- Reaksiyon puanı
- 40,080
- Puanı
- 1,060
Sence kim ? Babası mı ?Yine ters köşeler geliyormuş. 😱
Sence kim ? Babası mı ?Yine ters köşeler geliyormuş. 😱
Kardeşi ölmez. Hemen pazar olsun. 😱❤️Sence kim ? Babası mı ?
Fragman resmen ateş ediyor.13. Bölüm 2. Tanıtım
Bol artış gelecektir özellikle AB grubunda. ❤️Fragman resmen ateş ediyor.
Dizi üstüne katarak ilerlemeye devam ediyor
Çok yakışıyorlar. Bu akşam maç yoksa kuvvetli artış geliyor.13. Bölüm 3. Tanıtım
Babası başta öldü. Bir ölen daha var. Dizi bomba gibi olmuş. Yeni senarist geldi harika yazmış. ❤️Sence kim ? Babası mı ?
Gece tekrarını izleyeceğim.Babası başta öldü. Bir ölen daha var. Dizi bomba gibi olmuş. Yeni senarist geldi harika yazmış. ❤️
Bölüm çoooooook iyi. İzle anlarsın. ❤️Gece tekrarını izleyeceğim.
22.15 ten itibaren izlemeye başladım. İrem nasıl öldü ?Bölüm çoooooook iyi. İzle anlarsın. ❤️
neyseki bu hafta Sahtekarlara baktim yoksa büyük spoi yerdim22.15 ten itibaren izlemeye başladım. İrem nasıl öldü ?
@cokiyitvci anlatsın.neyseki bu hafta Sahtekarlara baktim yoksa büyük spoi yerdim
------
bu hafta islerim var diye Teksilat yerine Sahtekarlar actim, daha az beyin yorar diye ama kafam allak bullak oldune izledik biz bugün?
diziye hic hakim olamadim@Bully
Teşkilat yerine Sahtekarlar izlemene şaşırdım, ilk kez Pazar akşamı Sahtekarlar tercih etmiş oldunneyseki bu hafta Sahtekarlara baktim yoksa büyük spoi yerdim
------
bu hafta islerim var diye Teksilat yerine Sahtekarlar actim, daha az beyin yorar diye ama kafam allak bullak oldune izledik biz bugün?
diziye hic hakim olamadim@Bully
Niye gününde izlemiyorsun?Teşkilat yerine Sahtekarlar izlemene şaşırdım, ilk kez Pazar akşamı Sahtekarlar tercih etmiş oldun
Ben Sahtekarlar'ı daha çok umursadığım için ertesi gün izliyorum. Teşkilat'ı üstten izliyorum öyle.
Bölüm akşamında başka şeylerle oyalanma ihtimalin yüksek oluyor. Sahtekarlar da yorucu bir dizi yani, hiçbir şey anlamamışsın ve boşa gitmiş o zaman izlediğin![]()
Açıklamayı güzelce yapmışım, tekrar oku anlarsınNiye gününde izlemiyorsun?![]()
ben bügün mutfakta en az 1 haftalik ezrak hazirliklari yaptim, hal böyle oluncada en iyisi Sahtekarlar acayim dedim. Nerden bileyim böyle beyin yakacaginiTeşkilat yerine Sahtekarlar izlemene şaşırdım, ilk kez Pazar akşamı Sahtekarlar tercih etmiş oldun
Ben Sahtekarlar'ı daha çok umursadığım için ertesi gün izliyorum. Teşkilat'ı üstten izliyorum öyle.
Bölüm akşamında başka şeylerle oyalanma ihtimalin yüksek oluyor. Sahtekarlar da yorucu bir dizi yani, hiçbir şey anlamamışsın ve boşa gitmiş o zaman izlediğin![]()
İşte boşa gitmiş izlediğin, hiçbir şey izlemesen daha iyiydiben bügün mutfakta en az 1 haftalik ezrak hazirliklari yaptim, hal böyle oluncada en iyisi Sahtekarlar acayim dedim. Nerden bileyim böyle beyin yakacaginibaska bir zaman bastan sona tekrar izlemem gerekebilir. Hic bir halt anlamadim
![]()
Dizi yerine oyalanacak başka şeylerle uğraşıyorum o yüzden sonraki gün izliyorum.Açıklamayı güzelce yapmışım, tekrar oku anlarsın![]()