8 Şubat 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 5 22.7%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 14 63.6%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 2 9.1%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 1 4.5%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 18.2%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 13.6%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Muhtesem Yuzyil Yetenek Sizsiniz turkiye'ye 5 reyting fark atmis.Mutis bir bolumdu reytinglerinin artmasina cok sevindim.

Muhteşem Yüzyıl 18 reytinge yaklaştı tebrik ediyorum:)

Bir kaliteli dizi olarakda Arka Sokakları tebrik ediyorum tekrarları ile Kuzey ve Güneyi her hafta geçiyor:D

muhteşem yüzyıl farkı çarşambaların sultanı total 14 ab de 18 geliı fark atmaya devam

Muhteşem Yüzyıl her hafta olduğu gibi bu haftada zirvede. Dizinin oranlarında artış var. Bunda Mehmet Günsur'un etkisi olabilir.

Yetenek Sizsiniz Türkiye Totalde 2. olurken, A/B'de 6. olmuş. Program Totalde gösterdiği başarıyı A/B'de gösteremiyor.

Kuzey Güney bu hafta yükselişe geçmeyi başarmış. Dizi her iki grupta da 4. olmayı başarmış.

Sakarya Fırat her iki grupta da 8. olarak TRT'ye göre çok iyi oranlar almayı başarmış.

Çocuklar Duymasın düşüş yaşamış. Dizi bence 15 dakikalık özetle yayınlanmalı. 15 dakikalık özetle yayınlanınca yeniden yükselişe geçeceğini düşünüyorum. Dizinin 23.23'de bitmesi ise ilginç olmuş. 15 dakikalık özetle başlatsaydılar dizi 22.45'de bitebilirdi.

Eyvah Düşüyorum A/B'de 3. olarak dikkat çekmiş.

Arka Sokaklar tekrar bölümleriyle çok iyi oranlar almaya devam ediyor.

Ozan az sonra ilgilenecek, biraz meşgul şu an, biraz sabredelim ve bu bekleme süresince mesaj yazmayı kesip olayı daha da körüklemeyelim. Şu an gerçekten reyting hakkında konuşmak isteyenlere de mani oluyor olabiliriz.

Gerçekten sizi anlamıyorum. Her gün aynı kavgalar. Diziler bir-birileri ile kardeş siz kavga ediyorsunuz. İki dizi de harika izlenme oranları alıyor. İkisi de zirvede olsun ya da olmasın iyi izlenme oranı alıyorlar ve bitmeyecekler. Önemli olan zirvede olmak değil iyi izlenme oranı almak. Bir-birinizin kalbini bir dizi için kırıyorsunuz inanamıyorum. İki dizi de mükemmel kavga neden anlamıyorum

1. Bu tartışmalar her hafta oluyor. Yok onu ezdi yok bunu ezdi.
2. Konuyu uzatıyorsunuz. @85, @81, @73, @71 benzer cümleler, hatta aynıları bile var.
3. Birbirinizle dalga geçer gibi konuşuyorsunuz. Birbirinizle saygı çerçevesi içinde konuşmanız lazım.
4. Muhteşem Yüzyıl, Kuzey Güney'i geçmiş olabilir. Ama bunu uzatmanın bir anlamı yok. İkisi de kaliteli dizi, ikisi de iyi reytingler alıyor. Birisinin birisini geçmesi önemli değil.

Her hafta OzaN burada kötü mesajları siliyor. Arkadaşlar zaten silineceyini bile bile bir-birinize hakaret içeren mesajlar yazıyorsunuz. Yapmayın. Yorumlarını kaç kişi tarafından okunuyor

KUZEY GÜNEY i izledim.

kreys sen Muhteşem yüzyılın avukatı olsana :D

yetenek sizsiniz ve kuzey güneyi izledim.yetenek sizsiniz süperdi kuzey güneye çok azda olsa bi heycan geldi ama hala yetersiz.ikisininde reytingleri iyi kuzey güney süpriz bi şekilde artmış :D muhteşem yüzyıl totalde az da olsa yükselmiş :D

2 aydır my yi izlemiyordum bu bölümü izledim dizi iyi ancak tarihi olarak ciddiye almamak gerek.....