Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | 2025 Turkcell Süper Kupa Final Maçı

Kupayı hangi takım kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
Adamlar Galatasaray'a 2 gol attı diye iki tane post paylaştı Biz adamlara 5 tane gol attık sözde racon kesip paylaşım bile yapmadık. Hayır bizim kulüp büyük yöneticiler küçük anlamadım ki ?

• Olmamış
Reactions: RüzgarGülü
Ekli dosyayı görüntüle 138799

@xdragxx senin ne işin var kral burda 🤯

Neyse geçmiş olsun @xemrexxx @Angelica @Gerekli24 ve @Royal_Highness :)

Duran GIF by Socinflu
Evde değildim, maçı izleyemedim. İyi ki de izlememişim, Galatasaray yenilmiş ve kupayı alamamış.

Fenerbahçe'yi ve Fenerbahçelileri tebrik ederim :)

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Steven başkan farkını gösterdi. :Z

Süper kupa, Türkiye kupası pek önemsediğim kupalar değil ama yeni başkanın winnerlık anlamındaki ilk denemesinin başarılı sonuç vermesi çok iyi oldu takımın moral motivasyonu için. :Z

Bu kupa önce başkan sonra Tedesco'ya yazar. Guendouizi ve Musaba'yı derbiye yetiştirmesi (iki hazır, kaliteli transfer), Nene'yi özel uçakla maça getirtmesi (maçın önemine vurgu açısından değerli) ve de taraftarı yağmurluklarla havaya sokması kupayı getiren önemli faktörlerdendi. Sahadaki oyun da gayet olumluydu, fark daha da açılabilirdi. Tek önemli eksiğimiz net skorer forvet kaldı. Oraya da karakter ve yetenek olarak A sınıfı birini çekersek tamamdır. :Z

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and mesmeso
Ostelwolde'nin İcardi kullanarak yaptığı paylaşım bence kötü profesyonel oyuncunun bu tarz işlerle işi olmamalı. Hoş İcardi de ara ara benzer şeyler paylaştı da bu daha ağır. İkisi de şovmen.