NOTLAR;
'Ucankusfocus' ratinglerinde dün 'Umutsuz Ev Kadınları' ilk sırada yer almış… 'Focus' grubu, dizinin her geçen hafta kalitesini arttırdığını düşünüyor. Dün Zeliş'in eşine yalan söylediği anlar ve Elif'in komşusuyla yaşadığı 'çiçek polemiği', 'focus' grubunun dikkatini çekmiş…
'Umutsuz Ev Kadınları'nın peşinde Star'daki kahkaha tufanı komedi filmi 'Sakar Polis' ikinci sırada yer almış… 'O Ses Türkiye' üçüncü sırada. Yarışmacılardan Bihter'in söylediği Whitney Houston şarkısı 'focus' grubunun dikkatini çekmiş… Haberlerde Show Haber önde gitmiş…
Fenerbahçe'nin 2 dakikada 2 gol yediği, Alex'in penaltı kaçırdığı Karabükspor-Fenerbahçe maçının özetini veren Stadyum prime time'da hayli 'focus'lanmış.
Öğlen kuşağında 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ilk sırada yer alırken, her yaş grubundan kişiye hitap eden animasyon filmi 'Tarzan' hayli izlenmiş…
Kanal D'deki'Şeffaf Oda'da Erol Evgin ve Songül Öden'in birlikte söylediği şarkılar dikkat çekmiş… Show'da yayınlanan 'Emel Acar ile Baştan Yarat', ise hafta sonu dizi tekrarlarından farklı bir şeyler izlemek isteyenler için bir alternatif olmuş…
Gece kuşağında 'Kim Milyoner Olmak İster' ilk sırada yer almış…
TNT'de ekrana gelen ve dün akşam Yusuf Güney'in sunduğu 'Kırmızı Halı', özel haberleriyle dün 'focus' grubunu ekrana kilitlemiş. Özelikle 'Yalan Dünya'nın Emir'i Sarp Apak'ın gecelerde bir güzelle sobelenmesi, Ata Demirer'le daha önce birçok projede birlikte Demet Akbağ'ın, Ferdi Tayfur'a eleştiri bombardımanı, Engin Altan Düzyatan'ın gecelerde 'olay' çıkarttığı anlar ve Burak Özçivit'in, sevgilisi Ceylan Çapa'nın annesi ve babasıyla çıktığı tanışma yemeğinin görüntüleri 'focus' grubunun büyük ilgisini çekmiş. Seda Sayan tarafından stüdyosu basılan Ece Erken'in açıklamaları ve baskın anının görüntüleri de hayli 'focus'lanmış.
Focus grubunun yanı sıra, düşüncülerini aldığımız twitter-focus'culardan gelen bazı 'anlık' görüşler ise şöyle:
@asliayverdi
@ucankusfocus bu aksam umutsuz evkadinlari.sonra kuzey güney tekrari
@kubragssk
@ucankusfocus Şu an araf zamanini izliyorum ve acikcasi saruhan hünel icin izliyorum süper bi oyuncu
@Burcuptk
@ucankusfocus kırmızı halıda petek dinçöz konserini ilgiyle izledik.
@atillayildiz54
@ucankusfocus arka sıradakileri izliyorum çünkü bu akşamki bölümü çok farklı ve güzel bir bölüm en sevdiğim bir bölüm diyebilirm..
@fulyazenmis
@ucankusfocus trt1 avrupa avrupa.. Bu kadar güzel bi dizi oldugunu bilmiyodum karaktrlr oyuncular cok iyi..
@MelekOzlem
@ucankuscom yine bombasiniz pazar akşamları tek kanalım TNT 😉
@zeytinom
@ucankusfocus umutsuz ev kadınları güzel eğlenceli ailecek izlediğimiz bir dizi yeni bölüme az kaldı ...
@esranaz2
@ucankusfocus kelime oyunu bloomberg ht bilgilendirici
@sullmus
@ucankusfocus trt 1 avrupa avrupa ,Zuhal Topal cok basarili ))
@ucankusremz
@ucankusfocus Pazar akşamları Amerika'da Desperate Housewives Türkiye'de ise Umutsuz Ev Kadınları bir numara!!!
@EczNeco
@ucankusfocus LigTv sebep: Fenerin hezimeti ile yeni haftaya mutlu başlamak
@ErKyNn
@ucankusfocus Kanal D--Umutsuz Ev Kadınları..Pazar günleri izleyecek başka bir program yok malesef (
@Sevil Tuğul Toper
Tnt kirmizi hali izlenirr
@subit87
@ucankusfocus show tv - yarisma ... paralel'de kanal d, kumanda kimin elindeyse onun istedigini izliyoruz )
@yuisamatakanor
@ucankusfocus tntde japon işi adlı filmi izliyorum başrolde kemalsunal ve fatmagirik bu adamın filmleri asırlar sonra bile keyifle izlnicek
@OYAGUN
@ucankusfocus TARZAN...kızım ve ben ruhumuzu özgür bırakıyoruz,kendimizden geçiyoruz....
@karamertoz
@ucankusfocus Sihirli annem i izliyorum çünkü çok heyecan ve çok güldürü var. gelecek bölüm acaba dudu ve pakize nasıl yüz yılları aşacak??
@furkansogu
@ucankusfocus ATV'de Dizi TV programini izliyorum, çünkü ATV'nin dizilerini begenerek izliyorum ve kamera arkasi görüntüleri merak ediyorum
@spnarc
@ucankusfocus yahşi cazibe cunku gulduruyor.bıktık artık asıret dızılerınden ve aglaklı dızılerden