dizi kanalı olma yolunda..

burda neden bu kanallar yok dediğin kanalların ilk 20 ye girecek proğramı yok var da benmi bilmiyorum...

Umutsuz Ev Kadınları geçen haftaya göre düşüş yaşasa da 1. olmayı başarmış.

O Ses Türkiye oranlarını artırarak 2. olmayı başarmış. Program Final bölümüyle biraz daha yükselir.

Star TV Pazar kuşağında sabit izleyici kitlesi edindi herhalde. Çünkü son 3 haftadır Pazar kuşağının oranları buna benzer.

Behzat Ç. A/B'deki başarısıyla devam ediyor. A/B olmasa dizinin devam etmesi çok zor.

Al Yazmalım'da düşüş sürüyor. Dizi geçen hafta yükselişe geçmişken bu hafta yeniden düşüşe geçmiş. Dizi 2-3 hafta içinde PT-2'ye atılabilir.

Farklı Desenler bu hafta yayınlanan etkileyici fragmanın ardından yükselişe geçmeyi başarmış. Dizi bu oranlarla devam ederse STV'de 2 sezon daha sürer. Yani reyting bakımından sıkıntısı olmaz.

Avrupa Avrupa A/B'de TRT'ye göre güzel gitmiş.

Kim Milyoner Olmak İster iyi oranlar almış.

Arka Sıradakiler Totalde 90. olurken, A/B'de ilk 100'e dahi girememiş. Dizinin sonu yakın gibi.

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]20[/TD]
[TD]IP MAN: BÜYÜK USTA 2[/TD]
[TD]STV[/TD]
[TD]22:08:00[/TD]
[TD]24:09:17[/TD]
[TD]01:40:36[/TD]
[TD]4,04[/TD]
[TD]10,80[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yipman forever.. cok iyi gitmis.. bilseydim bir de dublajli izlerdim.
buyuk iskendere baktim biraz. yarim yamalak izledim ama cok uzun, bir turlu tam izleyemedim...
kenan isika baktim biraz. kelime oyununa baktim. super klube baktim. kuzey guneyde izlemedigim yerleri izledim. hepsinden biraz biraz.. :)

1-asıl reytingler marttan itibaren ölçülmeye başlanacak..2-arka sıradakiler izledik ailece her pazar akşamı olduğu gibi..3-ilerleyen haftalarda neler olacağı ile ilgili mini bi fragman yayınladı tnt bölüm sonunda,diziye daha yeni karakterler katılacakmış:(birisi öğretmen kemaldan asya)dizimiz kesinlkle bitmicektir ve üzerine ekleyerek daha da güzel oluyor aksine..
4-''al yazmalım'' da takip ettiğim diziler arasında ve de izleniyor..yanılmayınız..orda da işler çok karışmYa başladı..
ARKA SIRADAKİLER & AL YAZMALIM & KÜÇÜK HANIMEFENDİ & SUSKUNLAR