NOW Sahtekarlar - Dizi Yorumları

22.15 ten itibaren izlemeye başladım. İrem nasıl öldü ?
neyseki bu hafta Sahtekarlara baktim yoksa büyük spoi yerdim :A
------

bu hafta islerim var diye Teksilat yerine Sahtekarlar actim, daha az beyin yorar diye ama kafam allak bullak oldu :F ne izledik biz bugün?
diziye hic hakim olamadim:F @Bully

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
neyseki bu hafta Sahtekarlara baktim yoksa büyük spoi yerdim :A
------

bu hafta islerim var diye Teksilat yerine Sahtekarlar actim, daha az beyin yorar diye ama kafam allak bullak oldu :F ne izledik biz bugün?
diziye hic hakim olamadim:F @Bully
Teşkilat yerine Sahtekarlar izlemene şaşırdım, ilk kez Pazar akşamı Sahtekarlar tercih etmiş oldun :A

Ben Sahtekarlar'ı daha çok umursadığım için ertesi gün izliyorum. Teşkilat'ı üstten izliyorum öyle.

Bölüm akşamında başka şeylerle oyalanma ihtimalin yüksek oluyor. Sahtekarlar da yorucu bir dizi yani, hiçbir şey anlamamışsın ve boşa gitmiş o zaman izlediğin :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Teşkilat yerine Sahtekarlar izlemene şaşırdım, ilk kez Pazar akşamı Sahtekarlar tercih etmiş oldun :A

Ben Sahtekarlar'ı daha çok umursadığım için ertesi gün izliyorum. Teşkilat'ı üstten izliyorum öyle.

Bölüm akşamında başka şeylerle oyalanma ihtimalin yüksek oluyor. Sahtekarlar da yorucu bir dizi yani, hiçbir şey anlamamışsın ve boşa gitmiş o zaman izlediğin :A
Niye gününde izlemiyorsun? :A

• İlginç
Reactions: Bully

ben bügün mutfakta en az 1 haftalik ezrak hazirliklari yaptim, hal böyle oluncada en iyisi Sahtekarlar acayim dedim. Nerden bileyim böyle beyin yakacagini :A baska bir zaman bastan sona tekrar izlemem gerekebilir. Hic bir halt anlamadim :F

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
ben bügün mutfakta en az 1 haftalik ezrak hazirliklari yaptim, hal böyle oluncada en iyisi Sahtekarlar acayim dedim. Nerden bileyim böyle beyin yakacagini :A baska bir zaman bastan sona tekrar izlemem gerekebilir. Hic bir halt anlamadim :F
İşte boşa gitmiş izlediğin, hiçbir şey izlemesen daha iyiydi :A

Sahtekarlar insanı yoruyor diyordun sen, bunu bildiğin halde başka şeylerle oyalanarak izlemeye kalkmışsın :A

Normalde de yorucu bir dizidir, bu bölüm ekstra yorucuysa kötü olmuş senin adına :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi